Dodaj do ulubionych

Sypiając z wrogiem

27.02.13, 19:40
Zna ktoś sposób na kota?
W nocy przychodzi mi spać do łóżka, ta łajza rozwala się na pościeli i tak mruczy z zadowolenia, że spać nie można i już ledwo chodzę ze zmęczenia.
Jak go zwalę z łóżka to tak się wydziera, że te w marcu to jak skowronki i wszystko drze pazurami, żeby go wpuścić do łóżka i tak przez wszystkie pory roku.
Obserwuj wątek
    • aklq Re: Sypiając z wrogiem 27.02.13, 20:23
      ukręcić łeb bestii i będzie spokój :)
      • morwika Re: Sypiając z wrogiem 27.02.13, 20:35
        Jakbyś zobaczy kły i pazury tego leniucha, to szybko byś zmienił poglądy na ten temat - to prawdziwy wojownik i nie da sobie z kaszę dmuchać.
        • 3goust Re: Sypiając z wrogiem 27.02.13, 22:04
          coraz popularniejsze jest sprowadzanie gepardów z Rosji i pumy z Czech i hodowanie ich jako zwierzątko domowe... wiec jak chciałbyś pozbyć się kotka i mieć trochę inne zwierzątko to śmiało;) adresy można znaleźć w internecie lub w lokalnych sklepach zoologicznych. Tylko jest jeden problem, jak to nowe zwierzątko wybierze twoje łóżko za legowisko, to po prostu kup drugie i go nie wyrzucaj chyba że nie zależy Tobie na twarzy;)
    • blablakus Re: Sypiając z wrogiem 27.02.13, 20:49
      Ja też takiego zbója miałem i najlepiej przed snem smaruj się walerianą, bo to na każdego kota działa.
    • formetoyou Re: Sypiając z wrogiem 27.02.13, 22:54
      Mi pomógł duży wiklinowy koszyk z wielką poduszką i drapak przykręcony do komody. Pozostały tylko kocie śpiewy nad ranem. Testuję stopery:-)
    • goraca_ziuta Re: Sypiając z wrogiem 28.02.13, 09:30
      Właśnie dlatego mam psy :).
      Listonosza pogonią, kapcie przyniosą, podłogę wyfroterują futrami, na wroga się szczerzą i udają groźne. oto psa wyższość na kotem.
    • kumak1234 Re: Sypiając z wrogiem 28.02.13, 10:32
      Z kotem nie wygrasz.
      Weź sobie jeszcze kotkę i kot może dać Ci spokój, bo zajmie się obowiązkami rodzicielskimi.
      • roxy361 Re: Sypiając z wrogiem 28.02.13, 21:20
        kot jest samotny i szuka przyjaciela, kup a najlepiej przygarnij drugiego kota-zajmą się sobą i jeszcze będziesz pragnąc spania i mruczenia w Twoim łóżku.
        • kwitkows Re: Sypiając z wrogiem 28.02.13, 22:52
          Jak będą dwa to wtedy zaczną się ganiać po mieszkaniu o 3:00, codziennie. Bo przecież nie mogły się ganiać w dzień.
    • zdebeq Re: Sypiając z wrogiem 28.02.13, 23:55
      sprawa jest dosyć prosta.
      Kot sam sobie nie wymyślił że tam jest miejsce do spania. był wcześniej zapraszany na kolanka:D
      Ale okazuje się, że czasem jest nieodpowiednia pora, itp
      Jedynym rozwiązaniem jest konsekwencja.
      • ralphie Re: Sypiając z wrogiem 01.03.13, 07:50
        zdebeq napisał:

> Jedynym rozwiązaniem jest konsekwencja.

Przychylam się :) Nasza kota po wieluset razach przenoszenia z miejsca, gdzie akurat jej być nie powinno nie pojawia się już tam... a przynajmniej wtedy, gdy istnieje ryzyko bycia wypatrzonym :)
    • qbek_11 Re: Sypiając z wrogiem 04.03.13, 18:30
      zatrudnij snajpera, ktòry grasuje w Legionowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka