becia07 14.05.07, 17:12 Jak w tytule. Tylko nie piszcie, że do Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
postrach_szefowej Re: Gdzie na randkę - 40 latki? 14.05.07, 20:43 Może Klub Filmowy w MOKu; co piątek wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
zakkahletz Polecam Cafe Verona lub Papay 14.05.07, 23:19 Obydwa lokale u zbiegu ulic Sowińskiego i Warszawskiej, naprzeciw Tesco (tzn. na skos przrz skrzyżowanie). Przyjemne wnętrza i klimaty. Zastrzeżenie: w Papayu jest drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy361 Re: Polecam Cafe Verona lub Papay 15.05.07, 23:41 drogo to najmniejszy problem- tam nie da sie wejśc, o dłuższym przebywaniu nie wspomne, jest tak napalone papierosami, że po prostu, pomimo szczerych chęci spedzenia tam czasu, ze względu na to, iż jako jedyny lokal podaje jedzenie do ostatniego gościa kilka razy musiałam zrezygnowac z wejscia, lokal jest stanowczo za mały i przez to, nie da się uniknąc " wedzenia" w oparach papierosowego dymu, nie jestem jakos szczególnie przewrażliwiona ale po wizycie w Papay-u śmierdzi nawet torebka, buty o włosach nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Polecam Cafe Verona lub Papay 16.05.07, 13:16 co prawda dawno juz w Papayu nie bylem, ale nawet kiedys jesli chcialem cos zjesc, to chodzilem raczej w srodku tygodnia lub w weekend okolo poludnia. Bo w piatek/sobote/niedziele wieczorem to raczej lokal oblegany przez milosnikow piwka (to akurat mi nie przeszkadza) i papieroska (a z tym juz gorzej). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata9979 Re: Polecam Cafe Verona lub Papay 01.07.07, 17:44 ja bym olecila Marysienke przy szkole nr (chyba) 7 lub Olimpie w Blekitnym Centrum Odpowiedz Link Zgłoś
legjonowo Re: Gdzie na randkę - 40 latki? 03.07.07, 22:38 również polecam Marysieńkę. szczególnie gorące czekolady. Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: Gdzie na randkę - 40 latki? 06.07.07, 18:19 Marysieńka jest przy basenie w szkole nr 6 (o ile tam jeszcze jest podstawówka). Pozdr. GG Odpowiedz Link Zgłoś
misio_patysio Marysieńka - kolejny głos na tak 09.07.07, 21:01 mało odwiedzany loka. ostatnio (jakieś 3 miesiące temu) jak tam byłem z żoną w sobotę około 17 to byliśmy jedynymi klientami, koło 18 ktoś się leniwie pojawił. Generalnie chyba najlepszy Legionowski lokal na randkę, obojętnie w jakim wieku, dla ludzi "ambitnych". Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Dziki Zakątek w Choszczówce 11.07.07, 11:01 A ja polecam Dziki Zakątek w Choszczówce, zwłaszcza w tygodniu jest tam spokojnie i romantycznie, na skraju lasu, uroczo o każdej porze roku. To dobre miejsce nie tylko na randkę ale i na wycieczkę z dzieckiem. Można tam przejśc się spacerem przez las wzdłuż torów z Legionowa - zajmuje to ok. 1h, a wrócić pociągiem - 5min, albo pociągiem w obie strony dla tych co nie lubią długich spacerów. Zapewniam, że po tamim spacerze zupa grzybowa smakuje wyśmienicie. Dzisiaj planuję się tam wybrać rowerem, jeśli oczywiście nie będzie deszczu. www.dzikizakatek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś