Dodaj do ulubionych

Naprawa laptopa w Legionowie

10.11.13, 12:08
Zepsuł mi się komputer - czasami działa bez problemu przez kilka dni, ale niekiedy potrafi mi się wyłączyć w najmniej oczekiwanym momencie i przez dłuższy czas nie można go ponownie włączyć. Nie jest to kwestia oprogramowania, tylko jakaś awaria elektroniki. Czy możecie mi polecić sprawdzonego fachowca, który potrafiłby naprawić mojego laptopa tanio i dobrze?
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: Naprawa laptopa w Legionowie 10.11.13, 16:08
      przy takich objawach zacząłbym od najprostrzego, czyli wzięcia odkurzacza i odkurzenia komputera (jeśli nie potrafisz go rozebrac, to nawet przez otwory w obudowie spróbować wyciągnąc co sie da).

A naprawa to na rogu Reymonta i Piłsudskiego na I pietrze (po schodach na górę przy kantorze) ktoś ze znajomych korzystał i nie narzekał.
    • zdebeq Re: Naprawa laptopa w Legionowie 10.11.13, 17:03
      U mnie przy podobnych objawach postawiono diagnozę,ze to wina awarii wiatraka przegrzewania sie komputera. Naprawili mi to panowie którzy maja swój Zaklad na pięterku w lokalu przy wysockiego, róg norwida. Robota zrobiona dobrze, ale z kolei na wymianę zamka w klapie laptopa czekałem długo.
      • kukuryku20 Re: Naprawa laptopa w Legionowie 16.11.13, 09:06
        zdebeq, polokokt - dzięki za pomoc :-)
      • oz_patryk Re: Naprawa laptopa w Legionowie 03.12.13, 21:33
        dodam że ta firma jakiś czas temu zmieniła siedzibę gdzieś na Kwiatową. Najlepiej w google wpisać pronet będą tam wszystkie namiary i któryś z panów podjedzie we wskazane miejsce po sprzęt a następnie odwiezie go do domu. Oczywiście spisywany jest protokół serwisowania sprzętu.
        • kka69 Re: Naprawa laptopa w Legionowie 04.12.13, 19:02
          he, he.
          Przypomniało mi się, jak "taki" serwis przyjechał do pralki u Teściowej.
          Jak zabrali ją ( pralkę, nie teściową , niestety ) do serwisu to słuch po nich zaginął.
          "Naprawa" skończyła się zakupem nowej pralki.
          • oz_patryk Re: Naprawa laptopa w Legionowie 04.12.13, 20:47
            Dla tego:
            1. Serwis może przyjechać ale nie musi, można samodzielnie do nich pojechać
            2. Wydawany jest protokół przyjęcia do serwisu żeby wiadomo było komu szyby wybić... upsss... żeby nasza dzielna policja i sądy mogły po roku stwierdzić że z powodu niskiej sskodliwości społecznej sprawa zostaje zamknięta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka