Dodaj do ulubionych

Zmiana nazwy forum na Blog Guayazyla

10.02.06, 19:49
Niniejszym obwieszcza się, że osobnik mieniący się nazwą Guayazyl opanował
forum Cafe Legionowo, a swą smętną i nudną twórczością zakłóca porządek
publiczny.

W związku z powyższym podaje się do publicznej wiadomości, że decyzją
wyższych gremiów z dniem 13 lutego zmienia się nazwę forum Cafe Legionowo na
Blog Guayazyla oraz przekształcenie tego forum w forum zamknięte, dostępne
tylko dla czcicieli wspomnianego osobnika.

Od powyższej decyzji zażalenie nie przysługuje.

Ponadto wprowadza się obowiązek przesyłania, przez osoby dopuszczone do
czytania wypocin pseudoguru, raz na tydzień wierszy pochwalnych, co najmniej
40 wersowych, pisanych rymem częstochowskim.
Obserwuj wątek
    • mike56 Re: Zmiana nazwy forum na Blog Guayazyla 10.02.06, 20:09
      jajcarnia napisała:

> Niniejszym obwieszcza się, że osobnik mieniący się nazwą Guayazyl opanował
      > forum Cafe Legionowo, a swą smętną i nudną twórczością zakłóca porządek
      > publiczny.
      >
      > W związku z powyższym podaje się do publicznej wiadomości, że decyzją
      > wyższych gremiów z dniem 13 lutego zmienia się nazwę forum Cafe Legionowo na
      > Blog Guayazyla oraz przekształcenie tego forum w forum zamknięte, dostępne
      > tylko dla czcicieli wspomnianego osobnika.
      >
      > Od powyższej decyzji zażalenie nie przysługuje.
      >
      > Ponadto wprowadza się obowiązek przesyłania, przez osoby dopuszczone do
      > czytania wypocin pseudoguru, raz na tydzień wierszy pochwalnych, co najmniej
      > 40 wersowych, pisanych rymem częstochowskim.
      >
      Poczekaj aż ci jajca-rnia wyrośnie. I ty możesz być tu Guru - osobiście nie
      lubię ukazów.
      • jajcarnia Re: Zmiana nazwy forum na Blog Guayazyla 10.02.06, 20:26
        Od razu widać, że poważny wiek i poczucie humoru nie idą ze sobą w parze...
        • mike56 Re: Zmiana nazwy forum na Blog Guayazyla 10.02.06, 21:01
          jajcarnia napisała:

> Od razu widać, że poważny wiek i poczucie humoru nie idą ze sobą w parze...
          >
          • mike56 Re: Zmiana nazwy forum na Blog Guayazyla 10.02.06, 21:11
            mike56 napisał:

> jajcarnia napisała:
            >
            > > Od razu widać, że poważny wiek i poczucie humoru nie idą ze sobą w parze.
            Oby. Tych kilkanaście lat miało takie znaczenie.
            /w tym cały ambaras/
            • guayazyl1 Re: Zmiana nazwy forum na Blog Guayazyla 10.02.06, 21:21
              wiesz mike...
              kiedy powstalo Cafe Legionowo sadzilem, ze stworzymy taki maly azyl. ze bedzie
              bez przysrywania, przytykow, bez wystawiania cenzurek. ze wypowiadac sie
              bedziemy w temacie, a nie na temat osoby.
              odnosze wrazenie, ze znow pojawila sie ta sama osoba, ktorej celem zyciowym
              jest burzyc. czy nazywa sie on psychomaszyna czy mr.hydro,jangofet albo
              jajcarnia i tak posty pisze ta sama reka :)
              gwaltownie przestalo mi sie tu podobac...ale za jakis czas :)
              • mr.hydro Re: Zmiana nazwy forum na Blog Guayazyla 11.02.06, 11:28
                Wywołany do tablicy - odpowiadam.

Raczej nie oceniam osób, tylko ich działania, posty. To co widoczne i materialne.

Odwołam się do postu na temat sondy. Akurat tak się składa, że w kręgu osób,
                które znam jest osoba cierpiąca na chorobę Alzheimera. Jest to straszna choroba,
                a dla ciepiących na nią mam wiele współczucia. Podobnie jest z chorobą Huntingtona.

Po prostu są tematy z jakich się nie żartuje. To co napisałeś dotknęło mnie
                prawie osobiście.

Jak więc w takim przypadku można pozostać obojętnym? Nie oceniać, nie
                komentować, tak aby był tu taki mały azyl, gdzie można pisać bez namyślenia?
                • guayazyl1 Re: Zmiana nazwy forum na Blog Guayazyla 11.02.06, 18:12
                  jak ustosunkowac sie do oczywistej bzdury? wzruszyc ramionami i zamilczec.

gdyby Twoja wypowiedz byla merytoryczna, a tylko takich sobie zyczysz na forum,
                  to powinna ona ograniczyc sie do stwierdzenia, ze ten rodzaj humoru jest nie na
                  miejscu, a tobie on nie odpowiada. caly dalszy ciag, a w szczegolnosci
                  historyjka o zmianie nazwy forum na blog guayazyla wynika z osobistej niecheci
                  do mojej osoby co jednak nie robi na mnie zadnego wrazenia :)

w sondzie na jednym biegunie postawilem cos czego nikt by sobie nie zyczyl, na
                  drugim cos co dla mnie i wielu innych jest przyjemnoscia.tak trzeba bylo to
                  odczytac. wybor wydawal sie byc prosty, a ja liczylem na nowe tematy dla
                  forum.jesli ktos odczytal sonde inaczej i jest urazony takim potraktowaniem
                  tematu to przepraszam.

poczucie humoru albo sie ma i wtedy rozumie sie kazdy jego rodzaj wlacznie z
                  dowcipami amerykanskimi albo sie go nie ma i wtedy trzeba delikwentowi wszystko
                  tlumaczyc kawa na lawe.

pozdrawiam i zycze wielu ciekawych tematow.
              • mike56 Re: Zmiana nazwy forum na Blog Guayazyla 11.02.06, 17:14
                guayazyl1 napisał:

> wiesz mike...
                > kiedy powstalo Cafe Legionowo sadzilem, ze stworzymy taki maly azyl. ze
                bedzie
                > bez przysrywania, przytykow, bez wystawiania cenzurek. ze wypowiadac sie
                > bedziemy w temacie, a nie na temat osoby.
                > odnosze wrazenie, ze znow pojawila sie ta sama osoba, ktorej celem zyciowym
                > jest burzyc. czy nazywa sie on psychomaszyna czy mr.hydro,jangofet albo
                > jajcarnia i tak posty pisze ta sama reka :)
                > gwaltownie przestalo mi sie tu podobac...ale za jakis czas :)

Pewnie, że pobyt tu powinien być przyjemnością a nie slalomem między
                napastliwymi postami.
    • madzia69 Re: Zmiana nazwy forum na Blog Guayazyla 10.02.06, 21:18
      jajcarnią
      w kingsajzie karano za niesubordynacje :)

ja siekam nia jaja do salatki jarzynowej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka