teletoobis 07.02.10, 04:15 Juz mozesz krakac. Nie chcialem, zebs do 9 siadziala bez krakania, to zrobilem pierwszy wpis Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 05:03 Toobis, czy juz taka slizgawica byla na drodze z Poronina do Zebu zes zjechal na dupie?Mam nadzieje ze nic wiecej Ci sie nie stalo jak dupa potluczona. To tak zartem tylko. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 06:26 cale szczescie nie ruszalem sie wczoraj nigdzie. Na drodze do owczarni nie upadlem Kurde, na trzezwo chodzilem Odpowiedz Link
leziox Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 09:38 Chybascie gadaly przez sen bo jakos was znowu nie widac... Odpowiedz Link
hermina26 Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 09:42 O 4?! No to ja widze, że nie mam tu żadnych szans na zwyciętswo w pojedynku na wstawanie Dzieńdobr Odpowiedz Link
leziox Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 09:43 Teraz widac.Mysle ze ci co ndawali o 4ej to sie wtedy jeszcze nie polozyli. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 09:45 Też mam takie podejrzenia. Widać niektórzy cierpią czasem na bezsenność, kiedy inni zapadają w śpiączkę Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 09:56 No ja juz nawet dzis kilkanascie razy wyciag zaliczylem, zanim stonka sie na stoku zjawila Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:04 O, to teraz powinieneś być pełen werwy i wigoru, jak - nie przymierzając - młody bóg Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:08 Z rana zawsze taki jestem. Niestety z wieczora kapcanieje. Zapamietaj sobie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:16 A po co mam to pamiętać? Sama też tak mam Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:28 Tego obiecać nie mogę, bo nie wiadomo, co człowieka z wiekiem może dopaść. Mogę np. zapaść na demencję i zacząć latać do kościoła, albo coś jeszcze gorszego. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:35 jestem w stanie wybaczyc wiele, ale nie latanie do kosciola i co gorsza - wpuszczanie koledy Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:39 A co Ty się tak zachwalasz? Wygląda, jakbyś smalił do mnie cholewki Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 11:18 W kazdym szalenstwie jest jakas metoda Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 14:36 Hihi, tak jak w reklamie Dania - metoda na głoda Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 14:53 glod mozna zwalczyc nasyceniem i niekoniecznie musi to byc danio. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 09:46 Za to potrafisz wysiedzieć w nocy i w dodatku jeszcze całkiem przytomnie gadać Odpowiedz Link
hermina26 Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 09:56 Słuszna uwaga siostro! Przytomnie jak przytomnie, najważniejsze, że mądrze i błyskotliwie Odpowiedz Link
hermina26 Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:16 Wiem, ze to małao kobiece, ale ja nie mam PSMa Miem wkurwa, ale dopiero jak ktoś go wywoła. Sama ze się jest wporzo! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:23 Migren tez nie miewasz, wrednych kolezanek itp? Odpowiedz Link
hermina26 Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:33 teletoobis napisał: > Migren tez nie miewasz, Miewam ale u rasowego hipochondryka moje szczęscie się kumuluje - mam pretekst do pożarcia kilku tabletek więcej. wrednych kolezanek itp? Nie mam wrednych - kto by dla mnie mógł być wredny. No pomyśl sam Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:34 nie dla Ciebie mialyby byc wredne, a dla kogos w Twym otoczeniu, co im Cie skrada Odpowiedz Link
hermina26 Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:46 O matko! Właśnie zauważyłam co Ty lansujesz!!! Rozumiem że factą pochlebia zdolność wywoływania wielkrotnych orgazmów, ale taką przyjemność milemi robić to lekka przesada!!!! Oszalałeś Mój Drogi tak debila reklamować?! A z wrednymi z natury to sie nie zadaje!!! n/t Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:49 Musze ja troche dowartosciowac. Niech na innych forach tez ja poznaja. mala uwaga- bez orgazmow. Ja nie bzykam rozwielitek Odpowiedz Link
hermina26 Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:51 Ona bez bzykana, jak to zobaczy, to się będzie wić z rozkoszy - przecież ona się masturbuje upubliczniając własna głupote. Rozumiem, ze Ci jej zal, ale odrobinie przesadzasz z tym altruizmem. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:53 Licze na zgola inne reakcje. To narcyz, fakt, ale nawet narcyz nie lubi, kiedy publicznie sie demaskuje jego glupote Odpowiedz Link
hermina26 Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:56 Ja nie lubie na przykład , ale Ty chyba w swojej nawinośći wierzysz, że ona się zorientuje, że jest kretynką - nie doczekanie Twoje. Kiedyś dałam się wkręcić w taką kretyńska dyskusje z nia, jescze kilka osób również, wszyscy ja zjebali, po czym ona na drugi dzień się zapytała Czy libicie kapuste kiszoną? bez cienia żenady! Twoje zapędy reformatorskie spełzną na niczym! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 11:00 a moze to jest prowokacja z mojej strony? Bo jakos jej na forum nie widac. A chetnie bym ja znow zjebal Odpowiedz Link
hermina26 Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 11:41 Motorem jej działania jest chyba włąśnie jebanie Odpowiedz Link
leziox Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 15:14 Jako czlowiek sam stosuje,jako admin zwracam uwage na moje nozyczki gotowe do dzialania. Odpowiedz Link
leziox Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 16:21 Jezeli forum jest ukryte i nie da sie go czytac,to co innego.Niniejsze forum jest wprawdzie zamkniete ale dostepne dla ludzi z zewnatrz-co za tym idzie,kazdy moze je czytac.Dlatego dajcie sobie na wstrzymanie z jawnym przeklinaniem.A z purytanizmem ma to tyle wspolnego ile glaz narzutowy z seksem. Musze stosowac takie same zasady dla wszystkich,nie tylko dla tych ktorych znam lepiej-czasy towarzyskiego sie skonczyly,nie ja wprowadzilem cenzure,ale musze sie niestety stosowac do ogolnych zalecen.Przynajmniej do czasu az sie zrzucicie dla mnie na moja osobista gazete z serwerem na Karaibach np.Wtedy bedzie wszystko wolno. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 16:34 Ok Ponial, bede klal po niemiecku, albo wstawial piiiiip Ty- ale wyrazenie "od z..da" nie jest przeklenstwem Odpowiedz Link
leziox Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 16:38 A tam,nie czepiam sie rzeczy dupnych czy drobiazgow.Sam wiesz nie gorzej jak sie to wazy i ile kilo ma to lub tamto powiedzonko. Ale juz mi marudzono jakby,niewazne kto i dlaczego. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 16:41 ze tez ludziom hce sie szpiegowac po prywatnych forach Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:03 W rzeczy samej, to również zauważyłam i odnotowałam Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:04 O! Debi nawet spi w tych swoich rozowych okularach Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:07 A Ty byś chciał, żebym w czym i jak spała? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:11 w czym, w czym? Zaraz musisz w czyms? Skarpetki na nogach powinny wystarczyc Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:15 Nie jestem skretyniały facet, żeby kłaść się do łóżka w samych tylko skarpetkach! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:24 Nie znam faceta, ktory by tak robil. Nie znam w ogole faceta, ktory spalby w skarpetkach Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:40 Tak, tak, zaraz stwierdzisz, że w ogóle nie znasz żadnego faceta, prócz samego siebie Odpowiedz Link
teletoobis Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:44 Kilku innych tez znam, ale w skarpetach nie spia. Nawet pod namiotem. Sam widzialem Odpowiedz Link
hermina26 Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:09 Tak też myślałam, ze zauważyłas - tylko przypominam gdybyś po wczorajszym spożyciu zapomniała Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:14 Dobrze zrobiłaś, bo chociaż jestem prawie zupełnie bezalkoholowa, to jednak stanów zamroczenia świadomości i tak doznaję Odpowiedz Link
hermina26 Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:34 Zamroczenie alkoholowe to przykra sprawa - a że ja zakończyłam wczorajszy wieczór z jednym Tyskim, to mogę Ci dzisiaj służyc pomocą i wodą z cytrynką Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:37 Przecież mówię, że jestem bezalkoholowa, a stany zamroczenia, jeśli już, to dopadają mnie z zupełnie innych powodów Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 10:43 cześć Lezinki ! Tylko kukurykam i na razie spadam... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pteros - wstawaj 07.02.10, 11:04 Tylko nie spadnij, jak jakiś kamień w wodę, bo wtedy byłoby bardzo smutno chyba nie tylko mnie Odpowiedz Link