Dodaj do ulubionych

4web - zasięg

15.02.09, 14:49
Na których osiedlach w Legionowie sieć 4web ma zasięg na "kablu"?
Obserwuj wątek
    • e-legionowo Re: 4web - zasięg 17.02.09, 04:02
      Na ten moment można raczej rozpatrywać w skali pojedynczych bloków niż osiedli,
      okablowane osiedla posiadamy w Wieliszewie. Prowadzone są rozmowy ze wspólnotami
      już istniejącymi oraz z developerami budującymi nowe budynki. Zapraszam na priv.
    • polokokt Re: 4web - zasięg 31.03.16, 19:29
      A robiłas testy na LTE Polsatu? Bo ja mam "LTE" od Play i logując się do stacji na El-Med (chyba tak się nazywa ta przychodnia na Krasińskiego), od grudnia 2015 w godzinach popołudniowego szczytu (do około 23:00) często szybkość inbternetu jest poniżej 1MB. Po reklamacji powiedzieli że mają tak obłożone łącze że nie są w stanie nic zrobić i trzeba czekać az rozbudują sieć (teraz kupili pozwolenie na nowe częstotliwości, ale nie wiedzą kiedy nastąpi rozbudowa faktycznie).
      Na razie mam zniżkę 30 PLN na miesięcznym abonamencie na kwartał.
      Niestety umowy z ich winy raczej nie można rozwiązać bo w umowie jest "prędkość DO ..."
      Także jakby ktos z Legionowa sie zastanawiał nad internetem z Play to na razie odradzam.
      • pawelkownacki Re: 4web - zasięg 03.04.16, 21:59
        W Wieliszewie śmiga LTE Ultra, w porywach do 140 MB. W lokalizacji koło BTS Dębe jeszcze klasyczne LTE więc maks 15-20 MB. Ale tak jak zauważyłeś to może być zasługa mniejszego obciążenia łączy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka