madzia69 11.01.06, 22:42 kiedy guayazyl oblizywal sie na widok swinki wietnamskiej przyszlo mi do glowy... gdybyscie musieli... zeby nie pasc z glodu kogos zjesc, to kogo byscie wybrali z menu cafe legionowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia69 Re: Apetyt na zdrowie 11.01.06, 22:51 ja polowalabym chyba na jakies mlode dziewczatko... pulchne i rumiane :) willga1? ostatecznie polokokt ;) e-legionowo pachnie ladnie (przynajmniej na sluzbie),ale miesko moze okazac sie zylaste ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Apetyt na zdrowie 12.01.06, 00:17 polokokt? ooo ja, ktos chce mnie schrupac :) Nie powiem, jest w co sie wgryzc, ale zeby tak od razu....? :) znalazlbym inne, bardziej uzyteczne zasosowanie dla swojego ciala niz schrupanie.... az ciarki przechodza po plecach na sama mysl :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Apetyt na zdrowie 12.01.06, 18:25 ja bym schrupal zuzke.nie bede uzasadnial bo jak czlowiek glodny to pisze glupoty :) www.kornrad.softart.com.pl/meik/zdjecia/truskawka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Apetyt na zdrowie 12.01.06, 18:51 img72.imageshack.us/img72/9868/a2417vc.gif Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Apetyt na zdrowie 13.01.06, 16:54 wolę owocki, hehe takie kiwi na przykład, ile to witamin ;o> img397.imageshack.us/img397/3748/owocgrzechu9ul.jpg przepraszam co bardziej wrażliwych mężczyzn, ale się nie mogłam opanować ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Apetyt na zdrowie 14.01.06, 16:05 madzia69 jak to zwykle: ja polowalabym chyba na jakies mlode dziewczatko...pulchne i rumiane :) ----------------------------------------------------------------------- zgodnie z moja dokumentacja dziewczatko jest mlode ale wcale nie pulchne. powiedzialbym nawet, ze wprost przeciwnie :) a rumiane...owszem...owszem :) photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=calkiemcalkiem.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Apetyt na zdrowie 14.01.06, 16:14 aha...bo nie napisalem o kogo chodzi. willga1. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Apetyt na zdrowie 14.01.06, 19:03 lomatko! ona ma moje wlosy :) wogole jakas taka... chyba z tej samej fabryki co ja, tylko una "wyzszy technologicznie model" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Villga... dawaj zdjecie guayazego w odwecie :) 14.01.06, 19:11 moze tez sie nada na przystawke... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Villga... dawaj zdjecie guayazego w odwecie : 14.01.06, 20:04 jak juz sobie wesolo rozprawiamy o kanibalizmie to doloze od siebie, ze spozywajac osobnika wierzono, ze na spozywajacego przechodza cechy spozywanego...jego odwaga, madrosc,mestwo... ja bym posmakowal madziowego mozgu :) za jej refleks i umiejetnosc puentowania wypowiedzi. www.santafeghostandhistorytours.com/images/r0300070.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Villga... dawaj zdjecie guayazego w odwecie : 14.01.06, 20:10 jak powiedziala moja śp mama... kupujac dla mnie pierwszy biustonosz: ...corka ma przerost tkanki tluszczowej nad mozgowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Villga... dawaj zdjecie guayazego w odwecie : 14.01.06, 20:35 madzia69 napisała: jak powiedziala moja śp mama... kupujac dla mnie pierwszy biustonosz:...corka ma przerost tkanki tluszczowej nad mozgowa :) ------------------------------------------------------------------------------ to nie jest sprawa incydentalna...chodza takie sluchy, ze kobiecy mozg jest wiecej wart bo malo uzywany.musial to jednak wymyslec jakis facet :) ist-socrates.berkeley.edu/~rcanolty/brain%20in%20jar.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Apetyt na zdrowie 16.01.06, 16:42 madzia69 napisała: > ja polowalabym chyba na jakies mlode dziewczatko... pulchne i rumiane :) > willga1? > ostatecznie polokokt ;) > e-legionowo pachnie ladnie (przynajmniej na sluzbie),ale miesko moze okazac sie > > zylaste ;) heheh zapewniam ze zylaste nie jest:P napewno nie utkwi w gardle :)) powinno byc uzyte inne slowo ale nie bede prowokowal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: Apetyt na zdrowie 13.01.06, 21:44 ja bym zjadła adminów, ale odbijaliby mi się pewnie do końca życia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 A takiego na deser 14.01.06, 20:25 www.photosig.com/go/photos/view?id=1682010&forward=main Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Apetyt na zdrowie 14.01.06, 20:27 ja moze nawet bym skosztowala, ale boje sie ze ten kotlet lezy na cudzym talerzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
eklerk Re: Apetyt na zdrowie 14.01.06, 22:16 Madziu jesteś słodka , buziaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
rsankor Re: Apetyt na zdrowie 16.01.06, 15:10 hmm... za nowy jestem na tym forum, żeby wiedzieć kto jest najsmaczniejszy, ALE wiem już kogo bym NIE schrupał na pewno...the winner is: madzia69 niby chude mięsko... ale właśnie czy nie za chude?? O_o Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Apetyt na zdrowie 16.01.06, 22:23 ze co? ze niby zylaste :)? poza tym gdyby chciec znalesc madziny odpowiednik w swiecie kulinarnym to wychodzi mi sromotnik Odpowiedz Link Zgłoś
rsankor Re: Apetyt na zdrowie 17.01.06, 16:05 no tak myśałem właśnie, że to takie zdradliwe...niby ładnie wygląda, ale jednak trujące (a może własnie dlatego). Hmm, a jeśli już porównujemy, to ja chyba byłbym purchawką Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Apetyt na zdrowie 17.01.06, 17:57 purchawka :) czyli dym bez ognia... kazdy rozsiewa geny jak umie najlepiej, element zaskoczenia wybuchem moze byc skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
rsankor Re: Apetyt na zdrowie 18.01.06, 23:42 dokładnie! najpierw ogłuszyć potem robić swoje trzeba sobie radzić jakoś w życiu a tak wracając do temtu jedzenia to kiedyś miałem ochotę odgryźć drugiej osobie palce, ale wtedy nie stosowałem metody "purchawki" i niestety do niczego nie doszło... Odpowiedz Link Zgłoś