sadida 17.01.06, 10:38 Może ktoś mnie poratuje nr telefonu do TP SA w Legionowie. Chciałabym założyć sobie telefon stacjonarny. Z góry serdeczne dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narewa Re: Nr telefonu do TP SA 17.01.06, 10:43 Jest punkt obsługi klienta TP SA Rynek 10,koło parku w środku miasta...Tam wszystko mozna załatwić.. Odpowiedz Link Zgłoś
sadida Re: Nr telefonu do TP SA 17.01.06, 10:49 Dzięki, ale nie jestem z Legionowa. Chciałabym tam zadzwonić, a nr podany na stronach TP jest chyba nieaktualny ... Gdyby ktoś znał aktualny nr telefonu to poproszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Nr telefonu do TP SA 17.01.06, 11:05 sadida napisała: > Dzięki, ale nie jestem z Legionowa. Chciałabym tam zadzwonić, a nr podany na > stronach TP jest chyba nieaktualny ... Gdyby ktoś znał aktualny nr telefonu to > poproszę o informację. po wdrozeniu wspanialego centralnego systemu obslugi klienta "Blekitna laguna" wszystkie sprawy telefonicznie zalatwia sie tylko poprzez 9393, niestety do podpisania zlecenia/umowy musisz sie pojawic osobiscie (przynajmniej tak bylo jeszcze niedawno) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo po co karmic TPSA ? 17.01.06, 11:01 narewa napisała: > Jest punkt obsługi klienta TP SA Rynek 10,koło parku w środku miasta...Tam > wszystko mozna załatwić.. ... jesli masz duzo cierpliwosci i samozaparcia :)) nie zapomnij zapisac sobie nazwiska milej pani, ktora Ci przyjmie zamówienie zebys mial/miala potem komu zrobic awanture jesli cos sie przedluzy, bo to normalne ostatnio ze gina dokumenty i trzeba laskawie odwiedzac "dobroczyncow" kilkakrotnie :( osobiscie polecam: - Sferie - mam i naprawde nie narzekam, tu w przeciwienstwie do TPsy mozna wszystko zlatwic w rozsadnym terminie, przyjezdza handlowiec/akwizytor prezentuje dzialanie, masz mozliwosc wyprobowac, wypelnia zamowienie, terminal przysylaja Ci kurierem w ciagu 2-3 dni od podpisania zamowienia. - VOIP - telefonie internetowa ale tylko przy zalozeniu ze masz dobre lacze do netu, spora czesc radiowek w Legionowie niestety moze miec z tym problemy, wymagane lacze to 100/100 kbps Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: po co karmic TPSA ? 17.01.06, 12:16 >bo to > normalne ostatnio ze gina dokumenty< :) ten balagan "dziala" w dwie strony... czasem mozna miec szybkiego dsl'a za darmo... przez kilka lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: po co karmic TPSA ? 17.01.06, 13:00 dokladnie, kwestia tylko jak sie to wykorzysta :) mi udalo sie calkiem przypadkiem stac sie posiadaczem neostrady calkowicie za darmo przez dwa miesiace i gdyby nie wizyta w telepunkcie i zgloszenie braku na rachunku to pewnie byloby tak juz zawsze. Niestety myslalem ze jak nie przysylaja to oznacza ze przypomna sobie na koniec roku i od razu przysla rachunek zbiorczy (a tego chcialem uniknac, nie ma to jak placenie sytematycznie mniejszych kwot), ale zdziwilem sie, bo Pani powiedziala ze zrobilem to w taki sposob ze niestety nie moga naliczyc za ten okres naleznosci, bo wychodzi na to ze w tym okresie w sumie to nie mialem podpisanej umowy na neostrade :) pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: po co karmic TPSA ? 17.01.06, 17:26 tak tak znam takie przypadki, ale jak juz zaskocza ze nie wystawiali faktur to ktoregos pieknego dnia przy nastepnym rachunku zobaczysz pozycje DSL 1024 x 16 miesiecy, i stawka miesieczna nie z dnia wystawienia faktury ale z dnia podpisania umowy, wiec mozna wiecej stracic niz zyskac, naprawde duzo znajomy stracil w takiej sytuacji bo teraz DSL 1024 jest chyba 3 krotnie tanszy niz byl 16 miesiecy temu Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: po co karmic TPSA ? 17.01.06, 18:08 to widocznie 2048 zalega glebiej w ich pamieci :) lacznie z aktem zgonu osoby z ktora podpisalim umowe na swiadczenie uslug... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: po co karmic TPSA ? 17.01.06, 18:15 tpsa nalezy zawiadomic o braku faktur zgodnie z proceura, nalezy zrobic to faxem zachowujac potwierdzenie nadania... jezeli kolega przestrzegal procedury powinien dochodzic swoich praw Odpowiedz Link Zgłoś
gapajestem Re: Nr telefonu do TP SA 17.01.06, 14:07 Proszę bardzo... ul.Rynek 10 Kierownik sklepu: Robert Zabłocki tel.: 0 22 7849300, 0 22 7849301, fax.: 0 22 7843371 Czynne: pon. - pt.: 9.00 - 19.00, sob.: 9.00 - Odpowiedz Link Zgłoś
mr.hydro Re: Nr telefonu do TP SA 18.01.06, 00:07 A ja myśle, że na forum są dwie osoby, które mogłyby bezpośrednio pomóc w tej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Nr telefonu do TP SA 18.01.06, 01:33 mr.hydro napisał: > A ja myśle, że na forum są dwie osoby, które mogłyby bezpośrednio pomóc w tej > sprawie... > tez wiem, a to ze sa nie oznacza ze chca sie ujawnic publicznie lub ze moga/chca pomoc, a moze juz pomogly ale na privie, a moze juz calkiem nie czytuja tego forum, jak widac jest kilka mozliwosci prawda? wiec takie myslenie i niepelna wiedza nie na wiele sie przydaje Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: Nr telefonu do TP SA 25.01.06, 11:09 no coż, trzeba umieć sobie radzić bez pomocy osób trzecich, w XXI wieku chyba nie jest trudno znaleźc sobie numer w dowolne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś