Dodaj do ulubionych

Lekarze i zdrowie

• mycloud Re: Lekarze i zdrowie 08.01.09, 13:52
      Co do kliniki Mediq to osobiście nie polecam zwłaszcza lekarzy internistów,w
      rejestracji mają bałagan ,trzeba po kilka razy składać deklarację,nie mówiąc już
      o obsłudze w pokoju 18 gdzie składa się deklarację,traktują Cię tam jak w
      szkole.Co do lekarzy....nie polecam,zero zrozumienia,podejścia,żadnego dialogu z
      pacjentem ,wywiadu,od siebie nic!zwłaszcza dr.Ankiewicz nie polecam.
    • ola-rog dermatolog 08.05.09, 10:24
      Byłam u dermatologa w Mediq - odradzam, niestety Panią na Jagielońskiej równie
      nie mogę polecić.
      • marggo Re: dermatolog 05.06.09, 16:43
        Olu-rog, jeśli uda Ci się znaleźć jakiegoś sensownego dermatologa w Legionowie,
        to proszę daj znać.
    • ola-rog Dent-Lux 08.05.09, 10:49
      Właśnie zapisałam sie na wizytę - wyrwanie zęba, myślę też o zmianie mojego
      stomatologa proszę o opinie na temat tej kliniki i jakie mają ceny.
      • postrach_szefowej Re: Dent-Lux 08.05.09, 15:03
        Korzystam z tej przychodni od lat. Polecam dr Popławskiego. Z
        przyjemnością wyrwał mi ósemki;-) Ceny chyba raczej wysokie, ale na
        zębach nie ma co oszczędzać.
        • betti811 Re: Dent-Lux 30.08.10, 23:14
          Polazłam do tego Popławskiego z nadzieją ,że pozbędę się u niego koślawej ósemki,ale po drodze chciałam jeszcze wyleczyć próchnicę tworzącą się na styku 2 innych zębów.Nie podobało mi się jego rutyniarskie podejście. Nawet mi nie zrobił porządnie przeglądu zębów.Gdybym mu palcem nie pokazała to by to przeoczył, bo początkowo stwierdził ,że to przebarwienie.Uparłam się i zajrzał, podłubał i... przyznał mi rację.Może pan dr i nie takie pierdy z powodzeniem leczył (jak tu gdzieś piszą)ale uważam ,że od tego tam jest ,aby porządnie podejść do każdego,nawet błachego przypadku,jak już mu się taki napatoczy.A ósemkę wyrwę już u kogo innego, bo nie lubię być traktowana jak zło konieczne.
      • zuzagj01 Re: Dent-Lux 15.11.10, 19:03
        Witam,
        Z czystym sumieniem mogę polecić stomatologa w Dentluxie na ul.Wysockiego Pani Anita Seroka-przesympatyczna, delikatna,profesjonalna i fachowa obsługa. Sprawdzona dla maluszków i dla dorosłych-mnóstwo pacjentów również z Warszawy. Obsługa nie na ilość, ale na jakość-godna polecenia.
    • anita.anita80 Re: Lekarze i zdrowie 08.05.09, 21:41
      stomatolog Elżbieta Zejdler (na 3-go Maja)
      prosze o opinię mam zamiar się do niej wybrac ,ale nie wiem czy warto

• perukowiec Re: Lekarze i zdrowie 07.07.09, 17:04
      Czy ktoś leczył zęby u dr. Nizińskiej w dent-luxie? Jakie opinie?
    • anita.anita80 Somatolog 14.08.09, 18:16
      dobry stomatolog dla dorosłych i dla dzieci
      to M.Mikulska
      ( bardzo się boje od zawsze wizyty u stomatologa , a pani jest delikatna,fachowa
      ,cierpliwa i miła )
      • iwanwielki Re: Somatolog 25.08.09, 22:50
        Ja również polecam dr. Mikulską. Ma świetne podejście do dzieci, nawet dla tych ciężkich przypadków. Jest solidna, cierpliwa i wyrozumiała. Gabinet jest zadbany, dobrze wyposażony i można płacić kartą. Pzynajmniej wiem za co płace, a z dzieckiem nie mam problemu jak są kłopoty zębowe, siada chętnie na fotel.
        • ewablabla Re:homeopata-pediatra 22.04.10, 18:41
          witam poszukuję lekarza homeopaty najlepiej pediatry w
          Legionowie,bedę wdzięczna za pomoc
    • izzulaa Re: Stańczak-lekarz internista z Legionowa 21.11.13, 21:30
      jest to lekarz,który chyba pomylił się z wykonywaniem swojego zawodu.pacjentów traktuje przedmiotowo,potrafi być bezczelny i wulgarny.sama tego doświadczyłam będąc w przychodni miałam żle wypisane zlecenie na pieluchomajtki dla starszej lezacej osoby przez doktor Prus,spytałam w rejestracji ,czy jest jakiś lekarz w chwili obecnej,powiedziała,że dr Stańczak,podczas rozmowy z recepcjonistką traf tak chciał,że w resestracji pojawił się dr Stańczak,spytałam czy wypisze mi nowe zlecenie na pieluchomajtki dla osoby lezącej,gdyż tego kilka razy poprawianego przez dr Prus apteka nie chce przyjąć.na to lekarz,który bez celu błąkał się po przychodni odpowiedział:że to nie On się pomylił i nie będzie tego poprawiał,powiedziałam ,ze muszę to wykupić dzisiaj,na to lekarz ,że to nie jego problem,dostępne są również pieluchomajtki bez zlecenia.przy tym był jak wspomniałam wulgarny i opryskliwy.
      to obibok jeden,wolał nie maja pacjentów czytać gazetkę lub szperać w internecie,niż wypisywac jakieś zlecenie dla starej baby....!tak sa traktowani pacjenci .karygodne.
      kiedy dyrekcja weżmie się za takie sprawy a nie tylko paraduje z pokoju do pokoju!

• olazuzankiewicz Przychodnia Sanitas Legionowo 16.12.14, 17:49
      A ja niestety nie pochwale sie dobrymi doswiadczeniami z przychodnia sanitas w legionowie.Panie ktore pracuja na rejestracji robia wielka łaske że przyjma pacjeta,lekarze również nie najlepsi!Fatalne podejscie do pacjeta ,zbywanie,aby szybciej skonczyc prace.CZY SIE STOI CZY SIE LEZY PESJA ZAWSZE SIE NALEŻY! Dr.Mrożek zamiast przyjmować pacjentów chodzi sobie na zakupy to dopiero świetna praca!
    • mkrauss Re: Lekarze i zdrowie 06.04.16, 08:11
      Na temat Lekarza Rodzinnego Andrzeja K .
      Ma Bardzo złą opinię , wśród Mieszkańców jest najbardziej nielubiany DPS " Kombatant " Legionowo , wielu się skarży ze zapisuje ze odmawia dawać leki refundowanie , moje zonie odmówił zapisać na wizytę do Laryngologa , bo Transport kosztuje , Dziennikarz gazety lokalnie potwierdził moją opinię ze podobno jakie niepełnosprawną odmówił pomocy medycznie , mnie wczoraj odmówił zaświadczenie dla Sądu ze nie jestem stanie stawić z powodu uszkodzenie słuchu oraz mowy z powodu Porażenia mózgowie od dzieciństwo , nawet wczoraj nie zaproponował podstawowi badanie które u niego byłem dwa lata temu ,które jeszcze byłem tego samego dnia silnej bóle pooperacyjnej oraz krwotoki , jeszcze mam innej informację na jego temat ,tak ze szybko straszył zawód , ale nie chcę na ten temat wypowiada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka