vija23 16.11.08, 18:23 Zbieram składki. I myślę nad programem. Czekam na propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralphie Re: Klub nawiedzonych 16.11.08, 21:28 Na początek może jakiś statut, potem sztandar, uroczyste wręczenie, itp... zgłaszam swoją kandydaturę i głosu, który kazał mi to napisać do pocztu sztandarowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vija23 Re: Klub nawiedzonych 17.11.08, 21:37 STATUT KLUBU NAWIEDZONYCH $1. Nazwa: KLUB NAWIEDZONYCH $2. Siedziba klubu: FORUM CAFE jako baza wylotowa $3. Działalność: $4. Sztandar: Odpowiedz Link Zgłoś
dyspozytor.mocy Re: Klub nawiedzonych 17.11.08, 21:53 Niech nas Opatrzność broni przed niektórymi nawiedzonymi. Zwłaszcza na M. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Klub nawiedzonych 17.11.08, 22:20 dopiero teraz doczytałem, ze tu chodzi o nawiedzonych. myslałem, ze idzie o zawiedzionych. ze sie na przykład panie zawiodły na panach i zakładaja Klub zeby sobie polabidzic. dlatego w ramach chrzescijanskiej solidarnosci z cierpiacymi dałem dolara. na nawiedzonych nic nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
vija23 Re: Klub nawiedzonych 17.11.08, 23:11 Kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera. Przypnę się łańcuchem do Guayazyla, niech mnie Miś kopnie. Odpowiedz Link Zgłoś