szubad Re: mątwa 26.05.08, 22:06 jak jegotwa koncha, lubi, szaleje, to coś nie t rybi... Odpowiedz Link
zielonamysz Re: mątwa 27.05.08, 19:56 Kiedys bylo mon twa a teraz jest zewłok jak widze.. Odpowiedz Link
millefiori Re: mątwa 28.05.08, 08:08 - Wez pan te przylge! - odepchnela macke z oburzeniem Odpowiedz Link
kanuk Re: mątwa 28.05.08, 11:56 matwa to moj watek na TWA zalozony juz dawno ;-) ale PRAWDA ;-)) Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 28.05.08, 21:36 od dawna podejrzewałam, że WSZYSTKO już było. tak w ogólności, no. ;) Odpowiedz Link
kanuk Re: mątwa 29.05.08, 00:25 posluchamy,skoro znamy ;-) ps: A Dziewiate Wrota tez jakies takie niedocenione byly. Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 29.05.08, 18:32 > ps: A Dziewiate Wrota tez jakies takie niedocenione byly. aj, sssss. zapomnijmy panu Romanowi ten wypadek przy pracy... Odpowiedz Link
kanuk Re: mątwa 30.05.08, 01:10 Ale bylo w we Wrotach i przeslanie i bonmocik i aluzja;-) Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 30.05.08, 19:03 Kanuk, błagam :) ni to horror ni groteska pozostaje ciężki niesmak no. ;) Odpowiedz Link
kanuk Re: mątwa 04.06.08, 20:11 a co z lokatorem ,przez okno ciagle wypadajacym ? ;-)) Odpowiedz Link
zielonamysz Re: mątwa 05.06.08, 08:34 No, widze tu klub dumas. Wole cmentarzysko. Znaczy ja literacko nie filmowo.Teraz tluke Alatrista ale jakos mi nie zre. Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 05.06.08, 12:26 a! Lokator to inna... sfera, strefa, pułap, obszar, poziom, zakres, obszar jakości najwyższych rzecz jasna, przykład gatunku z rzędu wyśmienitych (choć słabo pamiętam trza szczerze wyznać). Wstręt takoż samo, by ubiec Twe pytanie :) choć tu pamięć ma lepsza. Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 09.06.08, 18:59 przyznaję, to już jest stratosfera*. a teraz wspomnijmy smak Bitter Moon... ma zwolenników :(((( * - by Brezly. Odpowiedz Link
kanuk Re: mątwa 09.06.08, 19:30 Gorzkie gody,fakt. Jednak nie po to jest kazdy film, aby nam sie "podobal". Ktos musial te "brudna robote" nakrecic. Zwykle i najpierw, w oparciu o czyjes fantazje na papier przelane. Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 09.06.08, 21:02 uhmm, taaa <namyślam się>. no to weźmy w obroty Twista, Oliwiera Twista. uchylisz rąbka? nie widziałam. Odpowiedz Link
zielonamysz Re: mątwa 10.06.08, 09:07 A ten pianista to wlasnie wyczytalam ,ze byl plotkarz No prosze a ten zbrodo wcale nie wyglonda. Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 10.06.08, 10:25 to rzut oka jeszcze na Piratów. wy rzućcie. znów nie widziałam. i jakoś się nie palę by. ten z Holandią piękny. Odpowiedz Link
kanuk Re: mątwa 10.06.08, 17:31 Z tych wodnych to Life Aquatic jest poza konkurencja. Ale to juz inne pletwy sa. Ja tez nie obejrzalem Piratow. Ale w Chinatown to nawet bylem ;-) Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 10.06.08, 23:14 nie, nie, proszę, tylko NIE Life Aquatic... tak, inne płetwy, kompletnie nie moje. Kanuk... <szept> ten film jest o-kro-pny... ;)) zielona z zazdrości w kwestii Chinatown kończę ten post i chyba w szafie się schowam. Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 11.06.08, 10:32 ooo, to zupełnie inaczej teraz rozmawiamy :) dziękuję, doprawdy... są piękne, nic to że broken. Kanuk, kawy? papieroska? częstuj się, proszprosz. Odpowiedz Link
kanuk Re: mątwa 11.06.08, 15:21 kawe z przyjemnoscia,czarna poprosze. dymek moze mnie owiewac,choc nie pale. Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 11.06.08, 17:13 ooo panie Kanuk, nic pana nie będzie owiewać bom też niepaląca. chowam zatem ćmiczki co dla niespodziewanych gości trzymam. to może potańczymy? jakieś boogie? Odpowiedz Link
kanuk Re: mątwa 11.06.08, 18:51 dopiero po 15 minutach sie zorientowalem,ze Czesi to Portugalczycy lub/tez odwrotnie. bo ten jeden aktywny Czech to na Portugalczyka mi wyglada. Angola-Angole? Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 11.06.08, 19:05 ja mam cały czas konfuzję przez kolory. no przecież oni na odwrót poubierani, nie? a z Francji śmiejom się, że to afrykańska drużyna. Odpowiedz Link
kanuk Re: mątwa 12.06.08, 18:56 A w pierwszej polowie z Chorwatami ,Niemcy bielszy odcien bladosci pokazali. Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 13.06.08, 01:39 A Polaki i Austriaki to biało-czerwoną flagę tworzyli razem, prawda? cały czas miałam wrażenie, że po boisku biegają tylko nasi. Odpowiedz Link
kanuk Re: mątwa 13.06.08, 03:07 dokladnie to samo sobie myslalem ,o tych koszulkach. ze one nie jakies inne ,ale rodzinne. Odpowiedz Link
brezly Re: mątwa 05.06.08, 10:48 Z glątwą. Po niemiecku z Tintefisch mit tintefischjammer. Odpowiedz Link
kanuk Re: mątwa 05.06.08, 11:03 A ten Much Ado (About Nothing) to nasz guten Tagowy Machado byl. I Teorie Wzglednosci tez juz Fiza podwaza. Odpowiedz Link
brezly Re: mątwa 15.06.08, 10:41 Sprzątwa. Sprzezajna panszczyzna czyszczenia morza, perloplawem asenizacyjnym w mątwy zaprzezonym. Neptun wizytuje trza rafe na czerwono malowac, ukwialy ucza sie rownego falowania. Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 15.06.08, 12:44 "ukwialy ucza sie rownego falowania"... :))) klejnot, klejnot! a wieloryby unisono pieśń pochwalną dla pana, panie B. tak, panie Brezly, czy pan wie, że oprócz tego, że wyprowadza pan zapewne niezwykle ważne dla przyszłości rodzaju ludzkiego wzory, że z precyzją godną najlepszego chirurga szatkuje pan krzemowe płatki, że w kriostacie temperatur wszechświata dogląda, że szlaki kajakowo-rowerowe przeciera, że socjopsychopatologicznych obserwacji kolejowych społeczności dokonuje, to mógłby pan, że byłby wręcz pan stworzony do tego, by bajki pisać? bajki dla dzieci. a nawet i dorosłych. bo przecież cały ten talent, tu na forach (z całem szcunkiem) to w gwizdek idzie :( wiem, wiem. tu się nie dyskutuje. ale ja już skończyłam. to mała dygresja była. Odpowiedz Link
kanuk Re: mątwa 15.06.08, 14:40 Brezly,Droga i szanowna Audrey,zostal juz bardzo dawno niedoceniony ;-) Sic transit.... Odpowiedz Link
audrey.h Re: mątwa 15.06.08, 16:18 o tak, wszystko się zgadza Kanuk, wiem o tem. ja już kiedyś nawet całkiem podobną mowę wygłosiłam i pewno nie ja jedna... Brezu - my Cię wydamy. możemy? my, Dziewiarze i Krętacze Spółka Że Ho Ho. Odpowiedz Link