Dodaj do ulubionych

Laptop - naprawa

18.04.12, 20:28
Poszukuję kogoś do naprawy laptopa ASUSA w Legionowie bądź okolicach. Pół roku temu jeszcze na gwarancji wymieniana była płyta główna. Proszę o ewentualne namiary na maila gazetowego. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kocmanka Re: Laptop - naprawa 19.04.12, 13:41
      podaje namiar do strony professional.waw.pl/ dobrze naprawiają i szybko .
    • netcom1 Re: Laptop - naprawa 24.04.12, 13:11
      Możesz spróbować na Jagiellońskiej w pawilonach na pietrzę przy medicu firma TM komputer
    • mik231 Re: Laptop - naprawa 28.05.12, 02:03
      skorzystaj z ich usług serwis laptopów Warszawa ja korzystałem z ich usług i wszystko szybko i transport maja gratis
      • alnasza Re: Laptop - naprawa 07.02.13, 11:21
        A ja polecam firmę PlanetAP - jest nowa na rynku ale ma doświadczonego serwisanta. Transport w okolicy Legionowa gratis. Na serio znają się na rzeczy. Polecam, gdyby ktoś chciał namiary to proszę pisać na priv, Nie chce tu podawać by nikt mi nie zarzucił, że reklamę robię:-)))) Ale na prawdę polecam. Tanio, miło, solidnie
        • kka69 Re: Laptop - naprawa 07.02.13, 21:40
          A możesz podać jaki jest problem z tym laptopem?
          • shilla0 Re: Laptop - naprawa 10.02.13, 17:47
            ja ostatnio u dwóch mistrzów byłam z drobną usterką i masakra. Straciłam tydzień i nie zrobili bo nie mieli czasu. Najlepszy był gość który kazał przyjechać o 14 stej, i powiedział że nie ma za godzinę. Akurat był mróz. Ale trudno połaziłam po sklepach jakoś zleciało. Dzwonię i??? Za godzinę bo nie zrobił.... Słabo mi się zrobiło...
            Dopiero koło na przeciwko targu w tym budynku co kuźnia smaku tylko z boku jest nowy serwis. Też nie było łatwo ale Pan od ręki naprawił, chwilę z tym walczył ale kwotę wziął symboliczną. Poszukam później namiaru i wkleję bo naprawdę dużo nerwów mi uratował.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka