katija1 02.07.06, 16:04 Witam, jak wyglada dojazd do W-wy samochodem? chodzi mi o poranne godziny szczytu. Jaka trasa jest najkorzystniejsza? Do modlinskiej czy Plochocinska czy przez Marki? pozdrawiam! k1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlopaci Re: dojazd do W-wy 05.07.06, 16:47 katija1 napisała: > Witam, > jak wyglada dojazd do W-wy samochodem? chodzi mi o poranne godziny szczytu. > Jaka trasa jest najkorzystniejsza? Do modlinskiej czy Plochocinska czy przez > Marki? > pozdrawiam! > k1 Od kiedy na Modlińskiej jest buspas to niestety korki zrobiły się dużo większe - część Legionowa jeździ do stolicy przez Rembelszczyznę. Drogi są w zasadzie cztery. 1) Płochocińska, Marywilska, Trasa Toruńska. 2) Szkolna, Kwiatowa, Ornecka, Wałuszewska, Marywilska, Trasa Toruńska 3) Jeśli się bardzo śpieszysz lub masz służbowy samochod to jest wariant ekstremalny: Strużańska, Słoneczna, Kobiałka, Mochtyńska lub Ruskowy Bród, Ostródzka, (Brzeziny lub Warzelnicza lub Juranda ze Spychowa), Przykoszarowa, Szlachecka, Daniszewska, Annopol, Odlewnicza, Marywilska, Trasa Toruńska. 4) przez Głębocką, Rondo Żaba, pl. Hallera i na most Gdański (rondo Starzyńskiego) wjazd od strony południowej Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: dojazd do W-wy 06.07.06, 09:40 ojej, dziekuje za takie dokładne opisy. musze popróbowac :) A czemu słuzbowym autem? nie mozna swoim? ;) Ja własnie z ul. slonecznej... k1 Odpowiedz Link Zgłoś
mlopaci Re: dojazd do W-wy 07.07.06, 11:30 Służbowe to najlepsze auto świata - nie płacisz za zniszczone na wertepach amortyzatory, simerblocki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: dojazd do W-wy 07.07.06, 13:35 aha. wszystko jasne :) skoro taki jestes zorientowany to moze jeszcze naduzyje uprzejmosci i ppodpytam - a czy nie lepiej, zamiast trasa torunska, jechac na Sadybe przez marki, rembertow? dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
mlopaci Re: dojazd do W-wy 10.07.06, 13:35 Dawno nie testowałem tamtej trasy. Jak próbowałem w zeszłym roku to korki przy czterech śpiących i ilość świateł nastawianych w Markach oraz na Radzymińskiej zniechęciły mnie do dalszych prób. Odpowiedz Link Zgłoś