marek_ka_lwo 19.04.12, 10:02 widziałem coś takiego billboard przy ulicy - wie ktoś o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralphie Re: o co chodzi? 19.04.12, 10:44 Jak nie wiadomo o co chodzi to zapewne chodzi o ukrytą reklamę tego co na dole zdjęcia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ka_lwo Re: o co chodzi? 19.04.12, 13:02 Ale ja to widziałem na Piaskach bez tego co pod spodem. Że reklama wiem, ale CZEGO? Jakieś odciski stóp czy co? ralphie napisał: > Jak nie wiadomo o co chodzi to zapewne chodzi o ukrytą reklamę tego co na dole > zdjęcia :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: o co chodzi? 19.04.12, 13:10 Niebawem się dowiemy. To taka nowa forma reklamy, najpierw zwrócić uwagę i zaciekawić przechodnia, a za parę tygodni rzucić reklamę niechodliwego produktu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: o co chodzi? 19.04.12, 13:32 jak widać forma reklamy dosyć skuteczna, bo teraz marek_ka_lwo z niepokojem będzie wypatrywał kolejnego epizodu tej kampanii reklamowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: o co chodzi? 19.04.12, 13:29 Dla mnie to wygląda jak jakieś odciski, kopyt, racic. Może ŻUBR, trochę w stylu ich kampani. Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: o co chodzi? 19.04.12, 10:45 Jakaś kampania reklamowa??? Nie wiem, czy dobrym tropem idę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3goust Re: o co chodzi? 19.04.12, 13:40 to jest chyba ta reklama gry o Legionowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ka_lwo Re: o co chodzi? 19.04.12, 17:11 co to za gra? ja tu nowy jestem 3goust napisał: > to jest chyba ta reklama gry o Legionowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: o co chodzi? 19.04.12, 22:04 marek_ka_lwo napisał: widziałem coś takiego billboard przy ulicy - wie ktoś o co chodzi? ---------------------------- cieszę się, że moja fotka na coś się przydała. dobrze byłoby podawać z jakiego źródełka pochodziła. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hugonita Re: o co chodzi? 20.04.12, 07:58 To mi raczej wygląda na reklamę jakiegoś sprzętu dla myśliwych, albo targi detektywistyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ka_lwo Re: o co chodzi? 20.04.12, 13:30 guayazyl1 - przepraszam, kliknęło mi się wyślij zanim podałem źródło. Mea culpa. > marek_ka_lwo napisał: > widziałem coś takiego billboard przy ulicy - wie ktoś o c > o chodzi? > ---------------------------- > cieszę się, że moja fotka na coś się przydała. > dobrze byłoby podawać z jakiego źródełka pochodziła. > pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_35 Re: o co chodzi? 22.04.12, 14:36 Tamten plakat zastąpił nowy. A na nim: legionowskarozgrywka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: o co chodzi? 22.04.12, 15:35 Hmm.. "Zdradzę ci pewien sekret. Coś, czego nie powinieneś wiedzieć. Widzisz, prawda jest taka, że jesteś w śmiertelnym niebezpieczeństwie. Coś złego wydarzy się w tym mieście i tylko ja mogę temu zapobiec. Ale chyba za bardzo wybiegam do przodu z moją opowieścią. Pozwól, że się przedstawię. Nazywam się Artur i jeszcze trzy dni temu byłem jednym z najlepszych sportowców świata. Aż do momentu, w którym mój talent sportowy został wykradziony. Przez kogo? W jakim celu? O tym za chwilę... Wszystko zaczęło się na środku boiska w Legionowie..." Cos złego wydarzy się w mieście, jesteś w śmiertelnym niebezpieczeństwie????? Hmmmm... Zachęcające :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hugonita Re: o co chodzi? 23.04.12, 08:14 też widziałem nowe plakaty myślałem, że to jakaś akcja ekologiczna gra rusza chyba 27 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
hubert_sikorski Re: o co chodzi? 23.04.12, 13:21 > "Zdradzę ci pewien sekret. > Coś, czego nie powinieneś wiedzieć. > Widzisz, prawda jest taka, że jesteś w śmiertelnym niebezpieczeństwie. > Coś złego wydarzy się w tym mieście i tylko ja mogę temu zapobiec. > Ale chyba za bardzo wybiegam do przodu z moją opowieścią. > Pozwól, że się przedstawię. > Nazywam się Artur i jeszcze trzy dni temu byłem jednym z najlepszych sportowców > świata. > Aż do momentu, w którym mój talent sportowy został wykradziony. > Przez kogo? W jakim celu? O tym za chwilę... > Wszystko zaczęło się na środku boiska w Legionowie..." W takich historiach śmieszne jest to, że gdyby nie była to gra to Artur trafiłby do szpitala psychiatrycznego:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzecznik_um Re: o co chodzi? 24.04.12, 14:39 Zapraszam do obejrzenia filmu promującego grę dzikie poruszenie Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: o co chodzi? 24.04.12, 15:57 Ja podziekuję ;) Śmiertelne niebezpieczeństwo to chyba nie moje klimaty. Wole spokój, BHP i tym podobne rzeczy. Wydawało mi się, że miasto stawia na bezpieczeństwo a tu taka niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ka_lwo Re: o co chodzi? 13.05.12, 22:48 No i jak? Gracie? Porusza ta gra? Pierwszy etap ledwo przedszedłem, ciężko było z tym odmrażaczem... ale drugi to pikuś. A jak trzeci? Bo jeszcze nie grałem rzecznik_um napisała: > Zapraszam do obejrzenia filmu promującego grę dzikie poruszenie Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: o co chodzi? 13.05.12, 23:34 Nie gram. Przyznam, że wole inne stąd www.pointnclickgames.com/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś