sibeliuss 14.03.07, 22:08 Kto kupił tam mieszkanko? Co Wami kierowało? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majowa_maja Re: Bukowy Dworek 16.03.07, 21:20 zapraszam do lektury: www.bukowy-dworek.pl/Pzdr, Majowa Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Bukowy Dworek 24.03.07, 14:05 Nie możesz/nie chcesz odpowiedzieć mi tutaj? Odpowiedz Link
draganek11 Re: Bukowy Dworek 26.04.07, 16:38 sibeliuss napisał: > Hałas z Kauflandu mnie poraża. jaki hałas z Kauflandu?!?..... Odpowiedz Link
mihol78 Re: Bukowy Dworek 10.05.07, 11:14 hałas z Kauflandu mój drogi to może poraża mieszkańców w jego pobliżu.Nas ( Bukowiaków ! a co! ) czasem poraża słownictwo panów budowlańców którzy wznoszą nowy budynek.Poza tym jest cicho,spokojnie,tanio ( w każdym razie tak było w 2006 roku ) a że korki...mój Boże,gdzie dziś ich nie ma? Odpowiedz Link
draganek11 Re: Bukowy Dworek 10.05.07, 16:17 dokładnie-korki to choroba cywilizacyjna naszego kraju ;-( a co do hałasu z Kauflandu-ja mieszkam na os.Rajska-za Kauflandem-ale nie mam pojęcia o co chodzi z tym hałasem...Jaki hałas z Kauflandu?!?... U nas też cisza-po przeprowadzce z Wawy mamy z mężem wrażenie że czasami na Rajskiej jest aż za cicho Odpowiedz Link