Dodaj do ulubionych

Pizza w Serocku

21.01.09, 17:46
Witam Wszystkich,
Gdzie można wpaść na dobrą pizzę w Serocku oprócz tej w Wierzbicy,
bo tam ta cała właścicielka robi wielką łachę i zawsze trzeba czekać
1 godzinę (święto jeśli 40 minut).
Obserwuj wątek
    • stepane Re: Pizza w Serocku 18.04.09, 21:50
      O tak. Właścicielka w Wierzbicy zawsze ma strrrraszną minę. Az sie chce wydać
      parę złotych więcej i pojechać do Pułtuska na pyszna pizze do DaGrasso ( na Al.
      Tysiąclecia). W zasadzie pizza tańsza ale większa.
      • imicus Re: Pizza w Serocku 19.04.09, 08:44
        Ja też mam przykre doświadczenia z tą kobietą, prowadzi pizzerie a zachowuję się
        jakby nie wiadomo jaka wielka łaske robiła przy zamówieniu, porazka po prostu.
        Też jeżdze do DaGrasso ale tego w Legionowie.
        • mabo Re: Pizza w Serocku 20.04.09, 21:59
          No tak ale kurde czy w tym Serocku nie ma już przedsiębiorczych
          ludzi. Jeździć na pizze 20-30 km to przesada, a i do domu nikt nie
          przywiezie...
          • aganiok32 Re: Pizza w Serocku 21.04.09, 10:26
            no właśnie. Też żałuję. DaGrasso to moja ulubiona pizzeria.
            • imicus Re: Pizza w Serocku 21.04.09, 17:09
              www.dagrasso.pl/franczyza.php
              Do dzieła smile. 200 tysiaków na początek i problem rozwiazany.
              • aganiok32 Re: Pizza w Serocku 21.04.09, 21:42
                problem z tymi tysiakami wink ale może znajdzie się ktoś odważniejszy wink
                • serockcapoeira Re: Pizza w Serocku 25.04.09, 08:07
                  Przedsiębiorczy ludzie są smileAle oprócz tych "tysiaków" jednym z warunków
                  franczyzny jest liczba mieszkańców w mieście. Nie pamiętam która z pizzerii
                  (Telepizza czy DaGrasso)domagają się, aby mieszkańców w mieście gdzie zakładana
                  jest franczyzna było przynajmniej 15 tysięcy, co przy naszym miasteczku i gminie
                  jest niestety nie do spełnienia....
                  • aganiok32 Re: Pizza w Serocku 25.04.09, 08:21
                    Zawsze można zacząć piec swoją pizzę bez franczyzy smile
                    a tu tylko kebab i kebab, na dodatek niedobry sad Może jednak ktoś się
                    zdecyduje na pizzerię. Fajnie by było.
                    • imicus Re: Pizza w Serocku 25.04.09, 20:03
                      Kiedys na TVn byl taki fajny program Firma. I byl odcinek o pizzeriach. trzeba
                      sprzedac okolo 100 pizz dziennie zeby wyjsc na swoje. W przypadku Serocka to
                      raczej malo prawdopodbne. Jak juz pizzeria to chyba lepiej ogolnie restaruacje z
                      wloska kuchnia i gdzies przy drodze zeby przejezdzajacych kusic.
                      • aganiok32 Re: Pizza w Serocku 25.04.09, 21:46
                        100 pizz dziennie - sporo.
                        • mabo Re: Pizza w Serocku 28.04.09, 16:38
                          No właśnie nie od razu ar baj z Telepizzą czy innymi sieciowymi
                          wynalazkami. W końcu kobita z Wierzbicy jakoś daje radę i piecze
                          własną pizzę.
                          • czarodziejka212 Re: Pizza w Serocku 28.04.09, 17:04
                            może lepiej nie narzekajcie, bo w końcu nie będzie wcale ;p
                            • oliwkawawa Re: Pizza w Serocku 30.08.09, 22:48
                              Witamsmile
                              Dziś po raz pierwszy jadłam pizzę w Pizzerii Diabolica w Serocku i muszę
                              przyznać że bardzo miło jestem zaskoczonasmile Pizza była przepyszna-tak dobrego
                              ciasta dawno nie jadłam a całość bombowasmile
                              Polecam! I mam nadzieję, że właściciele odniosą sukces i biznes będzie się kręciłsmile
    • lubiesieudzielac Re: Pizza w Serocku 28.04.14, 18:28
      Oooo, ja nigdy nie miałam problemu z tą babeczką z pizzerii w Wierzbicy, wręcz przeciwnie czesto sobie gadamy. Az dziwie sie co piszecie ale moze zalezy do kogo, hm.. A jesli chodzi o czekanie to zdaza sie czasem w lato troche dluzej bo ludzi bardzo duzo - a to chyba o czyms swiadczy smile ja tam lubie ta pizze bardzo
    • zaczynamy_1349 Re: Pizza w Serocku 29.04.14, 16:47
      mabo napisał:

> Gdzie można wpaść na dobrą pizzę w Serocku

Polecam Pizzerię przy plaży, Tawerna Tramonti - naprawdę warto!
      • saabb Re: Pizza w Serocku 03.05.14, 14:13
        A ja polecam pizze w Izbicy smile. Jak dla mnie typowa smaczna włoska pizza.
      • grazbed Tawerna Tramonti 04.06.14, 13:14
        Jadłam tam pizzę w ostatni weekend po raz pierwszy. Była bardzo dobra ciasto: cienkie i twarde, dodatki świeże. Dużej pizzy nie daliśmy rady z mężem, zawiozłam córce nastolatce, bardzo sobie chwaliła.
    • aneta.kg Re: Pizza w Serocku 05.05.14, 10:49
      Parę razy w miesiącu zamawiam z pizzerii z dołu koło plaży, kiedy nie poproszę,że cieniutka,mocno wypieczona,siaka,owaka-zawsze dostosują się do prośby,pamiętają,w przeciwieństwie do innej...osobiście polecam taką z sosem śmietanowym..są tez szybcy.
      • robmazdw2 Re: Pizza w Serocku 08.06.14, 18:16
        Dziś dla mnie ta pizzeria przeszła w niebyt.
        Nie chodzi tu, o jakość pizzy a niestety o obsługę.
        Po przykrej niespodziance, że sklepy, że dziś jakieś świto i wszystko zamknięte wybraliśmy się na obiad z całą rodziną na pizzę nad plażę.
        Kilkakrotnie upominaliśmy się o menu i w końcu po kilkunastu minutach udało się nam złożyć zamówienie. Po około 40 min czekania poszedłem sprawdzić jak tam nasze zamówienie (byliśmy z dwójką dzieci w tym jednym 3 latkiem, który był strasznie marudny). Dowiedziałem się, że otrzymamy pizzę za jakieś 40-60 min... zwróciłem się z prośba o przyspieszenie zamówienia z uwagi na dzieci i dowiedziałem się, że inni też czekają, ja wiem ja rozumiem, ale inaczej jest jak się jest na plaży i siedzi przy piwku a inaczej jak z płaczącym dzieckiem. Zawsze lubiłem to miejsce i w przypadku małej ilości ludzi zawsze obsługa była wzorowa jednak te panienki zatrudnione w sezonie są arogancki i powodują utratę stałych klientów, na których im powinno zależeć zwłaszcza jak się sezon skończy...
        • chce_dobrze Re: Pizza w Serocku 08.06.14, 21:36
          Potwierdzam, rok temu obsługa była 2 a nawet i 3 razy lepsza niż obecna. Ja to zawsze lubiłem tam przychodzić ze znajomymi bo obsługa była miła i potrafiła zagadać od kelnera po pizzera. Pośmiać się można było a teraz to zjedz i wyjdź... przykro
          • chochlik92 Re: Pizza w Serocku 09.06.14, 20:31
            Byłam w niedziele z większą grupką i jestem bardzo zadowolona smile
            Dziewczyny uprzejme, uśmiechnięte i pomocne smile
            Pizza - gorąca i pyszna, a drinki godne polecenia smile
            Podziwiam kelnerki za wytrzymałość w tym upale!
            Do zobaczenia wkrótce smile
            • dare.k86 Re: Pizza w Serocku 10.06.14, 11:31
              W niedzielę wybraliśmy się z żoną i dzieckiem do Tawerny i muszę przyznać ze się nie rozczarowaliśmy . Pomimo dłuższego czasu oczekiwania i dużego ruchu pizza jak zwykle była pyszna a obsługa pomimo puźnych godzin popołudniowych dalej była uśmiechnieta pomimo ze po twarzach widac bylo duze zmeczenie. Jedynym minusem było to ze skonczyly sie pieczarki ale kelnerka przyszla, przeprosila, zaproponowala inny skladnik i dala sos gratis. Na pewno będę wpadał częściej z rodziną, polecam!
        • grazbed Re: Pizza w Serocku 10.06.14, 12:35
          Też byłam w niedzielę i czekałam z rodziną baardzo długo. Nie powiedziałabym, że panienki są aroganckie ale z pewnością brakuje im doświadczenia. Pizza była bardzo dobra ale może warto pomyśleć o lepszej kadrze no i chyba o dodatkowym piecu do pizzy. Bo czekanie godzinę na pizzę to lekka przesada. Na plus można im zaliczyć, że mąż uzyskał 10% rabat za czekaniesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka