ajszaa 26.01.07, 23:49 organizował ktoś z was wesele w Restauracji Samba w Chotomowie, albo może ktoś w jakimś tam uczestniczył, możecie mi coś o tej sali powiedzieć? o wrażeniach, organizacji itp. dzieki wielkie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: wesele w Sambie w Chotomowie 28.01.07, 11:36 chyba jakas nowa restauracja... pewnie jeszcze wesel nie organizowali Odpowiedz Link Zgłoś
tribeka Re: wesele w Sambie w Chotomowie 28.01.07, 14:48 Jeżeli to ta sala vis a vis straży pożarnej to byłam tam ostatnio na weselu, jedzenie paskudno fstrętne a wnętrze hmmm można ocenić samemu te róże Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: wesele w Sambie w Chotomowie 28.01.07, 18:36 jak sie zaprasza gosci "za kare" iwrogow ;) to moze byc... Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: wesele w Sambie w Chotomowie 28.01.07, 22:28 Chyba przesadzacie. Byłem tam na weselu rok temu. Tak normalnie było, standardowo. Niczym się to miejsce nie wyróżniało, ale także nie było niczego co by mnie zniechęciło... Co prawda nie wiem jaka jest opinia Państwa Młodych ale mogę się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: wesele w Sambie w Chotomowie 29.01.07, 11:25 no nie wiem :) oni chyba otworzyliw grudniu 2006? Odpowiedz Link Zgłoś
kwitkows Re: wesele w Sambie w Chotomowie 29.01.07, 19:35 Nie wiem o czym piszesz, ale dom weselny Samba jest otwarty conajmniej od 2003 roku. Czy na pewno masz na mysli ten budynek na przeciwko remizy strażackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: wesele w Sambie w Chotomowie 29.01.07, 19:51 jesli na pewno chodzi o ten budynek na przeciwko remizy to znajomi byli na sylwestrze ktory byl tam organizowany i bylo bardzo fajnie. A kuzyn w sali na dole (w piwnicy) organizowal 18-tke i tez podobno bylo super (specjalna sala na 18-tki w ktorej ciezko cos zniszczyc :) ) Takze ogolnie znajomi maja pozytywne doznania Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
11tuluza Re: wesele w ,,, 29.01.07, 12:00 k/ Nowego Dworu i Zakroczymia w pałacykach. www.jaworowydwor.pl www.willaduchowizna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ajszaa Re: wesele w ,,, 29.01.07, 15:31 nie chodzi mi o tę salę w różach tylko o tą restaurację otwartą jakoś pod koniec zeszłego roku, tam podobno też można robić wesela tyle że na mniejszą ilośc osób. z tego co widzę to przewagę narazie mają przeciwnicy owego lokalu, tyle że chyba raczej góry niż dołu, a może ktoś coś powie jeśli wie o dole. Odpowiedz Link Zgłoś