joanna-z-buw 28.11.06, 13:06 Od 18 lat. www.purescore.com/ Ja już testowałam, ale nic Wam więcej nie powiem (rumieniec) Ktoś się przyzna ile mu wyszło ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.iwo Re: Mam coś dla Was 28.11.06, 13:35 e.... może każdemu tak pokazuje... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: Mam coś dla Was 28.11.06, 13:41 Do jednego kotła trafimy jak nic :-] Odpowiedz Link Zgłoś
clakier Re: Mam coś dla Was 28.11.06, 14:03 też wpadne do kotła jak nic :) fajnie się będzie gotować w miłym towarzystwie :) tak mnie tylko zastanawia czy żaden facet nie skusi się na ten test? Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Mam coś dla Was 28.11.06, 14:10 Dobrze chociaż, że to koedukacyjna instytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: Mam coś dla Was 28.11.06, 14:13 Kto jeszcze do kotła ? :-] Jeszcze trochu miejsca jest. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Mam coś dla Was 28.11.06, 14:22 są inne stopnie oprócz pierwszego w tym piekiełku ? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-z-buw Re: Mam coś dla Was 28.11.06, 14:26 Nie odpowiem, bo to podchwytliwe pytanie :-] Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: Mam coś dla Was 28.11.06, 14:45 ho,ho..to i ja do tego kociołka wpadnę..a dobrze mi tak..:) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Mam coś dla Was 28.11.06, 16:43 zdaje sie, ze Marcinkiewicz moze byc bardziej wkurzony ode mnie:) uciułałem moi kochani 59 punktow. nie jestem diabełkiem...jak myślą co poniektórzy:) niech mnie ktoś dobije. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 jeszcze sloweczko... 29.11.06, 18:03 przeczytalem swoje wypociny jedną linijke wyzej i chcialbym wycofac sie z tego co wczoraj napisalem. mozna bylo odniesc wrazenie, ze zaluje, ze nie jestem diabelkiem, a wcale tak nie jest. napisalem to bez przemyslenia bo nie wiedziec po co chcialem sie wam przypodobac. napisalem nieprawde. dzis juz tak bym nie zrobil. gdyby w tescie byly inne pytania to bym odpowiedzial: 1.nie uwiodlem nieletniej pod nieobecnosc jej rodzicow. 2.nie zgwalcilem ani razu staruszki w parku. 3.nie odczuwalem pobudzenia seksualnego wkladając sobie palec do ucha. 4.nie mialem jeszcze stosunku analnego z owcą. 5.nie kochalem sie w windzie szybkobieznej. 6.nie masturbowalem sie zamawiając przez telefon pizze. 7.nie mialem dotąd stosunku z Arabką, Murzynką i Eskimoską na raz. cienias jestem... peesik: moze ktora odwazna przyslalaby mi swoj test?.. Odpowiedz Link Zgłoś