narni 17.01.06, 20:44 SA MAPY ZAGROŻEŃ W POWIECIE!!! kpplegionowo.policja.waw.pl/?page=Structure&id=228 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polokokt Re: POLICJA DOTRZYMAŁA SŁOWA 17.01.06, 21:13 jesli chodzi o oznaczenie, to np na mapie legionowa, na skrzyzowaniu ulicy Piłsudskiego i Jagiellonskiej jest zaznaczone przedszkole, ktorego nie ma juz..... kilka ladnych lat :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
narni Re: POLICJA DOTRZYMAŁA SŁOWA 17.01.06, 21:54 polokokt napisał: > jesli chodzi o oznaczenie, to np na mapie legionowa, na skrzyzowaniu ulicy > Piłsudskiego i Jagiellonskiej jest zaznaczone przedszkole, ktorego nie ma > juz..... kilka ladnych lat :) > Pozdrawiam Ja tam nie widzę oznaczenia przedszkola Pozdrowionka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: POLICJA DOTRZYMAŁA SŁOWA 17.01.06, 23:06 no coz, to chyba cos z moim monitorem nie tak, bo u mnie wyraznie stoi tarcza z literka "P" co w legendzie jest oznaczone jako "Przedszkole" Juz od dluzszego czasu (kilka lat jak na moj gust) budynek po przedszkolu zajmuje referat spraw osobowych (czy jak to sie zwie) Urzedu miasta a teren przedszkola poszedl pod klinike Mediq. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chotomow72 Re: POLICJA DOTRZYMAŁA SŁOWA 17.01.06, 21:17 witam, dobr robota. Teraz tylko trzeba poczekać, by Policja publikowała następne, przyrostowe dane i zaraz się okaże, gdzie jest problem. Dobrze ze powstala, prosiłoby sę jezce opublikownaie jednej, zbiorczej dla powiatu. Dla policjantow z Jablonnej wskazówka - powtarzajace się kradzieże w centrum Chotomowa to najpradopodobniej powrót "spacerowicza z Legionowa" - macie jego namiary i odciski, porównajcie, wskazałem go na wiosnę mojemu dzienicowemu. facet z centrum Legionowa codziennie przychodzi a spacery do Chotomowa. ale jest spory postęp, pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
korwin3 Re: POLICJA DOTRZYMAŁA SŁOWA 17.01.06, 23:39 Plan Legionowa jaki użyli jest juz trochę leciwy - nieaktualny, niedokładny, a ten herb już jest nieobowiązujący. Coś kiepsko z tą policją. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.hydro Re: POLICJA DOTRZYMAŁA SŁOWA 18.01.06, 00:04 Może to zabrzmi jak czarny humor - ale w Legionowie najbezpieczniej w okolicach cmentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: POLICJA DOTRZYMAŁA SŁOWA 25.01.06, 11:14 bardzo interesujące, Serock bez oznaczeń, ciekawe... a na co komu taka mapa? Rozumiem, że jak jest kropka to mam tam nie chodzić aha a Policja pewnie też się tam nie wypuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa14 Re: POLICJA DOTRZYMAŁA SŁOWA 25.01.06, 15:11 Moi drodzy! Polemizowanie na temat czy mapy sa aktualne czy też nie, wydaje mi się bez sensu.Najważniejsze jest to, że ukazały się zgodnie z obietnicą. Z tego co wiem, to padła ona w sobotę na spotkaniu, a mapy ukazały sie chyba już w poniedziałek. Byłam sama zaskoczona, że tak szybko. To proste - widocznie takimi a nie innymi dysponują.Jakiś czas temu potrzebowałam mapkę powiatu legionowskiego. Dzwoniłam do starostwa, jednak nie posiadali takiej mapy. Więc tak jak oni posłyżyłam się tym, czym było.Takie są realia i nie ma co krytykować.Dobrze że w ogóle się ukazały. A możemy mieć jedynie nadzieję że będą sie sukcesywnie ukazywać. Wtedy przecież będziemy mieć obraz jak naprawdę wygląda bezpieczeństwo na terenie powiatu.Bo z tego co widzę nie jest tak tragicznie jak to sobie wyobrażałam.Wiecie, człowiek sie nasłucha relacji znajomych, naogląda telewizji i myśli że naprawdę żyje na dzikim zachodzie.A teraz mam możliwość sprawdzić, czy faktycznie na jakiejś ulicy kogoś napadnięto, okradziono czy nie. I wiem, że mam tamtędy sama nie chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś