Dodaj do ulubionych

[ankieta] Czy to forum jest potrzebne?

20.01.05, 03:56
No właśnie - czy to forum jest potrzebne? Ca Wam daje?
Kiedy Waszym zdaniem prześcigniemy Marki pod względem ilości postów?
Obserwuj wątek
    • zetkalg Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 20.01.05, 11:49
      to forum jest dosyć sztywne
    • mieszkaniecmarek Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 20.01.05, 12:42
      psychomaszyna napisał:

> Kiedy Waszym zdaniem prześcigniemy Marki pod względem ilości postów?

Bardzo szybko... obecnie „forum Marek” jest w stanie agonii. Do historii
      przeszły już czasy kiedy to jednego dnia pojawiało się nawet po 100 postów –
      teraz jak pojawią się 3 dziennie to już jest sukces.

Ps. Jako mieszkaniec Marek mam jedną prośbę: Nie piszcie że jest to „Forum
      Marek” – jest to sprywatyzowane forum od portalu Gazeta.pl którego obecnym
      moderatorem jest członek „Towarzystwa Przyjaciół Marek” którego członkami nie
      są przypadkowo obecny burmistrz i znakomita część radnych. Panuje tam dość
      specyficzny sposób pisania o poczynaniach obecnego burmistrza i radnych tzn. w
      samych superlatywach, a jak trafi się ktoś kto ma odmienne zdanie zaraz jest
      mieszany z błotem.
      Dlatego zamiast pisania „Forum Marek” proszę abyście pisali „Forum Towarzystwa
      Przyjaciół Marek” – bo bynajmniej dla wielu mieszkańców Marek nie jest
      ono „ich” forum.

• willga1 omg ... 20.01.05, 14:53
      To żeś chłopie zaszalał!
      Czyżbym była świadkiem skutków ubocznych wywołanych przez atak padaczki , czy
      też nerwicy? ... a może pod wpływem dobrej oceny jaką dostałeś dzisiaj z
      poprawnego wypełnienia ankiety w szkole ... nagle naszła Cię chęć zrobienia
      delikatnego "śmietnika" i zamętu na forum? ... ja wiem , że godziny zajęć
      szkolnych w dzisiejszych czasach zapełniane są bzdurnymi pomysłami pedagogów ,
      takimi jak np. [ankieta] -> "Czy uważasz , że pani woźna powinna myć korytarz
      ruchem posuwisto-zwrotnym , czy też należy pozwolić jej na własna inwencje
      twórczą?" ... ale kurka wodna ... ja tam chociaż na chwile chciałabym zapomnieć
      jak to "pranie mózgu" pomaga kształcić przyszłych , wykształconych obywateli Polski!

Co do Forum ... ależ jest jak najbardziej potrzebne ... tylko czasami wydaje mi
      się , że nie dla każdego jest stworzone ... skoro lubisz pisać ,to może jakieś
      dziennikarstwo? tam lubią wkręcać i przekręcać co nieco ... ale hola ...
      zacznijmy od czegoś prostszego - proponuje może zastanowić się nad karierą
      "sprzedawcy w kiosku" ... zapytasz pewnie , dlaczego? ... otóż niby taka osoba z
      pisaniem nic wspólnego nie ma ... ale prawdą jest , że codziennie w odpowiednie
      rubryczki trzeba wpisywać tytuły gazet , nagłówki , no i w końcu obracasz się w
      środowisku tzw. gazetowym ... nie ma to jak nauka od "podstaw"!

Co mi daje Forum? ... szczerze? ... dziś żem się bidna uśmiała do łez! Co to za
      facet , który doprowadza kobity do płaczu? ... wstyd

Wspominając Marki - pozdrawiam kolegę Kamila ... trzymaj się chłopie i pamiętaj
      , ze nie wszystko co czytasz to prawda i nie każdy reprezentuje antylegionowską
      postawę taką jak kolega psycho! Niby taki "patriota" , a kichę jak @#$%^&* robi! ;)

---
      żyj tak, abyś kiedyś mógł(a) powiedzieć - przynajmniej nie było Nudno!
      • psychomaszyna Re: omg ... 20.01.05, 15:10
        Wszystko zgodnie z planem
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=19056293&a=19640655
      • roberttak Re: omg ... 20.01.05, 15:11
        no tak wlasciwie psychoporebusie jak chciales podbic ilosc postow to z tworz
        sobie jeden i dopisuj tam nowe posty a nie narobiles ankiet
        • psychomaszyna Re: omg ... 20.01.05, 17:28
          Ale bluzgow mialo nie byc na forum?
          • willga1 Re: omg ... 20.01.05, 17:48
            Nie no ... ale bez wprowadzania stanu nerwacji proszę ... to żarty , mały pikuś
            , drobne głupstwa , maluteńkie przegięcia , śmiechowe docinki ! Przestańmy więc
            skakać sobie do oczu, oskarżać się wzajemnie o moralne i intelektualne
            przewinienia i trwać w nieufnej wrogości ... ja tam się nie znam , ale może
            "walnijcie sobie" po setce , czy nawet po dwie! W stanie nieskoordynowanych
            ruchów i lekkiego przyćmienia umysłu , wszystko wydaje się już mniej przejmujące
            i gwarantuje , że człowiek patrzy zaskakująco "trzeźwo"! ;)
            ---
            żyj tak, abyś kiedyś mógł(a) powiedzieć - przynajmniej nie było nudno!
            • psychomaszyna Re: omg ... 20.01.05, 17:50
              Coś mi ta willga1 pachnie guayazyl1
              Pozdrawiam cieplo
              • willga1 eee... 20.01.05, 18:11
                Nic błędniejszego kolego!
                Niestety - PUDŁO!

---
                żyj tak, abyś kiedyś mógł(a) powiedzieć - przynajmniej nie było nudno!
    • blannka Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 20.01.05, 15:57
      Widać,że forum jest Panu/Pani niezbędne do życia bo się tu możesz wyżyć, na nas
      biednych żuczkach,które chcą sobie normalnie w świecie "pogadać"
      • aganiok32 Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 20.01.05, 16:12
        Widać chłopina się nudzi. Biedak nie może w nocy spać i wyżywa się na forum.
        Przeczekać zjawisko...minie mu jak sobie znajdzie ciekawsze zajęcie. Pozdrawiam.
        • psychomaszyna Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 20.01.05, 17:57
          A skąd wiadomo, że chłopina?
          Może babina?
          A może legion?
          • aganiok32 Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 24.01.05, 11:57
            Mam takie przeczucie... My kobiety mamy ciekawsze zajęcia od bębnienia bez
            sensu na forum
    • roberttak Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 21.01.05, 18:12
      nie, przeciez mozemy sie przeniesc gdzie indziej, lol
    • pkownacki Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 22.01.05, 17:48
      PLONK 4U Trollu
    • hddshdbthtrn536 Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 25.01.05, 03:44
      psychomaszyna napisał:

> No właśnie - czy to forum jest potrzebne? Ca Wam daje?
      > Kiedy Waszym zdaniem prześcigniemy Marki pod względem ilości postów?

Jak nie jest tobie potrzebne to po co tu siedzisz i zmuszasz do tolerowania cie
      przez innych. Jak sie nie podoba to droga wolna.
      Jak bedziecie produkowac spamerskie post do juz niedlugo tylko jki to bedzie
      milo sens?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka