Dodaj do ulubionych

Nr telefonu do TP SA

17.01.06, 10:38
Może ktoś mnie poratuje nr telefonu do TP SA w Legionowie. Chciałabym założyć
sobie telefon stacjonarny. Z góry serdeczne dzieki.
Obserwuj wątek
    • narewa Re: Nr telefonu do TP SA 17.01.06, 10:43
      Jest punkt obsługi klienta TP SA Rynek 10,koło parku w środku miasta...Tam
      wszystko mozna załatwić..
      • sadida Re: Nr telefonu do TP SA 17.01.06, 10:49
        Dzięki, ale nie jestem z Legionowa. Chciałabym tam zadzwonić, a nr podany na
        stronach TP jest chyba nieaktualny ... Gdyby ktoś znał aktualny nr telefonu to
        poproszę o informację.
        • e-legionowo Re: Nr telefonu do TP SA 17.01.06, 11:05
          sadida napisała:

> Dzięki, ale nie jestem z Legionowa. Chciałabym tam zadzwonić, a nr podany na
          > stronach TP jest chyba nieaktualny ... Gdyby ktoś znał aktualny nr telefonu to
          > poproszę o informację.

po wdrozeniu wspanialego centralnego systemu obslugi klienta "Blekitna laguna"
          wszystkie sprawy telefonicznie zalatwia sie tylko poprzez 9393, niestety do
          podpisania zlecenia/umowy musisz sie pojawic osobiscie (przynajmniej tak bylo
          jeszcze niedawno)
      • e-legionowo po co karmic TPSA ? 17.01.06, 11:01
        narewa napisała:

> Jest punkt obsługi klienta TP SA Rynek 10,koło parku w środku miasta...Tam
        > wszystko mozna załatwić..

... jesli masz duzo cierpliwosci i samozaparcia :))
        nie zapomnij zapisac sobie nazwiska milej pani, ktora Ci przyjmie zamówienie
        zebys mial/miala potem komu zrobic awanture jesli cos sie przedluzy, bo to
        normalne ostatnio ze gina dokumenty i trzeba laskawie odwiedzac "dobroczyncow"
        kilkakrotnie :(

osobiscie polecam:
        - Sferie - mam i naprawde nie narzekam, tu w przeciwienstwie do TPsy mozna
        wszystko zlatwic w rozsadnym terminie, przyjezdza handlowiec/akwizytor
        prezentuje dzialanie, masz mozliwosc wyprobowac, wypelnia zamowienie, terminal
        przysylaja Ci kurierem w ciagu 2-3 dni od podpisania zamowienia.
        - VOIP - telefonie internetowa ale tylko przy zalozeniu ze masz dobre lacze do
        netu, spora czesc radiowek w Legionowie niestety moze miec z tym problemy,
        wymagane lacze to 100/100 kbps
        • madzia69 Re: po co karmic TPSA ? 17.01.06, 12:16
          >bo to
          > normalne ostatnio ze gina dokumenty<

:) ten balagan "dziala" w dwie strony... czasem mozna miec szybkiego dsl'a za
          darmo... przez kilka lat ;)
          • polokokt Re: po co karmic TPSA ? 17.01.06, 13:00
            dokladnie, kwestia tylko jak sie to wykorzysta :) mi udalo sie calkiem
            przypadkiem stac sie posiadaczem neostrady calkowicie za darmo przez dwa
            miesiace i gdyby nie wizyta w telepunkcie i zgloszenie braku na rachunku to
            pewnie byloby tak juz zawsze. Niestety myslalem ze jak nie przysylaja to
            oznacza ze przypomna sobie na koniec roku i od razu przysla rachunek zbiorczy
            (a tego chcialem uniknac, nie ma to jak placenie sytematycznie mniejszych
            kwot), ale zdziwilem sie, bo Pani powiedziala ze zrobilem to w taki sposob ze
            niestety nie moga naliczyc za ten okres naleznosci, bo wychodzi na to ze w tym
            okresie w sumie to nie mialem podpisanej umowy na neostrade :)
            pozdrwiam
            • e-legionowo Re: po co karmic TPSA ? 17.01.06, 17:26
              tak tak znam takie przypadki, ale jak juz zaskocza ze nie wystawiali faktur to
              ktoregos pieknego dnia przy nastepnym rachunku zobaczysz pozycje DSL 1024 x 16
              miesiecy, i stawka miesieczna nie z dnia wystawienia faktury ale z dnia
              podpisania umowy, wiec mozna wiecej stracic niz zyskac, naprawde duzo znajomy
              stracil w takiej sytuacji bo teraz DSL 1024 jest chyba 3 krotnie tanszy niz byl
              16 miesiecy temu
              • madzia69 Re: po co karmic TPSA ? 17.01.06, 18:08
                to widocznie 2048 zalega glebiej w ich pamieci :) lacznie z aktem zgonu osoby z
                ktora podpisalim umowe na swiadczenie uslug...
              • madzia69 Re: po co karmic TPSA ? 17.01.06, 18:15
                tpsa nalezy zawiadomic o braku faktur zgodnie z proceura, nalezy zrobic to
                faxem zachowujac potwierdzenie nadania...
                jezeli kolega przestrzegal procedury powinien dochodzic swoich praw
    • gapajestem Re: Nr telefonu do TP SA 17.01.06, 14:07
      Proszę bardzo...

ul.Rynek 10
      Kierownik sklepu: Robert Zabłocki

tel.: 0 22 7849300, 0 22 7849301, fax.: 0 22 7843371

Czynne: pon. - pt.: 9.00 - 19.00, sob.: 9.00 -
    • mr.hydro Re: Nr telefonu do TP SA 18.01.06, 00:07
      A ja myśle, że na forum są dwie osoby, które mogłyby bezpośrednio pomóc w tej
      sprawie...
      • e-legionowo Re: Nr telefonu do TP SA 18.01.06, 01:33
        mr.hydro napisał:

> A ja myśle, że na forum są dwie osoby, które mogłyby bezpośrednio pomóc w tej
        > sprawie...
        >
        tez wiem, a to ze sa nie oznacza ze chca sie ujawnic publicznie lub ze moga/chca
        pomoc, a moze juz pomogly ale na privie, a moze juz calkiem nie czytuja tego
        forum, jak widac jest kilka mozliwosci prawda?
        wiec takie myslenie i niepelna wiedza nie na wiele sie przydaje
      • aganiok32 Re: Nr telefonu do TP SA 25.01.06, 11:09
        no coż, trzeba umieć sobie radzić bez pomocy osób trzecich, w XXI wieku chyba
        nie jest trudno znaleźc sobie numer w dowolne miejsce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka