rafael.krakowski 27.11.13, 17:30 szukam korepetytora/rki z biologii z zakresu gimnazjum, liceum. Chodzi o usystematyzowanie wiedzy i przygotowanie do testów gimnazjalnych. Oferty proszę przysyłać na adres rafael.krakowski@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdebeq Re: nauczyciel biologii 27.11.13, 22:12 hmm jako wieloletni zgłębiacz wiedzy biologicznej nie rozumiem tego. Czy potrzeba kogoś, kto przypilnuje dziecko, żeby rzeczywiście czytało? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanieczbloku Re: nauczyciel biologii 28.11.13, 09:26 zdebeq napisał: > hmm > jako wieloletni zgłębiacz wiedzy biologicznej nie rozumiem tego. Czy potrzeba k > ogoś, kto przypilnuje dziecko, żeby rzeczywiście czytało? __________ Widocznie nie masz kolego dzieci... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkanieczbloku Re: nauczyciel biologii 28.11.13, 13:46 zdebeq napisał: > To może mi kolego wytłumacz. ________ Nie chce mi się... wystarczy że dzieciom tłumaczę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rafael.krakowski Re: nauczyciel biologii 28.11.13, 16:17 Proszę o nie zaśmiecanie wątku. Tłumaczę treść ogłoszenia. Szukam korepetytora z biologii dla mojego dziecka uczącego się w jednym z legionowskich gimnazjów. Powodem są moje wątpliwości co do sposobu prowadzenia zajęć i realizowania podstawy programowej przez obecnego nauczyciela. Dziecko moje planuje kontynuację nauki w innej szkole i dodatkowo w klasie biol/chem więc chciałbym by ktoś bezstronny zweryfikował jego wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś