aneta.wrw 27.01.06, 10:08 Witam! Czy ktoś wie czy w Legionowie są prowadzone jakieś kursy tańca?Czy jest jakaś Szkoła tańca?A może w okolicy Legionowa coś jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: Nauka tańca 27.01.06, 16:26 odsylam Cie do watku "karnawal, karnawal..." na Forum Legionowo. zdaje sie, ze proponowano tam Dom Ogrodnika w Jablonnie. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Nauka tańca 27.01.06, 16:36 a nie wiesz czy tam uczą flamenco ? w-wa to wiem ale daleko i nie chce mi się jechać, żeby pofurczeć falbanami... ale jakby coś takiego organizowali gdzieś bliżej, to potupałabym nie tylko na swojego dzielnego męża... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Nauka tańca 29.01.06, 15:19 ojoj, flamenco :) troche za duze wymagania jak na wies Legionowo, tutaj z towarzyskim jest ciezko, a co dopiero jakies bardziej wyszukane tance :) A ja polecam Salse :) (niestety w wawie) kiedys chodzilem na towarzyski i myslalem ze juz nic wiecej mnie nie zaskoczy, a tu poszedlem na salse (trafila sie okazja) i kurczaczki szok :) tak partnerka mozna powywijac ze heej :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martyna.j Re: Nauka tańca 29.01.06, 23:48 A ja chodziłam na salsę i zaczęłam myśleć, żeby iść na jakiś kurs tańca towarzyskiego, gdzie uczą kilku tańców. Czyżbyś odradzał towarzyski i polecał salsę i tylko salsę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Nauka tańca 30.01.06, 09:58 www.salsalibre.pl/salsa_aktualnosci.php Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Nauka tańca 30.01.06, 10:00 www.tancerze.pl/szkola_tancerze/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś