Dodaj do ulubionych

"Zrób mi dobrze"

28.11.06, 21:50
Zrób mi dobrze to nowa zabawa dla inteligetnych. Nawet jak ktoś się nie
poczuwa :)
Polega na tym, że jedna osoba prosi drugą, konkretną (a jak chcecie to może
poprosić wszystkich) o wyszukanie w internecie jakiegoś zdięcia/rysunku na
temat, który podrzuci. Może być łatwy temat, a może być trudny. Czas
wykonania - bez ograniczeń.
Nie można tylko pisać, że chciałoby się zobaczyć "Ud Iwo" albo albo "Zuzę w
samych pletwach". Odpadają też historie w rodzaju "Szeryf na tle nowych
latarń na Kisielewskiego". Zadania mają być wykonalne.
Mogą być natomiast zupełnie abstrakcyjne, wtedy zleceniobiorca może się
posiłkować drobnych opisem.

Podoba się zabawa ? Czy nie podoba ?
Obserwuj wątek
    • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 22:13
      och, zrób mi dobrze ;o))))

jak dla mnie rewelacja :o)

ponieważ jesteś matką pomysłu - rzuć pierwszą butelkę...
      • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 22:35
        Zdięcie kobiety czytającej ksiażkę w przedziale pociągu.

albo

Zdięcie przepalonej żarówki.

• w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 22:47
          www.indexstock.com/store/Chubby.asp?ImageNumber=926352
          już miało być tak dobrze a to chyba "bulaje" samolotu są... hehe
          szukam dalej
          • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 22:54
            Blisko. Ciut za wysoko, z jakieś 10 tysięcy metrów, ale blisko :]
          • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 22:55
            mooiness.com/images/reading-book-on-train-platform.jpg
            www.deadlinepictures.com/ima400/000031.jpg...gotowe....

a terazki poproszę zdjęcie mężczyzny z wiadrem na głowie...
            • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 23:00
              Iwka, ona na peronie stoi, a drugi mówi, że "picture not found".
              • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 23:06
                www.deadlinepictures.com/ima400/000031.jpg
                no bo widocznie w tej książce nie ma ilustracji, co czyta ta kobieta odbijająca
                się w szybie, a na pewno nie jest to blondynka, ponieważ czyta książkę bez
                obrazków.... łoj... może być ?
                • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 23:09
                  Nic nie widać, ale wierzę na słowo :)
                  Tu jest mężczyzna z kubełkiem na głowie:
                  i77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/buckethead.jpg
                  Poproszę "Rozkosz w samotności".
                • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 23:10
                  gdybyś jednakże nie była w pełni usatysfakcjonowana ;o)
                  www.usenet.co.za/nodrugs/images/pic6.jpg
                  to jeszcze powtórka z "zrób mi dobrze"...
                  • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 23:11
                    eeeee... powybrzydzam... jaki z tego oseska mężczyzna...
                    • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 23:12
                      prowokatorka ;o)
                      • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 23:14
                        www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/295593/2/istockphoto_295593_guilty_pleasure.jpg
                        proszę bardzo...
                        • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 23:15
                          "marzenie gospodyni domowej".... poprosze...
                          • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 23:27
                            Poszukam :)
                    • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 23:23
                      Już się poprawiam...
                      i77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/buckethead2.jpg
                      • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 28.11.06, 23:44
                        Jołanno czyżbyś zabuksowała ? czy też tak wtopiłaś w zdjęciach muskularnych
                        hydraulików, żeś straciła poczucie czasu.... :o)))

wiesz tak sobie myślę, że złamię się może z tym zdjęciem ud dla Syropka...
                        odkąd mu odmówiłam totalnie mnie ignoruje... a nie ma niczego gorszego dla
                        kobiety (prócz celulitu) niż ignorancja mężczyzny...
                        muszę pomyśleć ;o)))
                        • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 00:27
                          Mnie muskularni hydraulicy nie ruszają. Mój facet to w gębie musi mieć, nie w
                          muskulach :) Nie wiem co, ale coś musi mieć. Napewno zęby :)
                          "Marzenie gospodyni domowej" będzie. Coś fajnego Ci znajdę. Tymczasem zostawię
                          coś dla innych i poproszę o "Rozdartą bluzkę".
                          A jeśli o Syropa chodzi - nie łam się, twarda bądź. On tak jak każdy facet -
                          jak coś chcą wymusić to udają pogniewanych. Ja Syropa na zimno biorę a i tak
                          żyć beze mnie nie może... tak Syrop ?
                          ;)
                          • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 09:42
                            czuję że będę żałowała tego hydraulika ;o)))
                            • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 11:04
                              Iwo, a nie może być odkurzacz ? Już mi słabo od tych frontalnych zdięć
                              muskularnych panów...
                              • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 11:14
                                Znalazłam. Tak mi sie wydawało, że to gdzieś już było... :)

img140.imageshack.us/img140/4446/image00816tm.jpg
                                Poproszę "nieznośną lekkość bytu".
                                • clakier Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 11:22
                                  www.paralotnie.atomnet.pl/galeria/kanary1.jpg
                                  lekko tu jest na pewno :)
                          • clakier Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 11:09
                            może być?
                            img206.imageshack.us/img206/9794/28zi6ox.jpg
                            ja poprosić mogę o "merdający ogonek" ;) ?
                            • ralphie Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 11:16
                              Fajna bluzka. To i ja dorzuce bluzkę, może nie jest rozdarta ale też mi się podoba :)

img.hotjpg.pl/2006-04/6b0778fd7a825cbf5f802d2526da4777.jpg
                              To może teraz poproszę o krasnoludka pod muchomorem :))))
                              • clakier Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 11:24
                                proszę krasnoludka :)
                                www.wgl.pl/sklep1/images/z26.jpg
                                a może macie trzy biedronki?
                                • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 11:25
                                  Przepraszam, ale muszę pilnowac proządku. To nie jest krasnoludek pod
                                  muchomorem. To jakis znak drogowy jest. Prosimy o prezycyjniejsze ilustracje.
                                  • clakier Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 11:28
                                    poprawiam się już :)
                                    www.wbpg.org.pl/dzial_wbpg/images/4/krasnoludek.jpeg
                            • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 11:24
                              "Merdający ogonek":

www.tqnyc.org/NYC040511/Pictures/Scan0054.gif
                              • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 11:31
                                Jeszcze raz:

i77.photobucket.com/albums/j62/joanna-z-buw/Scan0054.gif
                                I zostawiam: "niebieski napój w kieliszku"
                                • clakier Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 11:56
                                  www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Blue%20Day.jpg
                                  Czy wystarczjaco niebieski? :)
                                  Pozostajac w kwestach gastronomicznych :) Wielki kubeł kawy poproszę :)
                                  • aretah Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 14:26
                                    static.flickr.com/54/183909489_9e10836e16_m.jpg
                                    Może byc?
                                    • clakier Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 14:44
                                      boska kawa - dziękuję :) już przysypiałam nad klawiaturą :)
                                      • guayazyl1 Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 17:01
                                        joanna-z-buw 29.11.06, 00:27

A jeśli o Syropa chodzi - nie łam się, twarda bądź. On tak jak każdy facet -
                                        jak coś chcą wymusić to udają pogniewanych. Ja Syropa na zimno biorę a i tak
                                        żyć beze mnie nie może... tak Syrop ?
                                        -----------------------
                                        taaaaak?..to czekaj tatka latka...ze się tak wyrazę
                                        • joanna-z-buw Re: "Zrób mi dobrze" 29.11.06, 21:05
                                          :)
                                          • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 30.11.06, 13:22
                                            a kto znajdzie "Mariolę w kisielu" ?
                                            • ralphie Re: "Zrób mi dobrze" 30.11.06, 18:27
                                              Musicie uwierzyć mi na słowo. To jest naprawde Mariola w kisielu :) Fotka pochodzi z klipu sexbomby:
                                              szorty.pl/filmy/rozne/sexbomba_mariola_walczy_w_kisielu_bezcenzury_tele.jpg
                                              Oki, to "zrób mi dobrze" i pokaż swój bałaganik na biurku, może to mnie przekona do realizacji planów porządkowych :)
                                              • mike56 Re: "Zrób mi dobrze" 05.12.06, 16:56
                                                Coś ta gra zamarła, niech więc moje biurko posłuży za wzór do naśladowania lub
                                                wprost przeciwnie.
                                                Paczkę Caro poproszę, może być niebieska.
                                                • mike56 Re: "Zrób mi dobrze" 05.12.06, 16:58
                                                  Sorry, dopiero teraz załączam link.
                                                  img172.imageshack.us/img172/792/mojebiurkofd9.jpg
                                                  • clakier Re: "Zrób mi dobrze" 05.12.06, 19:12
                                                    niebieskich nie znalazłam :(
                                                    mam zielone
                                                    www.sklepabc.pl/images/upload/caro_mentol.jpg
                                                    i czerwone
                                                    www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/032/3265.jpg
                                                    mam nadzieję że wystarczą...
                                                    ja poproszę bajeczną plażę :)
                                                  • mike56 Re: "Zrób mi dobrze" 06.12.06, 09:14
                                                    Liczyłem na zdjęcia opakowań sprzed lat - takie jakie pamiętam - ale niech będą
                                                    współczesne.
                                                    -
                                                    Takie plaże lubię.
                                                    img209.imageshack.us/my.php?image=plaahy7.jpg-
                                                    Patrol pieszy PP na legionowskiej ulicy, proszę.
                                                  • mike56 Re: "Zrób mi dobrze" 06.12.06, 09:17
                                                    mike56 napisał:

> Takie plaże lubię - jescze raz
                                                    img222.imageshack.us/my.php?image=plaaiy7.jpg
                                                    /do wiadomości podsłuchujących sieć/
                                                  • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 06.12.06, 16:15
                                                    co to już się znudziliście sobą ?
                                                    jak stare dobre małżeństwa ino w barbórkę się dopieszczacie, raz na cały rok...
                                                    teraz tylko obowiązki i nudy ?
                                                    no kochani...
                                                    niedobrze...

kto mi zrobi dobrze i znajdzie opłakane "krowy we mgle" ?
                                                  • ralphie Re: "Zrób mi dobrze" 06.12.06, 16:34
                                                    psiem bardzo :))

www.strykowski.net/hodowlane/Krowa_-_zdjecie_krowki_we_mgle_2388.jpg

skoro już o zwierzątkach to poprosze "kotka wlazłego na płotka" ;)
                                                  • mike56 Re: "Zrób mi dobrze" 06.12.06, 17:22
                                                    Na połamanym może być?
                                                    img426.imageshack.us/my.php?image=kotnapolamanymplociegh5.jpg-
                                                    A po ostatnim nasileniu się różnych napadów i kradzieży w naszym mieście, niech
                                                    już te patrole policyjne będzie widać na ulicach a nie na zdjęciu.
                                                    -
                                                    Tęczę, najlepiej nad Legionowem, proszę.
                                                  • mike56 Re: "Zrób mi dobrze" 06.12.06, 17:26
                                                    Do poprzedniego linku doczepił się złośliwie myślnik, teraz już jest OK!

img426.imageshack.us/my.php?image=kotnapolamanymplociegh5.jpg
                                                  • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 08.12.06, 09:15
                                                    to ja poproszę o jakiegoś smakowitego mikołaja dla samotnej kobiety ;o)
                                                  • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 13.12.06, 23:23
                                                    i co... z tym smakowitym mikołajem ? czy gospodyni domowej nic się już od życia
                                                    nie należy ?
                                                  • w.iwo Re: "Zrób mi dobrze" 06.02.07, 12:40
                                                    taka fajna zabawa... a tu nikt mi dobrze nie zrobił... ;o)
                                                    co to już nie ma smakowitych mikołajów dla kobitek ? w drodze wyjątku może być
                                                    smakowity króliczek wielkanocny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka