Dodaj do ulubionych

serwis rowerowy

07.03.07, 13:24
Slonko zaswiecilo i czlowiek o rowerku pomyslal, tylko ze rowerek w tamtym
roku dobrze sie wykąpal i teraz piszczy i trzeszczy. Jaki serwis rowerowy
polecacie w okolicy, pytam bo jest tego troche a wiadomo ze sa serwisy i serwisy.
Obserwuj wątek
    • fidel12 Re: serwis rowerowy 07.03.07, 17:25
      Najlepszy serwis rowerowy jest u Litwińskiego przy stacji PKP, troche drogi,
      ale rzetelny
      • roberttak Re: serwis rowerowy 07.03.07, 22:00
        fidel12 napisał:

> Najlepszy serwis rowerowy jest u Litwińskiego przy stacji PKP, troche drogi,
        > ale rzetelny

a na czym ty jezdzisz na hulajnodze?? nic innego bym mu nie powierzyl,
        demi-bike rozowy na sienkiewicza, dobre ceny, niezla jakosc, sam mam 4 rowery,
        nie to ze cala rodzinka 4 ale ja 4, oni maja swoje, cos o serwisach moge wiedziec.
        --
        JeżU
        • korwin3 Re: serwis rowerowy 07.03.07, 23:34
          Serwis u Litwińskiego - odradzam. Strasznie sie tu spażyłem w 2002 r.
          Nietermonowość, nieuczciwość - wpakował mi w rower chińskie podróbki które
          poszły mi drugiego dnia jeżdżenia na Suwalszczyźnie. Od tej pory korzystam z
          serwisów na Sienkiewicza i nie narzekam.
          • polokokt Re: serwis rowerowy 08.03.07, 12:02
            :) Moj tata kupil sobie u Litwinskiego rower, ktory tydzien, moze dwa pozniej
            pojechal z nim na mazury i.... wrocil z urwanym pedalem po przejechaniu moze
            10km. I tak rozstalismy sie z tym rowerem i zostal zakupiony duzo lepszy i
            bardziej pewny w sprawdzonym sklepie. Ogolnie u Litwinskiego lipa. Jedyna dla
            mnie kiedys zaleta bylo to ze mial chyba o 2PLN tansze detki niz na sienkiewicza
            (te same detki).
            Ja osobiscie korzystam z tego na sienkiewicza, nie wiem, chyba Darek sie nazywa,
            w kazdym razie ten blizej 3-go maja niz parku. Zawsze jakis rabacik i obsluga mila.
            Pozdrawiam
            • anke1 Re: serwis rowerowy 08.03.07, 14:16
              W zupełności się zgadzam z przedmówcą.
    • ralphie Re: serwis rowerowy 08.03.07, 08:03
      A nie lepiej samemu trochę serca w rowerek włożyć niźli po serwisach się włóczyć? :) Sześć lat temu kupiłem 2 rowery, najtańsze jakie były wtedy w Auchanie i jeżdżą do tej pory (o przypadkowych wybrykach typu jackass nie wspomnę), a jedyne co przy nich robię to WD-40 i jazda ;) Córce kupiłem markowy z myślą, że niech się uczy na czymś trwalszym, i co? Po 2 tyg. pękła linka przedniego hamulca, córa nie używała, bo nie potrafiła, hamowanie odbywało się zeskokiem. Teraz zaczynam się obawiać o ramę, czy wytrzyma :/
      Wracając do tematu... wszelkie naprawy połamanych składaków zlecałem tym przy stacji. Uwag brak ;)
    • psychomaszyna Re: serwis rowerowy 08.03.07, 10:54
      Ja dotychczas wszystko ze swoim Giantem robiłem w Dax'ie na Sienkiewicza i
      jestem zadowolony.
      • toni84 Re: serwis rowerowy 08.03.07, 14:49
        Polecam Litwińskiego bo jest najlepszy. Bardzo dobra fachowa robota w
        przeciwieństwie do pozostałych serwisów w Legionowie.
        • dragon26 Re: serwis rowerowy 08.03.07, 15:21
          Tylko Pan Darek na Sienkiewicza - bliżej 3go maja:) Bardzo miły jegomość.
          Jak narzeczona kupowała rower,to nawet na "nieoficjalne" 3 raty miała płatność:)
          Pozdrawiam ten sklepik i pana Darka!
          • raf602 Re: serwis rowerowy 08.03.07, 19:54
            Wytłumaczcie gdzie to dokładniej jest, jak dojechać do tego serwisu pana Darka?
            Dziękuję!
            • polokokt Re: serwis rowerowy 08.03.07, 23:03
              jedziesz od blękitnego centrum w strone PKP, mijasz zółte pawilony, przejeżdzasz
              przy parku/rynku w centrum i jak już prawie miniesz park skręcasz w lewo w ul.
              Sienkiewicza. I znow jedziesz jakies 200-300 metrow i po prawej stronie, w takim
              parterowym domku są dwa serwisy rowerowe (kiedys byl jeden ale spolki....) i Pan
              Darek to den dalej od rynku.

mapa.szukacz.pl/
              i tam w zaawansowanym szukaniu takie wspolrzedne i wynik przybliz do 2 metrów

N 52 st. 24'04,8''
              E 20 st. 56'13,8''

Pozdrawiam
    • dragon26 Re: serwis rowerowy 08.03.07, 15:23
      aha,ceny przystępne,rabaty,porady :)
      • korwin3 Re: serwis rowerowy 08.03.07, 21:02
        Moja noga u Litwińskiego nigdy już nie stanie
    • malgocha13 Re: serwis rowerowy 12.03.07, 17:53
      Ja osobiście polecam fimę DAX na Sienkiewicza szybka solidna robota zawsze
      zrobione na czas nigdy sie nie zawiodłam. Super robota na prawdę warto. A ten
      obok robił mi 2 tygodnie i tak nie zrobił wreszcie zabrałam rower bo mówię mu że
      zaraz sezon minie.
    • elwoodblues1 Re: serwis rowerowy 15.03.07, 13:22
      Tylko DAX. Szybko, solidnie, tanio, i bardzo sympatycznie, a przy tym goście
      naprawdę znaja sie na rzeczy, są na bieżąco z nowościami rowerowymi,a co ważne
      sami jeżdżą na rowerach. Jednym słowem Full Profeska.
      • margo99 Re: serwis rowerowy 15.03.07, 16:24
        no ja też się z tym zgadzam, tylko - czemu wszyscy piszą, że ich sklep to ten
        dalszy od rynku? czy nie chodzi o p.Darka i jego brata? przecież oni są
        pierwszym sklepem licząc od rynku.

P.S. Znalazłam kartę gwarancyjną - DAX, ul.Sienkiewicza 12

Również polecam!!!
    • odietamo1 Re: serwis rowerowy 16.03.07, 12:35
      pozdrowienia ze słonecznego Kołobrzegu, pozdrowienia od Hutu i księgarek:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka