szarak.net 10.02.14, 16:01 Domyślam się ze temat nie jest nowy, chciałbym uzyskać od Państwa uzyskać informację która obecnie szkoła jazdy w Legionowie ma najlepszy stosunek ceny do jakości. Bardzo proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwciab Re: Szkoła jazdy 10.02.14, 18:17 Ja robiłam kurs w Gryglasie, rozsądny wybór. Przed egzaminem dobrze jest też wziąć trochę lekcji, bliżej miejsca gdzie masz zdawać, żeby pojeździć różnymi zakamarkami, gdzie kiedykolwiek spotkano samochód egzaminacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
kuba2915 Re: Szkoła jazdy 11.02.14, 18:35 Ja polecam naukę u Pana Sylwestra Koseckiego, uczy bardzo dobrze, egzamin zdałem za 1 razem kompletnie bezbłędnie. Tu kontakt osk-legionowo.pl/kontakt-i-zapisy/ Odpowiedz Link Zgłoś
nikos82 Re: Szkoła jazdy 17.02.14, 10:58 Także polecam Pana Sylwestra, ja pobierałem nauki u niego 5 lat temu. Według mnie dużą zaletą jest, że uczy nie tylko do egzaminu, ale po ludzku jak jeździć i uważam że kurs dał mi naprawdę dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
bronka777 Re: Szkoła jazdy 14.02.14, 21:55 wiesz, ja to mam wrazenie, ze ceny są porównywalne....(przynajmniej tak było półtora roku temu gdy zaczynałam wojnę o prawko:-). Ja ukończyłam kurs w Mobilku ( nie ma teraz najlepszej prasy) tylko to nie o szkole jako taka chodzi tylko o konkretnego instruktora. Jak wszędzie są, słabi, przeciętni i świetni. Ja w Mobilku jeździłam z 3 różnymi i jeden z nich okazał się bardzo bardzo dobry... . Przed egz wykupiłam lekcje ale z zaznaczeniem, ze wyłącznie u tego wskazanego - dało się... no i od września jestem szczęśliwym kierowcą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kka69 Re: Szkoła jazdy 15.02.14, 08:08 Ta szkoła jazdy, to ma być: -szkoła jazdy po Legionowie? czy - szkoła jazdy do egzaminu na prawo jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś