madeinussa 20.02.07, 17:45 A najlepiej kobieta. Kogo polecacie, dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teborsuk Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 20.02.07, 19:28 tu dziewczyny sa za chlopami Odpowiedz Link Zgłoś
joannaboj Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 21.02.07, 13:08 Polecam Panią doktor Katarzynę Stor, która przyjmuje w środy w przychodni Mediq, w godzinach 15:00 - 19:00. Koszt wizyty 60PLN, w tę cenę ostatnio była wliczona cytologia, nie wiem czy to się nie zmieniło, ale na pewno trzeba było o to badanie poprosić. Pracuje również w swoim prywatnym gabinecie na ul. Suwalnej, ale w tej chwili nie mam dostępu do numeru telefonu. Bardzo dokładny i sumienny lekarz. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ivka82 Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 21.02.07, 13:13 tez słyszałam dobre opinie o dr stor. za to radze trzymac sie z daleka od dr wiecławik (czy jakos podobnie) tez przyjmuje w mediq-u. rzeźnik, nie ginekolog Odpowiedz Link Zgłoś
beciak2 Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 21.02.07, 13:56 Absolutnie zgadzam się z tą opinią. Stanowczo odradzam - nawet trudno nazwać panią Wacławik lekarzem . Koszmarna baba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rejazz Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 05.03.07, 14:21 A czemu odradzacie p. Wacławik? Jestem po dwóch wizytach u niej i jak na razie wydaje mi się najlepsza z moich wszystkich dotychczasowych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.gulawska Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 06.03.07, 10:11 Ja całą ciążę i teraz też chodzę do dr.Ulman w El Medzie,na kasę .nie wiem ile kisztuje wizyta prywatna,bo nie miałam potrzeby.Ja naprawde "przerobiłam "wszystkich lekarzy w Legionowie i pozostałam przy dr.Ulman.Jest spokojna ,nie "spieszy " jej się ,jest delikatna .Odradzam dr. Wacławik. Odpowiedz Link Zgłoś
rejazz Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 06.03.07, 13:06 No ale znowu ktoś pisze że odradza dr Wacławik a nie pisze, dlaczego? Nadal jestem ciekawa.. Do dr Ullman chodziłam ok. roku i nie byłam zadowolona. Już pominę fakt, że WSZYSTKICH leczy na dzień dobry na nadżerkę ;) to jeszcze ciągle się spóźnia i potem się robią kolejki w poczekalni i spore przesunięcia w czasie. Zwłaszcza gdy przyjmuje od rana. Ale jako lekarz poza tą nadżerką była ok. Tylko jakaś taka bez życia. W Elmedzie bardzo mi przypadł do gustu dr Chmielewski, tylko nie wiem, czy nadal tam przyjmuje. Wizyta prywatna kosztuje 50zł, w Mediq 60zł. Odpowiedz Link Zgłoś
beciak2 Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 06.03.07, 13:13 Dr Wacławik przyjęła mnie bez kitla, w swoim 'cywilnym' ubraniu. Próbowała namówić mnie, żebym poddała sie badaniu na fotelu zwróconym w stronę OTWARTEGO okna przy trzaskającym mrozie (luty!). To jednak okazało się błahostką wobec sposobu badania. NIGDY nie spotkałam sie z tak niedelikatnym lekarzem ginekologiem. W dodatku kobietą. Konsekwentnie stanowczo odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivka82 Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 06.03.07, 13:32 Wacławik jest niedelikatna i niewrażliwa, podchodzi do pacjenta jak do kawałka mięsa. ale z tym otwartym oknem to już chyba lekko przesadziła... Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 06.03.07, 16:29 Wacławik - oprócz tego, ze niedelikatna i bada na odczepnego, to jest jeszcze niesympatyczna, opryskliwa i chamska (po prosty, niestety). Trzeba ja tak samo potraktować jak ona pacjentów - wtedy na chwilę zaczyna zachowywac się normalnie. Idealnie pasują do niej pielęgniarki w Mediqu odsługujące gabinety ginekologiczne - koszmarne, nieprzyjemne babsztyle. Odpowiedz Link Zgłoś
biegosia OSTRZEŻENIE 10.07.07, 19:15 Dziewczyny uczciwie was ostrzegam przed niekompetencją dr KATARZYNY STOR!!! Ona ma w korytarzu przed gabinetem na Suwalnej dyplom ukończenia studiów jako STOMATOLOG, który jest zakreskowany i jest napisane Ginekolog!!! Chodziłam do niej około 10 lat bo była miła ale jak mi założyła spiralę nie tu gdzie trzeba!!! to miarka się przebrala! Ulokowała ją między jajnik i macicę! oddała kasę ale bólu, operacji na Karowej nic mi nie wynagrodzi. Nie pomogła mi załatwić szpitala, nie zainteresowała sie co ze mną dalej. tylko oddała kasę bo nie wyszło... na Karowej pokazywali mnie sobie jak zjawisko,pytali czy na pewno ginekolog mi to założył. Miałam iść do sądu ale szkoda ruszać g... Po akcji ze mną kupiła sobie USG a do Wacławik trzeba podejść jak do człowieka który ciężko pracuje i już jest miła...Bada mnie delikatnie - nie mam zastrzeżeń. Zawsze z nią pożartuję i jest ok.jest taka czarna pielęgniarka w Mediqu - sprawia wrażenie niemiłej to fakt, ale zobacznie jak ona tam zasuwa - jak samolot, robiła mi cytologię bardzo delikatnie. Nie każdy ma zawsze dobry dzień. Dr Stor tym swoim uśmiechem nadrabia braki tak myślę. Zadowolone pacjentki przyjdą do niej do domu = kasa. mam do niej ogromny żal za brak zainteresowania po operacji swoją długoletnią pacjentką. To była moja 2 spirala u niej. Z pierwszą też było coś nie tak. ciągle wypadała. Ale życzę wam odwagi w korzystaniu z jej usług. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka79 Re: OSTRZEŻENIE 11.07.07, 19:54 www.nil.org.pl/xml/nil/rejlek/hurtd z tym to już chyba przegięcie - jak widać ma papiery - chociaż sympatią tez do niej nie pałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: OSTRZEŻENIE 12.07.07, 14:19 A na co Ci ta spirala była potrzebna??? Odpowiedz Link Zgłoś
biegosia Re: OSTRZEŻENIE 13.07.07, 23:04 A ty gumek używasz w XXI wieku czy stosujesz kalendarzyk? A może wogóle sexu nie uprawiasz bo to przecież najlepsza antykoncepcja?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: OSTRZEŻENIE 14.07.07, 16:43 Ja stosuję najlepszą metodę, stosunek przerywany i jakoś od 10 lat dobrze mi to wychodzi :-)Potrafię się kontrolować Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: OSTRZEŻENIE 30.07.07, 09:13 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
margo99 Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 15.07.07, 19:36 również Ją polecam Odpowiedz Link Zgłoś
legjonowo Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 12.07.07, 16:27 W Legionowie nie znam, ale jest taki jeden w Lublinie www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=52325 Odpowiedz Link Zgłoś
aw271 Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 14.07.07, 20:21 A co powiecie o dr. Żołnierczyku? Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia1112 Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 15.07.07, 11:06 absolutnie i wyłącznie dr Pająk z przychodni ZDROWIE!!! POswieca tyle czasu ile tylko potrzeba, tlumaczy, daje rady, doskonaly lekarz, delikatny przy tym...... wstydliwy co w tym wypadku jest dosc smieszne:) ale dzieki temu zero krempacji.Przyszlam do niego i nigdy nie zmienie!!Kobietom, ktorym polecilam zrobily dokladnie to samo! z czystym sercem polecam dr Pajaka!! Odpowiedz Link Zgłoś
biegosia Re: DOBRY i niedrogi ginekolog w L-wie. 26.07.07, 17:36 Rzeczywiście zapomniałam o doktorze Pająku. Prowadziłam u niego prawie całą ciążę. Prawie bo jak mi powiedział że moja cukrzyca ciążowa jest od nadmiaru zjadanych słodyczy to więcej do niego nie poszłam! Wylądowałam na Karowej z zaawansowaną chorobą. Ale poza tym jest bardzo miły i sympatyczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś