qbek_11 25.11.04, 23:30 Czy orientujecie się gdzie najlepiej kupić okna PCV (i oczywiście najtaniej) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter32 Re: Okna-wymiana 26.11.04, 18:27 Witam Wymieniałem okna w firmie A.iP.Dębscy mieszczącej się w Legionowie przy ul.3-go Maja 1d i byłem zadowolony zarówno z ceny jak i obsługi .Było to 3 lata temu i wówczas byli konkurencyjni. Mam nadzieję że nadal są. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Okna-wymiana 27.11.04, 06:29 skuter32 napisał: > Witam > Wymieniałem okna w firmie A.iP.Dębscy mieszczącej się w > Legionowie przy ul.3-go Maja 1d i byłem zadowolony zarówno z > ceny jak i obsługi .Było to 3 lata temu i wówczas byli konkurencyjni. > Mam nadzieję że nadal są. > Pozdrawiam tez podzielam ta opinie co do dobrej jakosci zarowno okien i rolet, a takze wysokiej fachowosci tych panow, zakup i montaz w zeszłym roku tylko jedna uwaga, nie wiem czy nadal maja swoj "stary" punk sprzedazy wiem ze aktualnie maja nowy takze przy 3-go Maja ale w budynku pomiedzy Pizzernia Dominium a sklepem z art. dla zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Okna-wymiana 27.11.04, 11:08 Co prawda sam nie korzystalem, ale jest tez punkt z Oknami PCV na ul. Słowackiego na przeciwko osiedla bloków Batorego. moze warto chocby dla porownania cen sie dowiedziec Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś