Dodaj do ulubionych

Dietetyk od zadań specjalnych :) Bdieta.pl

11.02.16, 11:23
Osobiście mogę polecić jednego z niewielu skutecznych dietetyków w Warszawie, a paru już wypróbowałam...
Mikołaj Choroszyński z poradni Bdieta jest pasjonatem, ponadto jest też psychodietetykiem i pierwszym w Polsce Gastrocoachem.
Jest ciepłą i miłą osobą, prawdziwy towarzysz zmian. Gorąco polecam! :)

Dietetyk@bdieta.pl
bdieta.pl/
Obserwuj wątek
    • plaster12345 Re: Dietetyk od zadań specjalnych :) Bdieta.pl 12.02.16, 14:35
      Nie polecam jest bardzo drogi niby płacimy za miesiąc ,a tak naprawdę dostajemy jadłospis na jeden tydzień. 200 zł za dietę online ustaloną na 7 dni to lekkie przegięcie .Dopiero póżniej się człowiek dowiaduje ,że te 7 dni mamy powtarzać 4 razy,co robi się bardzo monotonne i w efekcie ucieka motywacja do dalszego stosowania diety .
      • zuziam87 Re: Dietetyk od zadań specjalnych :) Bdieta.pl 28.02.16, 11:48
        Ja za dietę zapłaciłam 100pln co przy stałym kontakcie i pomocy w każdej prawie sprawie nie jest szczególnie wysoką kwotą. Rozumiem też, że chciałby Pan mieć 30 różnych dań na każdy posiłek?
        30 różnych śniadań, 30 drugich śniadań... :) To proponuję skorzystać z tańszego dietetyka online, gdzie dostanie Pan rozpiskę wygenerowaną w 3s przez program!
        A dzięki stałemu kontaktowi i bardzo dużemu zaangażowaniu Pana Mikołaja motywacja utrzymuje się na wysokim poziomie, a wraz z postępami nawet rośnie!

Niestety przysłowie się sprawdza- jak ktoś chce szuka sposobów, a jak nie chce szuka powodów...
        • annamanuela Re: Dietetyk od zadań specjalnych :) Bdieta.pl 01.04.16, 23:28
          To co Pani pisze wygląda na reklamę i to niekoniecznie zgodną z prawdą. Byłam na stronie tego Pana i żeby dostać 7 dniowy plan dietetyczny trzeba zapłacić 420zł za 3 wizyty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka