polokokt 29.08.03, 13:59 www1.gazeta.pl/kraj/1,34309,1641502.html Pozdrawiam -------------------------------- !!! UWAGA !!! Sprzedam Amplituner Technics szczegóły: www.sprzedam.hifi.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grracjan Re: kolej od wrzesnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.03, 17:14 A jeszcze lepiej byłoby, jeżeli istniałby znowu wspólny bilet ZTM i PKP, a to chyba szybko nie nastąpi. Gdzieś słyszałem, że najbliższy możliwy termin to początek 2004. grracjan Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: kolej od wrzesnia 29.08.03, 17:39 tak tak, bo oczywiscie znow poszlo o kase i sie nie dogadali. A najblizszy termin wyznaczony to styczen 2004. Wiec do konca roku na pewno taki bilet nie zostanie wprowadzony. Pozdrawiam -------------------------------- !!! UWAGA !!! Sprzedam Amplituner Technics szczegóły: www.sprzedam.hifi.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: kolej od wrzesnia 31.08.03, 00:52 dzis sie krecilem troszke po miescie i musze stwierdzic ze rzeczywiscie chyba robia parking przy stacji pkp, na razie nie za duzy, ale to na przeciwk kiosku ruchu i totalizatora jest wyrownany zwirem teren (mam nadzieje ze go czyms jeszcze wyloza, choc ja i tak do stacji mam blizej z buta niz samochodem) Pozdrawiam -------------------------------- !!! UWAGA !!! Sprzedam Amplituner Technics szczegóły: www.sprzedam.hifi.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej ko Re: kolej od wrzesnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.08.03, 09:04 pewnie nie wszyscy wiedzą, ale całe sprawę z dodatkowymi pociągami zorganizowała jedna z radnych, która już na początku roku zebrała pod petycją w tej sprawie ponad 1,000 podpisów, wybrała się do PKP i przekonała władze miejskie do rozmów z kolejarzami (prawie na siłę)... więcej ludzi takich jak pani AGATA ZAKLIKA w naszym mieście przydałoby się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej ko Re: kolej od wrzesnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 16:54 szkoda tylko, że biletu wspólnego nie ma na PKP i ZTM.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: kolej od wrzesnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 13:51 Gość portalu: ej ko napisał(a): > pewnie nie wszyscy wiedzą, ale całe sprawę z dodatkowymi pociągami > zorganizowała jedna z radnych, która już na początku roku zebrała pod petycją w > > tej sprawie ponad 1,000 podpisów, wybrała się do PKP i przekonała władze > miejskie do rozmów z kolejarzami (prawie na siłę)... > więcej ludzi takich jak pani AGATA ZAKLIKA w naszym mieście przydałoby się!!! Agatko! Jak fajnie że się odezwałaś - dawno cię na forum nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anex Re: kolej od wrzesnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 14:45 ooo... i biuro prasowe pana Romana też widzę, że jest obecne :)) miło, miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaK Re: kolej od wrzesnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 03:05 Gość portalu: grracjan napisał(a): > A jeszcze lepiej byłoby, jeżeli istniałby znowu wspólny bilet ZTM i PKP, a to > chyba szybko nie nastąpi. Gdzieś słyszałem, że najbliższy możliwy termin to > początek 2004. Witam, niestety faktycznie koleje i miejskie autobusy nie moga dojść do porozumienia. PKP przekazało nam informację, że ZTM odrzucił propozycję cenową na zintegrowany bilet. Propozycja kolei to suma obu biletów pomniejszona o 20%. ZTM za to proponuje, aby to PKP jedynie schodziło z ceny i to mniej więcej z 70 zł na 14. W ten sposób na jakiś kompromis poczekamy jeszcze długo... Pozdrawiam Magda Kielczyk PS Ale juz niedlugo metro do W-wy Gdańskiej będzie dojeżdżało - "allways look on the bright side of life!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: kolej od wrzesnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 22:51 > Ale juz niedlugo metro do W-wy Gdańskiej będzie dojeżdżało - "allways look on > the bright side of life!". Witam! Zastanawiam sie czy ZTM samo wpadnie na pomysl "puszczenia" 723 do Dw. Gdanskiego czy im trzeba to zasugerowac...? Kuba Odpowiedz Link Zgłoś