w.iwo 28.05.06, 22:33 podzielcie się boskimi fotkami... img504.imageshack.us/my.php?image=brilliantovuidoc1144418263i650.jpg img87.imageshack.us/my.php?image=brilliantovuidoc1144417452i166.jpg - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: Boskie fotki... 29.05.06, 19:31 nie wiem czy fotka jest boska ale taka mi sie akurat napatoczyła...oglądam ją i na myśl przychodzi mi Doda. albo nieee...Jessica Simpson. czy ktoś tu mowił, ze faceci myślą ciągle o śfyństwach?.. s12.photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=lips1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Boskie fotki... 29.05.06, 23:36 oj nieładnie Syropku, nieładnie... ;o) lepiej było w dawnych czasach, gdy babę się trzasło znieczulająco maczugą, za włosy i do jaskini sobie tertosteronu upuścić.... haha ale ponoć muzyka łagodzi obyczaje.... img303.imageshack.us/my.php?image=brilliantovuidoc1144417452i166.jpg - Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Boskie fotki... 30.05.06, 17:54 jesli jestes Donno Iwonno zniesmaczona moim występkiem to proponuję obrocic monitor o kąt 90 stopni tak aby obraz oglądac w pozycji horyzontalnej , a nie wertykalnej. powinno pomoc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Boskie fotki... 30.05.06, 21:44 skądże znowu... sex nigdy mnie nie zniesmacza.... ;o) no skłamałam że nigdy, są takie odmiany gatunkowe co jak zobaczyć na fotce to się odbija przy każdej wspomince brrrrr a namiętne wargi kobiece są fascynujące... choć wolałabym męskie... jakoś przyzwyczajona jeZdem, choć przyznam że nigdy nie próbowałam całować kobiety... ;o) ale jakoś mi tak ... hm.. nie pasuje... haha tak mi przyszło do głowy... moja maleńka córcia podpatrzyła ostatnio że całować się trzeba tak dziwnie z przekręceniem głowy i językiem (chyba w telewizji hehe)... no i trenuje na swojej ręce.... i tak sobie myślę... jakie Ci maleńcy ludzie mają problemy... a jakie ważne... ale my kobiety dojrzałe wiemy jak korzystać z życia: img200.imageshack.us/my.php?image=317956fm.jpg img144.imageshack.us/my.php?image=308904ir.jpg - Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Boskie fotki... 31.05.06, 16:49 ręce i majtki opadajo... www.youtube.com/watch?v=hpJxTmW-fHE&search=kuszczak%20 Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Boskie fotki... 01.06.06, 22:11 facet musi mieć teraz zgryz... nie złapał piłeczki i od tego niechlubnego momentu już nikt go nie kocha, rzucają pomidorami i przechodzą na drugą stronę jezdni... chore co ? sport horror - Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: Boskie fotki... 01.06.06, 22:21 Jak sportu nie lubię... oglądać, tak ten urywek mnie zainteresował :) To było piekne! :) Ale tam od razu nie kocha. Część może i rzuca pomidorami, ale ileż białogłów mu współczuje i łączy się w żalu :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie a żaba wszystko przywidziała:(( 01.06.06, 23:01 Crazy Frog We Are the Champions (Ding a Dang muzyka.interia.pl/teledyski/ Odpowiedz Link Zgłoś