26.05.08, 18:33
mą czy twą ona?
Obserwuj wątek
    • millefiori Re: mątwa 26.05.08, 18:45
      jesli ich, tio logiczne nie jest...
      • szubad Re: mątwa 26.05.08, 22:06
        jak jegotwa koncha, lubi, szaleje, to coś nie t rybi...
        • zielonamysz Re: mątwa 27.05.08, 19:56
          Kiedys bylo mon twa a teraz jest zewłok jak widze..
          • szubad Re: mątwa 27.05.08, 23:52
            i już non twa?
            • brezly Re: mątwa 28.05.08, 07:01
              Frutti na mare! - krzyczeli rybacy
              • millefiori Re: mątwa 28.05.08, 08:08
                - Wez pan te przylge! - odepchnela macke z oburzeniem
                • kanuk Re: mątwa 28.05.08, 11:56
                  matwa to moj watek na TWA zalozony juz dawno ;-)
                  ale PRAWDA ;-))
                  • audrey.h Re: mątwa 28.05.08, 21:36
                    od dawna podejrzewałam, że WSZYSTKO już było. tak w ogólności, no.

;)
                    • kanuk Re: mątwa 29.05.08, 00:25
                      posluchamy,skoro znamy ;-)
                      ps: A Dziewiate Wrota tez jakies takie niedocenione byly.
                      • zielonamysz Re: mątwa 29.05.08, 08:01
                        MON trwa.A marynarke likwiduja.
                        • kanuk Re: mątwa 29.05.08, 17:11
                          ;-))
                        • szubad Re: mątwa 29.05.08, 21:43
                          Montwy Python
                      • audrey.h Re: mątwa 29.05.08, 18:32
                        > ps: A Dziewiate Wrota tez jakies takie niedocenione byly.

aj, sssss. zapomnijmy panu Romanowi ten wypadek przy pracy...
                        • kanuk Re: mątwa 30.05.08, 01:10
                          Ale bylo w we Wrotach i przeslanie i bonmocik i aluzja;-)
                          • audrey.h Re: mątwa 30.05.08, 19:03
                            Kanuk, błagam :)

ni to horror ni groteska
                            pozostaje ciężki niesmak
                            no.

;)
                            • kanuk Re: mątwa 04.06.08, 20:11
                              a co z lokatorem ,przez okno ciagle wypadajacym ? ;-))
                              • zielonamysz Re: mątwa 05.06.08, 08:34
                                No, widze tu klub dumas. Wole cmentarzysko. Znaczy ja literacko nie
                                filmowo.Teraz tluke Alatrista ale jakos mi nie zre.
                              • audrey.h Re: mątwa 05.06.08, 12:26
                                a! Lokator to inna... sfera, strefa, pułap, obszar, poziom, zakres, obszar jakości najwyższych rzecz jasna, przykład gatunku z rzędu wyśmienitych (choć słabo pamiętam trza szczerze wyznać).

Wstręt takoż samo, by ubiec Twe pytanie :)
                                choć tu pamięć ma lepsza.
                                • kanuk Re: mątwa 09.06.08, 17:22
                                  Bez wstretu wiec : uwielbiam teatrzyk Noza w Wodzie .
                                  • audrey.h Re: mątwa 09.06.08, 18:59
                                    przyznaję, to już jest stratosfera*.
                                    a teraz wspomnijmy smak Bitter Moon... ma zwolenników :((((

* - by Brezly.
                                    • kanuk Re: mątwa 09.06.08, 19:30
                                      Gorzkie gody,fakt. Jednak nie po to jest kazdy film, aby nam
                                      sie "podobal". Ktos musial te "brudna robote" nakrecic. Zwykle i
                                      najpierw, w oparciu o czyjes fantazje na papier przelane.
                                      • audrey.h Re: mątwa 09.06.08, 21:02
                                        uhmm, taaa <namyślam się>.
                                        no to weźmy w obroty Twista, Oliwiera Twista. uchylisz rąbka? nie widziałam.
                                        • kanuk Re: mątwa 09.06.08, 22:36
                                          tez nie. wiec uchylam sie od rabka ;-))
                                          • audrey.h Re: mątwa 09.06.08, 22:43
                                            ha Kanuk. mam Cię. mecz oglądałeś? :)
                                            • kanuk Re: mątwa 10.06.08, 03:04
                                              Italie z Holandia ? Tak;-)
                                              Polske tylko druga polowe.
                                              • zielonamysz Re: mątwa 10.06.08, 09:07
                                                A ten pianista to wlasnie wyczytalam ,ze byl plotkarz No prosze a ten zbrodo
                                                wcale nie wyglonda.
                                                • audrey.h Re: mątwa 10.06.08, 10:25
                                                  to rzut oka jeszcze na Piratów. wy rzućcie. znów nie widziałam. i jakoś się nie palę by.

ten z Holandią piękny.
                                                  • kanuk Re: mątwa 10.06.08, 17:31
                                                    Z tych wodnych to Life Aquatic jest poza konkurencja. Ale to juz
                                                    inne pletwy sa.
                                                    Ja tez nie obejrzalem Piratow.
                                                    Ale w Chinatown to nawet bylem ;-)
                                                  • audrey.h Re: mątwa 10.06.08, 23:14
                                                    nie, nie, proszę, tylko NIE Life Aquatic...
                                                    tak, inne płetwy, kompletnie nie moje. Kanuk... <szept> ten film jest o-kro-pny... ;))

zielona z zazdrości w kwestii Chinatown kończę ten post i chyba w szafie się schowam.
                                                  • kanuk Re: mątwa 11.06.08, 01:15
                                                    Broken Flowers przyjmij chociaz ;-)
                                                  • audrey.h Re: mątwa 11.06.08, 10:32
                                                    ooo, to zupełnie inaczej teraz rozmawiamy :)
                                                    dziękuję, doprawdy... są piękne, nic to że broken.

Kanuk, kawy? papieroska? częstuj się, proszprosz.
                                                  • kanuk Re: mątwa 11.06.08, 15:21
                                                    kawe z przyjemnoscia,czarna poprosze.
                                                    dymek moze mnie owiewac,choc nie pale.
                                                  • audrey.h Re: mątwa 11.06.08, 17:13
                                                    ooo panie Kanuk, nic pana nie będzie owiewać bom też niepaląca.
                                                    chowam zatem ćmiczki co dla niespodziewanych gości trzymam.

to może potańczymy? jakieś boogie?
                                                  • zielonamysz Re: mątwa 11.06.08, 17:30
                                                    Dwoje. To tylko w szafie:)
                                                  • audrey.h Re: mątwa 11.06.08, 17:55
                                                    a może na drodze?
                                                  • kanuk Re: mątwa 11.06.08, 18:51
                                                    dopiero po 15 minutach sie zorientowalem,ze Czesi to Portugalczycy
                                                    lub/tez odwrotnie. bo ten jeden aktywny Czech to na Portugalczyka mi
                                                    wyglada. Angola-Angole?
                                                  • audrey.h Re: mątwa 11.06.08, 19:05
                                                    ja mam cały czas konfuzję przez kolory. no przecież oni na odwrót poubierani, nie?

a z Francji śmiejom się, że to afrykańska drużyna.
                                                  • kanuk Re: mątwa 12.06.08, 18:56
                                                    A w pierwszej polowie z Chorwatami ,Niemcy bielszy odcien bladosci
                                                    pokazali.
                                                  • audrey.h Re: mątwa 13.06.08, 01:39
                                                    A Polaki i Austriaki to biało-czerwoną flagę tworzyli razem, prawda? cały czas miałam wrażenie, że po boisku biegają tylko nasi.
                                                  • kanuk Re: mątwa 13.06.08, 03:07
                                                    dokladnie to samo sobie myslalem ,o tych koszulkach.
                                                    ze one nie jakies inne ,ale rodzinne.
                                                  • audrey.h Re: mątwa 13.06.08, 22:48
                                                    od dziś rodzinne będą pomarańczowe.
                                                    jak dla mnie.
                                                  • kanuk Re: mątwa 14.06.08, 01:12
                                                    wszystko w pomarancze. sciany ,krem do golenia.
                                                  • audrey.h Re: mątwa 14.06.08, 09:44
                                                    a mój do depilacji. kaczka w pomarańczach.
    • brezly Re: mątwa 05.06.08, 10:48
      Z glątwą. Po niemiecku z Tintefisch mit tintefischjammer.
      • kanuk Re: mątwa 05.06.08, 11:03
        A ten Much Ado (About Nothing) to nasz guten Tagowy Machado byl.
        I Teorie Wzglednosci tez juz Fiza podwaza.
    • brezly Re: mątwa 05.06.08, 14:24
      rzuca klątwę. W odmęt.
      • audrey.h Re: mątwa 05.06.08, 19:51
        i atramętem potem.
        • brezly Re: mątwa 06.06.08, 08:15
          I po kątach mątwa z miotłą się krząta
    • brezly Re: mątwa 15.06.08, 10:41
      Sprzątwa. Sprzezajna panszczyzna czyszczenia morza, perloplawem asenizacyjnym w
      mątwy zaprzezonym. Neptun wizytuje trza rafe na czerwono malowac, ukwialy ucza
      sie rownego falowania.
      • audrey.h Re: mątwa 15.06.08, 12:44
        "ukwialy ucza sie rownego falowania"...

:))) klejnot, klejnot!
        a wieloryby unisono pieśń pochwalną dla pana, panie B.

tak, panie Brezly, czy pan wie, że oprócz tego, że wyprowadza pan zapewne niezwykle ważne dla przyszłości rodzaju ludzkiego wzory, że z precyzją godną najlepszego chirurga szatkuje pan krzemowe płatki, że w kriostacie temperatur wszechświata dogląda, że szlaki kajakowo-rowerowe przeciera, że socjopsychopatologicznych obserwacji kolejowych społeczności dokonuje, to mógłby pan, że byłby wręcz pan stworzony do tego, by bajki pisać? bajki dla dzieci. a nawet i dorosłych.
        bo przecież cały ten talent, tu na forach (z całem szcunkiem) to w gwizdek idzie :(

wiem, wiem. tu się nie dyskutuje. ale ja już skończyłam. to mała dygresja była.
        • kanuk Re: mątwa 15.06.08, 14:40
          Brezly,Droga i szanowna Audrey,zostal juz bardzo dawno
          niedoceniony ;-) Sic transit....
          • audrey.h Re: mątwa 15.06.08, 16:18
            o tak, wszystko się zgadza Kanuk, wiem o tem. ja już kiedyś nawet całkiem podobną mowę wygłosiłam i pewno nie ja jedna...

Brezu - my Cię wydamy. możemy? my, Dziewiarze i Krętacze Spółka Że Ho Ho.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka