Dodaj do ulubionych

czy to u nas?

10.10.05, 14:55
Obserwuj wątek
    • gapajestem Re: czy to u nas? 10.10.05, 14:56
      Jestem zbyt szybki...

Czwartoligowa bijatyka

Po sobotnim spotkaniu 4. ligi pomiędzy WarPolem Narew Ostrołęka a Legionovią na
      boisku doszło do bijatyki, w której wzięli udział kibice, ochroniarze, a także
      działacze ostrołęckiego klubu.

Foto:arch.
      Spotkanie obu zespołów zakończyło się bezbramkowym remisem. W ostatniej minucie
      meczu sędzia nie uznał bramki zdobytej przez gospodarzy po rzucie wolnym.
      Arbiter dopatrzył się pozycji spalonej jednego z zawodników i chwilę potem
      zakończył grę.

Ta decyzja rozwścieczyła kibiców, którzy wkroczyli na murawę, chcąc wymierzyć
      sprawiedliwość sędziemu. Chuliganów nie uspokoili ochroniarze. Według świadków
      na boisko wbiegli także działacze ostrołęckiego klubu również chcący pobić
      sędziego. Dopiero interwencja policji położyła kres bijatyce.

W starciach rannych zostało w sumie kilkanaście osób. Na razie nie wiadomo, ile
      osób zatrzymano. (PAP)
      • e-legionowo Re: czy to u nas? 10.10.05, 20:32

www.90minut.pl/liga.php?id=1989
        Narew Ostrołęka 0-0 Legionovia Legionowo 8 października, 15:00 (700)

wychodzi ze u nas:(
        • mike56 Re: czy to u nas? 10.10.05, 21:19
          e-legionowo napisał:

>
          >
          > www.90minut.pl/liga.php?id=1989
          > Narew Ostrołęka 0-0 Legionovia Legionowo 8 października, 15:00 (700)
          >
          > wychodzi ze u nas:(
          • e-legionowo Re: czy to u nas? 10.10.05, 22:10
            mike56 napisał:

> e-legionowo napisał:
            >
            > >
            > >
            > > www.90minut.pl/liga.php?id=1989
            > > Narew Ostrołęka 0-0 Legionovia Legionowo 8 października, 15:00 (700)
            > >
            > > wychodzi ze u nas:(

przeciez 8-my byl w sobote, w artykule PAP wyraznie pisze Narew Ostroleka vs
            Legionovia Legionowo, bezbramkowy wynik tez sie zgadza....
            • gapajestem Re: czy to u nas? 11.10.05, 00:22
              to chyba jednak nie u nas (gospodarzem jest drużyna podawana jako pierwsza)
              może ktoś z czytających bywa na meczach Legionovii i nam potwierdzi, gdzie grałą w ostatni weekend
              • aretah Re: czy to u nas? 11.10.05, 07:12
                We wczorajszym fakcie o tym pisali, ale nie wiem dokładnie co, bo widziałam
                tylko na necie, a tam całego artykułu nie ma. Wiem tylko, ze na czele tych
                chuliganów stał prezes Narwii Ostrołęka... ale czy fakt to wiarygodna gazeta????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka