Dodaj do ulubionych

co podaja do kawy w Cafe????

01.05.06, 17:11
jakie menu?
Obserwuj wątek
    • spocony_murzyn Re: co podaja do kawy w Cafe???? 01.05.06, 19:03
      wyboru jak widac droga koleżanko nima. agentka o stu twarzach niejaka
      zuziknatropie podaje ktorędy jezdzic po Legionowie żeby nie zgubic zawieszenia.
      znana literatka w.iwo podaje ostatnio tylko odswieżone dowcipy, a pozostali
      pewno chleją bo co robic w taką pogodę.
      • aretah Re: co podaja do kawy w Cafe???? 01.05.06, 22:05
        a spocony murzyn prawdopodobnie poszedł wreszcie pod prysznic
        • w.iwo Re: co podaja do kawy w Cafe???? 02.05.06, 01:39
          spoconego murzynka..... ;o))))

witaj ach witaj.... Spocony Murzynie.... nareszcie jakiś seksualny dodatek do
          kawy... :o)

zamiast małej czarnej, Madziulec, mamy dużego hmmm czarnego ;o))))

pozdrowionka z ogródka, literatka hehe w.iwo wzięła teraz grabie do ręki zamiast
          pióra, co w sumie przy jest talencie na jedno wychodzi...
          a reszta... reszta gdzieś wyjechała balować, urlopować, balangować.... ech...

-
          • narewa Re: co podaja do kawy w Cafe???? 02.05.06, 11:49
            nie wszyscy tak balują,nie wszyscy.niektórzy nawet ogródka nie mają,a balkon
            jeszcze nie obsadzony kwiatami...ale juz za parę dni..morze,spacery,totalny
            relax,..oj,dobrze mi tak!!
          • joanna-z-buw Re: co podaja do kawy w Cafe???? 02.05.06, 14:32
            Albo pracuje :-)
          • spocony_murzyn Re: co podaja do kawy w Cafe???? 02.05.06, 17:39
            w.iwo napisała:
            witaj ach witaj.... Spocony Murzynie.... nareszcie jakiś seksualny dodatek do
            kawy... :o) zamiast małej czarnej, Madziulec, mamy dużego hmmm czarnego ;o))))
            ------------------------------------------------------------------------------
            czasami fajnie jest byc murzynem. ale koleżanko literatko nie wyobrażajcie
            sobie zanadto. to że murzyn nie znaczy zaraz że seksualny dodatek
            jest duży :)))
            • w.iwo Re: co podaja do kawy w Cafe???? 03.05.06, 10:44
              duży intelekt oczywiście.... hahaa.... ani ze mnie rasistka... ani
              sexsoHoliczka.... więc spokojnie.... no może jedynie prowokatorka trochę... ale
              sympatyczna...
              jednum słowem witaj... męCZyzn nigdy za wiele ;o)

a mój ogródek, ha, coraz lepiej wygląda... zazdroszczę spacerów nad morzem :o)
              odpocznij za nas Narewo... miłego spaceru nad brzegiem morza i wrzuć od nas
              pozdrowienie do słonej wody....pozdrawiam ciepło.... :o)

-
              • w.iwo Re: co podaja do kawy w Cafe???? 05.05.06, 14:33
                spocony murzynnnie..... to jakaś część Twojej osobowości czy też .... niektórzy
                mówią żes znany acz zaginiony syropek.... sza... w każdym z nas jakaś część to
                spocony murzyn... u mnie ostatnio na ten przykład pojawia się spocony, ale
                murzyna nie ma... ;o)

wiecie że nocą śni mi się kopanie i grabienie.... straszne... schizofrenia
                gotowa... zamiast jakiegoś erotycznego snu co bez grzechu by było... to proszę
                ... grabienie ogródka... źle ze mną... oj źle...
                jak ktoś wie w jaki sposób można wpłynąć na repertuar snów... to ja bym prosiła
                o poradę ... ;o)))))
                -
                • spocony_murzyn Re: co podaja do kawy w Cafe???? 05.05.06, 16:45
                  a czy przed tym kopaniem ogródka o którym gdzieś indziej piszesz, nie śnilo Ci
                  sie koleżanko literatko żeś jest murzynem? zrobilem remanent w senniku i
                  wychodzi, że byc murzynem to zapowiedz cieżkiej fizycznej pracy.
                  mnie sie snią tylko damskie majtki. a to oznaka, że mam nieprzyzwoite myśli.
                  jak każden murzyn z resztą :))
                  • ralphie Re: co podaja do kawy w Cafe???? 05.05.06, 16:53
                    spocony_murzyn napisał:

> zrobilem remanent w senniku i wychodzi, że byc murzynem to zapowiedz cieżkiej fizycznej pracy.

No to fajnie! A co jeśli śnią się araby, bynajmniej nie konie? :)))))))
                    • spocony_murzyn Re: co podaja do kawy w Cafe???? 05.05.06, 17:30
                      jak się śni mloda arabka to albo kontroler biletow się do Ciebie przyczepi albo
                      przygotuj się na powiększenie rodziny. wychodzi na to, ze nie ma się co cieszyc
                      ani z jednego ani z drugiego. nooo... poszalejesz becikowym :))
                      • aganiok32 Re: co podaja do kawy w Cafe???? 05.05.06, 22:06
                        widzę, że murzyn, nawet spocony, ma iście mało murzyńskie podejście do życia,
                        hehe
                      • ralphie Re: co podaja do kawy w Cafe???? 05.05.06, 22:50
                        Troche mnie uspokoiles. To byl mlody arab :)))))) Ale rysy mial iscie terrorystyczne ;)
                        • w.iwo Re: co podaja do kawy w Cafe???? 06.05.06, 09:34
                          Spocony Murzynie.... poruszona do głębi Twoją przenikliwością śpieszę donieść że
                          dziś śniły mi się zęby szczurka... wielkie i żółte... prosze o radę i
                          zaglądnięcie do sennika... ;o)))

ps. jak się nie ma kasy na młodego seksownego półnagiego ogrodnika... trzeba
                          niestety samemu murzynem być... :o)
                          -
                          • w.iwo Re: co podaja do kawy w Cafe???? 07.05.06, 16:10
                            Ralphie ... tylko tyś wierny...

-
                            • ralphie Re: co podaja do kawy w Cafe???? 07.05.06, 20:22
                              Iwo ale w jakim sensie? :) W kazdym razie lubie te kafeterie i te pogaduchy przy kawie i to co do kawy podają i to, ze nadal nie wiem co z tym arabem :]
                          • zuziknatropie Re: co podaja do kawy w Cafe???? 07.05.06, 20:33
                            Prosze bardzo:)

Zęby
                            Widzieć - zetkniesz się z chorobą
                            Luźne - nieprzyjemne wiadomości
                            Gdy dentysta wyciąga zęby - ciężka choroba, która może zakończyć się fatalnie
                            Plombować - odnalezienie zgubionych rzeczy
                            Zamówić sztuczne - Twoim udziałem będzie wiele nieszczęścia
                            Mieć wybite - nieszczęśliwy wypadek
                            Oglądaś swoje - ostrzeżenie przed nieprzyjaciółmi
                            Wypluwać - Twoja choroba lub kogoś z najbliższych
                            Wypadające - utrata siły, osłabienie fizyczne i psychiczne, niemożliwość obrony
                            siebie, swoich spraw i bliskich osób
                            Kruszące się - uważaj na swoje zdrowie

Szczur
                            Mimo woli oszukasz drugą osobę i będziesz się bał, by twoje oszukaństwo nie
                            wyszło na jaw
                            Widzieć - przykrości ze strony sąsiadów
                            W domu - przykre pożycie z domownikami
                            Zabijać - pozbycie się nieprzyjaciół
                            Stado atakujących - zapowiedź wielkiego cierpienia i nieszczęścia
                            • zuziknatropie Re: co podaja do kawy w Cafe???? 07.05.06, 20:34
                              cholera mogłam najpierw przeczytać...sorki iwo:(
                              • ralphie Re: co podaja do kawy w Cafe???? 07.05.06, 20:44
                                Jak zinterpretowac zatem taki zbieg snow:
                                Noc 1: Zęby własne wypadajace
                                Noc 2: Arab szyderczo usmiechający sie w moim kierunku
                                :)
                                • zuziknatropie Re: co podaja do kawy w Cafe???? 07.05.06, 20:47
                                  może nie miałeś siły bronić się przed tym arabem...no wiesz nigdy nic nie
                                  wiadomo:))
                                • zuziknatropie Re: co podaja do kawy w Cafe???? 07.05.06, 20:51
                                  Arab : Drukuj definicje Wyślij tą definicje znajomemu
                                  Widzieć - przygotuj się psychicznie na długa chorobe
                                  Handlować z nim - będziesz oszukany a przez przyjaciół ośmiany
                                  • zuziknatropie Re: sennik 07.05.06, 20:57
                                    www.sennik.biz/znaczenie.html
                                  • ralphie Re: co podaja do kawy w Cafe???? 07.05.06, 22:52
                                    No to pieknie :) Ząb = choroba, arab (widziec) = choroba :) Mam raka jak nic :)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka