agter 17.11.08, 11:57 Znacie może kogoś, kto robi? Tylko interesuje mnie cena do 60 zł. Prosiłabym jakieś namiary na priv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniasamosia Re: Gdzie w L-wie tipsy? 17.11.08, 12:21 Hm, przepraszam ze "zboczę" z tematu, ale czy możesz mi powiedzieć po co ci tipsy? Zawsze mnie zastanawiało po co dziewczyny płacą horendalne pieniądze za sztuczne paznokcie. Czy nie wolałabyś przeznaczyć te 60 zł na ... np. pyszny obiad, albo wartościową książkę? Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Pytanie raczej na Forum Uroda 17.11.08, 12:27 O sens tipsów chyba lepiej zapytać na Forum Uroda forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 Tam chyba otrzymasz bardziej wyczerpujące odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
a-ksie Re: Gdzie w L-wie tipsy? 17.11.08, 16:03 Pytanie nie do mnie ale może ja odpowiem. Np. po to by dłoń ładnie wyglądała, są takie zawody gdzie wygląd dłoni jest bardzo ważny a niestety naturalne paznokcie nie zawsze spełniają nasze oczekiwania. Moje paznokcie bardzo się rozdwajały i nie pomagały drogie odżywki i przeróżne zabiegi wzmacniające Teraz na naturalną płytkę mam nałożony żel który je utwardza Dzięki czemu lakier się lepiej trzyma i przez ponad miesiąc mam spokój Zawsze przed imprezami w ostatniej chwili przypominało mi się o paznokciach i w pospiechu je malowałam (z różnym skutkiem)teraz zawsze mam zadbane dłonie. Także ja wolę wydać te 60pln na paznokcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
yyytong Re: Gdzie w L-wie tipsy? 17.11.08, 16:45 Nie dla każdego 60 zł to horendalne pieniądze. To nie zawsze musi atak być, że jest wybór ostateczny: albo tipsy, albo książka. Znam osoby, które mają tipsy i umieją czytać. Naprawdę. I stać jej na paznokcie, książki, ciuchy od armaniego i mimo to nie są plastikowymi panienkami i pustakami. Może to brzmi jak paradoks, ale się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
aniasamosia Re: Gdzie w L-wie tipsy? 18.11.08, 09:54 Moim zamierzeniem nie było podważenie teorii, że ktoś, kto nosi tipsy, nie umie czytać. Pytanie nie zawierało podtekstu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agter Re: Gdzie w L-wie tipsy? 17.11.08, 16:26 Pyszny obiad, to ja sobie w domu i za 10 zł zrobię ;) Nie miałam nigdy tipsów, ale obgryzam paznokcie i po prostu to wygląda koszmarnie. Tipsy można zrobić krótkie w naturalnym kolorze i wyglądają jak 100% naturalne (moja siostra nosi). A że jestem na etapie szukania pracy (obsługa klienta), to muszę mieć zadbane dłonie (co nie znaczy, że mam mieć fioletowe, zielone, czy złote "ozdobniki" i że jestem tipsiarą) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cornellia ? 17.11.08, 20:04 tymi pytaniami spowodowaliscie ze dziewczyna przyjela pozycje obronna. A i tak nie uzyskała odpowiedzi. To wie ktos gdzie szukać usługi za 60zł? Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_tramwaj Re: Gdzie w L-wie tipsy? 17.11.08, 21:01 zabawne, jak forum różni się od Legionowa w "realu". pań z tipsami w naszym mieście jest zatrzęsienie. widać nie jesteśmy reprezentatywni, my, piszący tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Gdzie w L-wie tipsy? 17.11.08, 21:42 I jednoczesnie to, ze te panie sa, istnieja w realu, prowadza swoja dzialalnosc, oznacza, ze na teze dzialanosc jest zapotrzebowanie. Czyli ktos tam chodzi. A chodzi jednoczesnie tak czesto, by te panie stac bylo na zaplacenie oplat: czynsz, zus, podatek, materialy itp. No i by nie robily tego nadal charytatywnie ;) Jak wiadomo oczywiscie uwielbiamy kreowac na forum zupelnie inny wizerunek swojej osoby niz jestesmy w rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
agter Re: Gdzie w L-wie tipsy? 17.11.08, 22:29 Niby jest zatrzęsienie, ale większość jest początkujących. Mam kilka koleżanek, które są "samoukami", kupiły sobie zestawy i teraz robią - niestety jak to niedoświadczone - nie wychodzi im to najlepiej, a mi zależy, żebym nie była jedną z pierwszych 20 klientek (czyt. królikiem doświadczalnym), tylko np. 200. Dzwoniłam do dwóch salonów, ale tam biorą od 100 zł w górę, a "prywatnie" u siebie w domach wcale nie robią. Chyba jednak muszę wybrać się do W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
misschevious Re: Gdzie w L-wie tipsy? 18.11.08, 10:29 witam! u Krauzego jest super dziewczyna, która robi tipsy w bardzo przystępnych cenach, ale i tak jest to koszt chyba ok 70zł. trzeba by zadzwonić i zapytać pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
agter Re: Gdzie w L-wie tipsy? 18.11.08, 12:13 O, dzięki :) Ja za 60 znalazłam w W-wie, więc dlatego zeszłam do tej ceny, ale dochodzi bilet na autobus, więc na jedno wyjdzie, może być 70 :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mcaleczka Re: Gdzie w L-wie tipsy? 19.11.08, 14:56 Tipsów NIGDY sobie nie robiłam natomiast faktycznie Nina u Krauzego fantastycznie robi manicure i maluje paznokcie, po jej "ZABIEGACH" paznokcie NIGDY mi się nie rozdwajały a lakier trzymał się bardzo, bardzo długo - a dłonie wyglądały BAJECZNIE- pomimo braku jakiś tam ozdobników - świcidełek - tylko zwykły najzwyklejszy FRENCH...POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buf-fy Re: Gdzie w L-wie tipsy? 11.04.09, 15:17 osobiście nie polecam tych pań które robią paznokcie za 70 zł z reguły sa to panie które dopiero się ucza lub obniżają ceny ze względu np. na opinię lub po prostu w celu pozyskiwanie kientek. Nawet te dziewczyny które "bawią" sie w to w domu a sa po kursach i robią to porządnie za swoja prace biorą od 80 zł w górę. Jeżeli zależy nam by paznokcie były porządnie i estetycznie zrobione a także by po ich zdjęciu nie było problemu z paznokciami polecam salony w których Panie pracuja dłuższy czas np. U Krauzego p. Nina,W dawnym salonie laurenta p. Gosia czy też na sienkiewicza p. Daria Sa to osoby warte polecenia bo naprawde dobrze wykonuja swoją pracę. A na paznokciach przekonałam sie osobiście nie warto oszczędzać! Odpowiedz Link Zgłoś
a-ksie Re: Gdzie w L-wie tipsy? 24.11.08, 13:06 Chciałam tylko przestrzec przed robieniem tipsów w Studiu Urody na ulicy Wysockiego. Przyznam że zdziwiło mnie że bez problemu zapisałam się na termin mi pasujący Zwłaszcza ze była to sobota a ja zapisałam się w czwartek jednak byłam zmuszona bo wakacje wyjazd itp. Zaryzykowałam i dostałam co chciałam Żel już następnego dnia mi odchodził.Pani nawet lampki nie włączyła bo niby po co.Spiłowała jakkolwiek nałożyła nowy żel spiłowała ponownie kazała umyć ręce mydłem(?)nałożyła żel nabłyszczający i tyle Miałam wrażenie że owa pani widziała gdzieś kiedyś jak ktoś to robi i stwierdziła ze to nic trudnego. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Gdzie w L-wie tipsy? 24.11.08, 13:42 Ale nieutwardzonego zelu nei da sie pilowac.... Hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
a-ksie Re: Gdzie w L-wie tipsy? 26.11.08, 09:21 Oczywiście chodziło mi o zwykłą lampkę Taką dla lepszej widoczności;) Lamka do suszenia była włączana:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: Gdzie w L-wie tipsy? 26.11.08, 10:03 Moze miala sokoli wzrok?? Albo koci, bo widziala w ciemnosci??? Albo okulary noktowizykne? Albo... cholera wiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja2_3 Re: Gdzie w L-wie tipsy? 03.12.08, 09:56 hej ja mam fajną manicurzystke co prawda bierze 70zł za french ale robi dobrze a i w jabłonnie podm ci nr jeśli będzierz zainteresowana 504 339 030 Odpowiedz Link Zgłoś
dida38 Re: Gdzie w L-wie tipsy? 05.04.09, 23:06 otworzył się nowy salon w Legionowie, koło stacji, czy ktoś był??jakie wrażenia?czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka_2 Re: Gdzie w L-wie tipsy? 18.05.09, 09:24 JA POLECAM P.IZE Z CHROBREGO, ROBI ŚWIETNIE MANICURE A TIPSY AKRYLOWE W DOBREJ CENIE. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka_2 Re: Gdzie w L-wie tipsy? 18.05.09, 09:25 PRZEPRASZAM NIE Z CHROBREGO TYLKO Z GROTTGERA Odpowiedz Link Zgłoś