Dodaj do ulubionych

MH BROKER wólczańska 29

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 20:46
Zakładam nowy wątęk, ku przestrodze was wszystkich. Wielu z Was szuka pracy, zapewne duża częśc poprzez internet a m.in. przez gumtree.pl na tym też portalu bardzo się ogłasza pewna firma, która nie wymaga żadnego wykszałcenia, obiecuje kształcenie od podstaw i ogrmne zarobki. Praca jako przedstawiciel handlowy/asystent menagera/asystent przedstawiciela handlowego itp, różnie po prostu nazywaja jedno stanowisko a mianowicie zwykłego domokrążce. Firma ta to MH BROKER ale wcześniej nazywała się VISION PROJECT(zmiana nazwy ponieważ ludzie zaczęli mówić na forum o niej bardzo źle). Siedziba "firmy" znajduje się na Wólczańskiej 29.

Dlaczego firma powinna być już dawno zamknięta albo odiwedzona przez PIP albo US?
1. Nie są wypłącane pieniądze.
2. Pracujesz od godziny 8 do godziny 21/22 a jak Ci nie pójdzie to z racji tego, że system płac to prowizja -pracujesz czasem 12/13h i wracasz z wynikiem 0zł za cały dzień. Na rozmowie kwalifikacyjnej facet za biurkiem, który jest typem człowieka idioty będzie Cie przekonywał, ze jest szansa na stale wynagrodzenie a nie prowizje, ale nie wierz w to bo jeszcze nikt nigdy nie pracowal w tym systemie.
3.U m o w a. Oczywiscie na rozmowie i przez pierwsze dni wszyscy beda Ci mowic ze napewno umowe dostaniesz. tylko zapytaj kogos z handlowcow czy sami maja umowe. Odpwoiedz jest prosta NIE. Nigdy jej nie mieli i z tego co wiem do tej pory nikt takowej nie wyprosił.
4. "MANAGER" manager jest człowiekiem który ma 21 i nie potrafi nic innego prócz manipulowania ludźmi. A no i nie można zapomnieć, że świetnie kłamie, nawet patrząc w oczy. ychodzi mu to cudownie!
I punkt NAJWAŻNIEJSZY sama byłam pracownikiem i uwierzcie, że już prawie 2 miesiace nie mogę doprosić się niemalże 2 tysięcy złotych. Najgorsze jest to, że nie doprosiłam się przez kilka miesięcy o umowe co skutkuje tym, że nie mogę tego nigdzie zgosić, a ten "piiiiiiiiiiiiiiiiiip" facet nie odbeira telefonu.
Więc proszę Was jesli dostaniecie już zaprozenie na Wólczańską 29, nie traccie czasu, bo ja w tej chwili nie ma już ani czasu na proszenie go, ani nerwów ani pieniędzy..
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka