gapajestem Re: czy to u nas? 10.10.05, 14:56 Jestem zbyt szybki... Czwartoligowa bijatyka Po sobotnim spotkaniu 4. ligi pomiędzy WarPolem Narew Ostrołęka a Legionovią na boisku doszło do bijatyki, w której wzięli udział kibice, ochroniarze, a także działacze ostrołęckiego klubu. Foto:arch. Spotkanie obu zespołów zakończyło się bezbramkowym remisem. W ostatniej minucie meczu sędzia nie uznał bramki zdobytej przez gospodarzy po rzucie wolnym. Arbiter dopatrzył się pozycji spalonej jednego z zawodników i chwilę potem zakończył grę. Ta decyzja rozwścieczyła kibiców, którzy wkroczyli na murawę, chcąc wymierzyć sprawiedliwość sędziemu. Chuliganów nie uspokoili ochroniarze. Według świadków na boisko wbiegli także działacze ostrołęckiego klubu również chcący pobić sędziego. Dopiero interwencja policji położyła kres bijatyce. W starciach rannych zostało w sumie kilkanaście osób. Na razie nie wiadomo, ile osób zatrzymano. (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: czy to u nas? 10.10.05, 20:32 www.90minut.pl/liga.php?id=1989 Narew Ostrołęka 0-0 Legionovia Legionowo 8 października, 15:00 (700) wychodzi ze u nas:( Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: czy to u nas? 10.10.05, 21:19 e-legionowo napisał: > > > www.90minut.pl/liga.php?id=1989 > Narew Ostrołęka 0-0 Legionovia Legionowo 8 października, 15:00 (700) > > wychodzi ze u nas:( Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: czy to u nas? 10.10.05, 22:10 mike56 napisał: > e-legionowo napisał: > > > > > > > www.90minut.pl/liga.php?id=1989 > > Narew Ostrołęka 0-0 Legionovia Legionowo 8 października, 15:00 (700) > > > > wychodzi ze u nas:( przeciez 8-my byl w sobote, w artykule PAP wyraznie pisze Narew Ostroleka vs Legionovia Legionowo, bezbramkowy wynik tez sie zgadza.... Odpowiedz Link Zgłoś
gapajestem Re: czy to u nas? 11.10.05, 00:22 to chyba jednak nie u nas (gospodarzem jest drużyna podawana jako pierwsza) może ktoś z czytających bywa na meczach Legionovii i nam potwierdzi, gdzie grałą w ostatni weekend Odpowiedz Link Zgłoś
aretah Re: czy to u nas? 11.10.05, 07:12 We wczorajszym fakcie o tym pisali, ale nie wiem dokładnie co, bo widziałam tylko na necie, a tam całego artykułu nie ma. Wiem tylko, ze na czele tych chuliganów stał prezes Narwii Ostrołęka... ale czy fakt to wiarygodna gazeta???? Odpowiedz Link Zgłoś