madziulec 24.11.08, 23:30 www.gazetaecho.pl/cgi-bin/echo/echo/echo/B-2008-11_21-1 hiobowe wiesci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kampfschwimmer Re: wyprowadzamy sie? 25.11.08, 00:07 Ja się nie wyprowadzam, choć może być trochę ciężej z dojazdami. Odpowiedz Link Zgłoś
teborsuk Re: wyprowadzamy sie? 25.11.08, 08:58 do tego czasu może może KM zaczną w końcu śmigać jak należy; Odpowiedz Link Zgłoś
jorge_76 Re: wyprowadzamy sie? 25.11.08, 09:24 Kupie skuter, taniej i przyjemniej Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: wyprowadzamy sie? 25.11.08, 10:05 Sa podobno foteliki dla dzieci ;) To jako dobra wiesc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amelka1341 Re: wyprowadzamy sie? 25.11.08, 12:18 dziś był przedsmak tego o czym pisała Madziulec - korek zaczynał się koło przystanku Podróżnicza (jeden przystanek przed Ratuszem Białołęka) - większość ludzi z naszych autobusów wysiadała na Podróżniczej i szli wszyscy do E4. Na szczęście dalej byli policjanci i pilnowali buspasa - więc w sumie byłam tylko 10 minut później. Ale to i tak lepiej niż pociagiem... dzis nie dość, że podjechał o 10 minut spóźniony - to jeszcze na torze z Warszawy.. Ja też licze na kolej... i SKM-kie, które może kiedyś dojadą no i na bilet aglomeracyjny....Który już obowiązuje i w Pruszkowie i w Sulejówku, oczywiście - nie u nas... A tak wogóle - to w Łodzi jak był remont torów, to obowiązywała promocyjna cena biletów... Wiem bo jeździłam i jeżdżę teraz. a u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
korwin3 Re: wyprowadzamy sie? 25.11.08, 22:11 Jak można zaplanować tak gigantyczne trudności komunikacyjne na Modlińskiej wiedząc co się dzieje z pociągami z powodu wlokącego się remontu torów? Odpowiedz Link Zgłoś