truskaweczka18 22.05.09, 16:17 Czy możecie polecić jakiś sklep w legionowie bądź okolicy gdzie można kupić radio cb? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna.j Re: CB Radio 22.05.09, 17:35 Polecam sklep na granicy Legionowa i Jabłonny, w pawilonach, na piętrze Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka18 Re: CB Radio 22.05.09, 17:38 Dzięki za informację. Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pulivan Re: CB Radio 22.05.09, 18:05 a ja za to polecam sklep na pierwszych światłach przy wędkarskim i auto szybach. jeżeli nie wiesz co kupić to polecam forum na: www.cbradio.pl lub na stronie sklepu są poradniki: www.cb-radio.info.pl/cb_radio_poradniki Pozdrawiam i do usłyszenia wkrótce na cb Odpowiedz Link Zgłoś
haan87 Re: CB Radio 17.09.09, 14:01 ja takie rzeczy zawsze zamawiam przez internet. CB Kupiłam na lucasgsm.pl i polecam tę formę kupna - wysyłka była szybka, samo CB Alana kosztowało mnie ok.200zł, działa jak się patrzy. Do usłyszenia na drogach :D Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: CB Radio 17.09.09, 19:54 a sprzedawca Cię uświadomił, że antenę trzeba zestroić do samochodu a dokładnie do miejsca w którym jest postawiona/zamontowana, tego przez allegro już nie zrobią, dlatego zdecydowanie polecam zakup sprzętu w sklepach które także prowadzą serwis/montaże, wspomnianego na początku wątku sklepu/serwisu w pawilonach już nie ma. Spokojnie mogę polecić zarówno sklep/serwis na Ekspresowej na Tachominie jak i ten na Warszawskiej w Legionowie, o punkcie w Jabłonnie przy MOdlińskiej nie mam zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
oz_patryk Re: CB Radio 17.09.09, 17:00 CB kupiłem w warszawie na modlińskiej, wracając z pracy, na wysokości przystanku expresowa po stronie polfy. sami się wystawiają na allegro, są jedni z tańszych. cenowo odradzam firmę na pierwszych światłach w legionowie, identyczny model był droższy od całego zestawu (CB + antena) który kupiłem na Modlińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
2man2man Re: CB Radio 27.11.09, 14:38 Jest tylko JEDEN najlepszy w Polsce sklep z radiami CB. Radia droższe, dla wytrawnych kierowców, oraz tańsze dla początkujących CB radiowców. Najbardziej konkurencyjne w Polsce ceny, najszybsza realizacja zamówień i szeroki asortyment tylko w wasserman.pl Odpowiedz Link Zgłoś