40mamcia
19.11.14, 20:22
Mam pytanie jakie macie odczucia dotyczące tej grupy na FB ?
Grupa powstała w celu usprawnienia komunikacji Serock <->W-wa
ale w czasie gorączki wyborczej , jak i po niej widać ze to grupa która nie jest w stanie się pogodzić z porażką wyborcza i ze chyba tak naprawdę ja pomimo tego ze podpisałam zaczynam żałować tego ze podpisałam ja i namawiam innych .... bo cel tej grupy był chyba od początku inny ( znaczy polityczny ), to takie moje przemyślenie .
Może warto założyć nowa grupę przeciwników czy zwolenników jednej czy innej Pani kandydatki albo sympatyków i mieszkańców Zegrza ?
To przy okazji przestaniecie Państwo obrażać wyborców i waszych jaki i przeciwników , którzy podpisali listę wierząc ze jest to akcja społeczna ....
Myślę tez ze po tym jak się Państwo popisali w kampanii oraz po niej , w tym momencie za żadne skarby te 1600 podpisów jest niemożliwe do zebrania .
Tak na marginesie , lata temu jeżdżąc z Serocka do szkoły średniej jak i później na uczelnie mowa w godzinach porannych jeździłam jak znakomita część ludzi z Serocka o godzinie 6.40 .
To było lata temu kiedy w Serocku jak i poza nim zdecydowanie mniej aut było.
Teraz chcąc być na 8 w stolicy trzeba wyjechać ok 20 min wcześniej (autobusem).
a ile aut teraz mamy a ile mieliśmy 30 lat temu ?? to wiemy chyba i się zgodzimy ze ruchu na ulicach nie można nawet porównywać .
Kochani mieszkając za Warszawa trzeba się z takimi rzeczami liczyć prawda
Ja wiem ze koszty i inne rzeczy tez się liczą ale proszę nie histeryzować i przestać obrażać tych co wam zaufali ...
Pozdrawiam!