psychomaszyna 20.01.05, 03:56 No właśnie - czy to forum jest potrzebne? Ca Wam daje? Kiedy Waszym zdaniem prześcigniemy Marki pod względem ilości postów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetkalg Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 20.01.05, 11:49 to forum jest dosyć sztywne Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniecmarek Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 20.01.05, 12:42 psychomaszyna napisał: > Kiedy Waszym zdaniem prześcigniemy Marki pod względem ilości postów? Bardzo szybko... obecnie „forum Marek” jest w stanie agonii. Do historii przeszły już czasy kiedy to jednego dnia pojawiało się nawet po 100 postów – teraz jak pojawią się 3 dziennie to już jest sukces. Ps. Jako mieszkaniec Marek mam jedną prośbę: Nie piszcie że jest to „Forum Marek” – jest to sprywatyzowane forum od portalu Gazeta.pl którego obecnym moderatorem jest członek „Towarzystwa Przyjaciół Marek” którego członkami nie są przypadkowo obecny burmistrz i znakomita część radnych. Panuje tam dość specyficzny sposób pisania o poczynaniach obecnego burmistrza i radnych tzn. w samych superlatywach, a jak trafi się ktoś kto ma odmienne zdanie zaraz jest mieszany z błotem. Dlatego zamiast pisania „Forum Marek” proszę abyście pisali „Forum Towarzystwa Przyjaciół Marek” – bo bynajmniej dla wielu mieszkańców Marek nie jest ono „ich” forum. Odpowiedz Link Zgłoś
willga1 omg ... 20.01.05, 14:53 To żeś chłopie zaszalał! Czyżbym była świadkiem skutków ubocznych wywołanych przez atak padaczki , czy też nerwicy? ... a może pod wpływem dobrej oceny jaką dostałeś dzisiaj z poprawnego wypełnienia ankiety w szkole ... nagle naszła Cię chęć zrobienia delikatnego "śmietnika" i zamętu na forum? ... ja wiem , że godziny zajęć szkolnych w dzisiejszych czasach zapełniane są bzdurnymi pomysłami pedagogów , takimi jak np. [ankieta] -> "Czy uważasz , że pani woźna powinna myć korytarz ruchem posuwisto-zwrotnym , czy też należy pozwolić jej na własna inwencje twórczą?" ... ale kurka wodna ... ja tam chociaż na chwile chciałabym zapomnieć jak to "pranie mózgu" pomaga kształcić przyszłych , wykształconych obywateli Polski! Co do Forum ... ależ jest jak najbardziej potrzebne ... tylko czasami wydaje mi się , że nie dla każdego jest stworzone ... skoro lubisz pisać ,to może jakieś dziennikarstwo? tam lubią wkręcać i przekręcać co nieco ... ale hola ... zacznijmy od czegoś prostszego - proponuje może zastanowić się nad karierą "sprzedawcy w kiosku" ... zapytasz pewnie , dlaczego? ... otóż niby taka osoba z pisaniem nic wspólnego nie ma ... ale prawdą jest , że codziennie w odpowiednie rubryczki trzeba wpisywać tytuły gazet , nagłówki , no i w końcu obracasz się w środowisku tzw. gazetowym ... nie ma to jak nauka od "podstaw"! Co mi daje Forum? ... szczerze? ... dziś żem się bidna uśmiała do łez! Co to za facet , który doprowadza kobity do płaczu? ... wstyd Wspominając Marki - pozdrawiam kolegę Kamila ... trzymaj się chłopie i pamiętaj , ze nie wszystko co czytasz to prawda i nie każdy reprezentuje antylegionowską postawę taką jak kolega psycho! Niby taki "patriota" , a kichę jak @#$%^&* robi! ;) --- żyj tak, abyś kiedyś mógł(a) powiedzieć - przynajmniej nie było Nudno! Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: omg ... 20.01.05, 15:10 Wszystko zgodnie z planem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=19056293&a=19640655 Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: omg ... 20.01.05, 15:11 no tak wlasciwie psychoporebusie jak chciales podbic ilosc postow to z tworz sobie jeden i dopisuj tam nowe posty a nie narobiles ankiet Odpowiedz Link Zgłoś
willga1 Re: omg ... 20.01.05, 17:48 Nie no ... ale bez wprowadzania stanu nerwacji proszę ... to żarty , mały pikuś , drobne głupstwa , maluteńkie przegięcia , śmiechowe docinki ! Przestańmy więc skakać sobie do oczu, oskarżać się wzajemnie o moralne i intelektualne przewinienia i trwać w nieufnej wrogości ... ja tam się nie znam , ale może "walnijcie sobie" po setce , czy nawet po dwie! W stanie nieskoordynowanych ruchów i lekkiego przyćmienia umysłu , wszystko wydaje się już mniej przejmujące i gwarantuje , że człowiek patrzy zaskakująco "trzeźwo"! ;) --- żyj tak, abyś kiedyś mógł(a) powiedzieć - przynajmniej nie było nudno! Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: omg ... 20.01.05, 17:50 Coś mi ta willga1 pachnie guayazyl1 Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
willga1 eee... 20.01.05, 18:11 Nic błędniejszego kolego! Niestety - PUDŁO! --- żyj tak, abyś kiedyś mógł(a) powiedzieć - przynajmniej nie było nudno! Odpowiedz Link Zgłoś
blannka Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 20.01.05, 15:57 Widać,że forum jest Panu/Pani niezbędne do życia bo się tu możesz wyżyć, na nas biednych żuczkach,które chcą sobie normalnie w świecie "pogadać" Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 20.01.05, 16:12 Widać chłopina się nudzi. Biedak nie może w nocy spać i wyżywa się na forum. Przeczekać zjawisko...minie mu jak sobie znajdzie ciekawsze zajęcie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 20.01.05, 17:57 A skąd wiadomo, że chłopina? Może babina? A może legion? Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 24.01.05, 11:57 Mam takie przeczucie... My kobiety mamy ciekawsze zajęcia od bębnienia bez sensu na forum Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 21.01.05, 18:12 nie, przeciez mozemy sie przeniesc gdzie indziej, lol Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 22.01.05, 17:48 PLONK 4U Trollu Odpowiedz Link Zgłoś
hddshdbthtrn536 Re: [ankieta] Czy to forum jest potrzebne? 25.01.05, 03:44 psychomaszyna napisał: > No właśnie - czy to forum jest potrzebne? Ca Wam daje? > Kiedy Waszym zdaniem prześcigniemy Marki pod względem ilości postów? Jak nie jest tobie potrzebne to po co tu siedzisz i zmuszasz do tolerowania cie przez innych. Jak sie nie podoba to droga wolna. Jak bedziecie produkowac spamerskie post do juz niedlugo tylko jki to bedzie milo sens? Odpowiedz Link Zgłoś