jangofett3 12.12.04, 11:58 www.legionowo.com.pl/sobota1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: Migawki z Legionowa 12.12.04, 16:57 jednak jakosc nocnych zdjec to chyba wina braku statywu, bo te dzienne sa calkiem spoko Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Migawki z Legionowa 13.12.04, 15:13 Mnie przeraza wszechobecna pustka.... Ale moze mi sie tylko tak wydaje???? Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Migawki z Legionowa 13.12.04, 15:33 eee, mysle ze nie jest tak zle. Moim zdaniem w legionowie jest sporo zieleni, a teraz okres zimowy, drzewa nie maja lisci wiec i przestrzenie zdaja sie byc wieksze (praktycznie na kazdym zdjeciu widac drzewa). A ja wole miec jednak wiecej zieleni i wieksza przestrzen nic budynek na budynku i tak jak w wawie jedno drzewo na kilometr kwadratowy z ktorego korzystaja okoliczne kundle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Migawki z Legionowa 13.12.04, 16:36 Ja myslalam bardziej o ludzkiej pustce.... Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: Migawki z Legionowa 13.12.04, 16:57 Po prostu wszyscy ida w tym czasie na targ przy Sobieskiego Juz na Jagiellonskiej w tym czasie jest spory ruch A moze Domelu zrobi mase krytyczna co tydzien rano w sobote dookola rynku dla sztucznego tloku i wrazenia zageszczenia? Tak ze dwie godziny kolek dookola skweru - przeciez jest cos takiego jak kolarstwo torowe? To bylby niezly trening :-) A potem tylko mistrzostwo swiata... Odpowiedz Link Zgłoś