dikoj 02.03.10, 14:51 Witam, Czy w Legionowie jest jakiś oddział firmy typu Open Finance? Znalazłem tylko Expandera na ul.Kopernika. dikoj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_35 Re: doradca finansowy 02.03.10, 15:07 Polecam Expandera, bardzo miła i fachowa obsługa. Przedstawiają oferty różnych banków a nie tylko tych które dają większe prowizje. Odpowiedz Link Zgłoś
bobodent Re: doradca finansowy 02.03.10, 15:07 nie ma, ale open finance ma również doradców mobilnych którzy mogą dojechać do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
annullah Re: doradca finansowy 03.03.10, 16:31 a ja ostatnio sledzilam rynek kredytow, bo takowy zaciagam, udalam sie do open finance, owszem wytypowali mi dwa banki, ale udajac sie do nich bezposrednio uzyskalam o wiele lepsze warunki. Kazdy doradca siedzi w kieszeni banku, w zaleznosci jaka grupa bankowa ma w niej udzialy. Jesli nie ma sie kogos znajomego i zaufanego polecam spacer po naszej ulicy "bankowej" i spokojne porownanie ofert i dobry kalkulator, bo te wszystkie promocje kryja w sobie tylko ukryte koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilnowakowskizg Re: doradca finansowy 17.03.20, 15:34 Sprawdź ofertę: www.facebook.com/FinansowyDoradcaWarszawa/ Odpowiedz Link Zgłoś
michal-k-k Re: doradca finansowy 07.01.21, 14:30 nie ma , możesz dzwonić do doradcy i jak będzie potrzeba to do Ciebie przyjedzie Mobilny Doradca Odpowiedz Link Zgłoś