zdebeq 31.07.13, 17:58 Każdy ładnie się przedstawił z imienia i nazwiska, facjatę by pokazał, co by wiadomo było komu rękę podać warto a komu lepiej zejść z drogi jak w kolejce w biedrze będzie pędził do kasy. Bo jeżeli nie warto..to ech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazo-beton Re: a gdyby.. 31.07.13, 18:12 Były kiedyś spotkania forumowe, ale w porywach przychodziło na nie 8 osób. Rynek chyba nie jest zainteresowany... Odpowiedz Link Zgłoś
zchotomowa Re: a gdyby.. 31.07.13, 18:16 zgadzam się, to powinno pomóc podnieść poziom dyskusji tutaj. pozdrawiam, Marcin Mizgalski (reszta to już łatwizna) Odpowiedz Link Zgłoś
zdebeq Re: a gdyby.. 31.07.13, 18:28 ja mam jedno takie miejsce, na którym znajduję wiele cennych informacji. To forum branżowe, gdzie jest imię, nazwisko, można zdjęcie wstawić, kontakt bezpośredni itp. Sens jest większy. pozdrawiam Krzysztof Zdeb Odpowiedz Link Zgłoś
pola_kp Re: a gdyby.. 31.07.13, 19:51 I nie moim zamiarem jest chowanie się za tajemniczymi inicjałami. Dzień dobry, Paulina Klimaszewska-Prokop A wspomniana "facjeta" do zobaczenia "na mieście" :-) A o ile się nie mylę zdebeq jest w tej komfortowej sytuacji, że może zerknąć przez płot. Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: a gdyby.. 31.07.13, 22:13 Ania Koprowska , facjatę na Legionowie zobaczyć można często w towarzystwie dwóch takich nieletnich... A na pana Krzysia i panią Paulinę patrzę sobie z góry:) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: a gdyby.. 01.08.13, 12:12 info dla nowych forumowiczów ;) Iwona Wymazał szacun dla akcji, chociaż uważam że największym atutem jest anonimowość tego forum... a trolle? były zawsze... ignorowanie ich to najlepsza recepta :] Odpowiedz Link Zgłoś
teleon Re: a gdyby.. 02.08.13, 20:43 Za małe miasto - ktoś zaraz zacznie dochodzić kto je kto a po co mi to ;-) Na kilku portalach ogólnopolskich, specjalnych - tematycznych jestem pod swoim nazwiskiem i mi to wystarczy. T Odpowiedz Link Zgłoś
majk56 Re: a gdyby.. 05.08.13, 19:27 Na to już dawno wpadli twórcy facebooka, twittera, itp. gdzie żąda się najróżniejszych informacji osobistych, a później szpieguje zdalnie – co lubi, czyta, przegląda, z kim koresponduje, gdzie przebywa, co i gdzie kupuje …. O nie. Mnie tam nie ma i nie będzie też tutaj w takim wydaniu. Takie dane wcześniej czy później ktoś wykorzysta w niecnych celach. Trzeba się zabezpieczać, proszę Szanownego Państwa, nie tylko w łóżku i nie tylko przed szkodliwym promieniowaniem słońca, choć lekceważenie tego ostatniego zdaje się przyniosło już rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
hatir Re: a gdyby.. 07.08.13, 08:41 Wiele spraw nigdy nie byłoby poruszonych gdyby nie anonimowość. Legionowo to grajdoł jakich mało już na wsi jest lepiej bo wszystko jasne kto i co. Więc możliwość wypowiedzenia się pod nickiem jest super. Inna rzecz, że kij ma dwa końce. Odpowiedz Link Zgłoś
strugamglupa Re: a gdyby.. 07.08.13, 15:52 Bardzo fajny pomysł Luiza Wykup lat 21 90/64/96 wyższe ekonomiczne panna O rh+ przebyte choroby dla zainteresowanych na maila stosunek do macierzyństwa pozytywny wegetarianka wolna od nałogów Odpowiedz Link Zgłoś
zaskus A to ja....... 07.08.13, 17:24 A to ja i co Ty Luizo na to - też pozytywnie?: tinyurl.com/mensdzz strugamglupa napisała: > Bardzo fajny pomysł > Luiza Wykup > lat 21 > 90/64/96 > wyższe ekonomiczne > panna > O rh+ > przebyte choroby dla zainteresowanych na maila > stosunek do macierzyństwa pozytywny > wegetarianka > wolna od nałogów Odpowiedz Link Zgłoś
leg35 Re: a gdyby.. 07.08.13, 19:28 Luizo nie napisałaś jeszcze gdzie trzymasz pieniądze w domu i czy klucz jest pod wycieraczką, i oczywiście adres. Odpowiedz Link Zgłoś