Dodaj do ulubionych

Zgranie dowozówki z SKM

28.04.13, 15:53
Przykład zgrania rozkładów dowozówki do SKM:
Przyjazd autobusu dowozowego na dworzec PKP- 8:40.
Odjazd pociągu linii 9 SKM ze stacji PKP- 8:37.
Czyli autobus dowozi pasażerów na dworzec 3 minuty po odjeździe pociągu.
Czy deb*l układający rozkład autobusu dowozowego zapoznaje się w ogóle z rozkładem jazdy SKM???
Ręce opadają ale i złość wzbiera...
Obserwuj wątek
    • arek.k282 Re: Zgranie dowozówki z SKM 28.04.13, 16:25
      Sorry że odpowiem żartobliwie choć jutro poniedziałek i znów mnie szlak trafi ale dziś ........... póki co jeszcze niedziela ............
      Widać z tego, że to rozkład do dworca PKP a nie do SKM-ek :-) a to dla urzędnika zasadnicza różnica pewno jest :-) jak miał polecenie dowóz do dworca - to tak zrobił.
      I tak mają na to swoją legendę miejską :-)

jarexa napisał:

> Czy deb*l układający rozkład autobusu dowozowego zapoznaje się w ogóle z rozkła
      > dem jazdy SKM???
      > Ręce opadają ale i złość wzbiera...
      • narewa Re: SKM o poranku 02.05.13, 18:03
        Pytanie do dojeżdżajacych SKM.
        Czy w poniedziałki SKM o godz.7,20 jest bardzo załadowana?.Jedziemy z koleżanką na Zachodni ,mamy walizki i nie wiem,czy w ogóle wejdziemy do pociągu.Nie jeżdzę o tej porze i nie mam zupełnie rozeznania,jak to jest.
        A może KM jest lepiej?.
        • jarexa Re: SKM o poranku 02.05.13, 18:17
          7.20 ?
          Nie kojarzę SKM o tej godzinie - sprawdź.
          O tej godzinie z walizkami może być ciężko. Czasami bez walizek ciężko się wcisnąć...
          • plunio7 Re: SKM o poranku 02.05.13, 18:24
            7:20 (S9) będzie od 6 maja, więc do tej pory nie jeździł, zatem nie można ocenić jak bywa. Niemniej jednak w poprzednim rozkładzie S9 o 7:21 jeździło raczej z przyjemnym zapełnieniem tak, że z walizką spokojnie można się zmieścić. Ludzie głównie na 8 do Warszawy zmierzają, a tym pociągiem ciężko zdążyć, zatem nie było w nim raczej tłoczno.
            • narewa Re: SKM o poranku 02.05.13, 19:40
              Jedziemy właśnie 6 maja,a teraz nie wiem,czy będzie luźno,czy z walizkami się nie zmieścimy..Pewnie trzeba spróbować,moze nie będzie tak strasznie.
              • plunio7 Re: SKM o poranku 02.05.13, 20:40
                W rozkładzie do 14 kwietnia w S9 o 7:21 można było się nawet o zajęcie wolnego miejsca pokusić na Legionowie, więc jeśli nie będzie tłumu do powitania przywróconego po miesiącu połączenia, to nie powinno być najmniejszego problemu by wsiąść z walizkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka