nawrotka1 17.02.10, 09:47 OGŁOSZENIE W GAZECIE " Sprzedam encyklopedie Britannica, 40 tomów. Stan bardzo dobry. Nie będzie mi już potrzebna. Ożeniłem się tydzień temu. Żona wie, kurwa, wszystko najlepiej." Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawrotka1 Re: Ogłoszenie :D 17.02.10, 09:57 Nie wiem...ale to na pewno nie mój chłop dał ogłoszenie, on nigdy nie miał Encyklopedii Britannica Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Ogłoszenie :D 17.02.10, 10:06 Po prostu szczęściarz....nie rozumiem, dlaczego się nie cieszy Odpowiedz Link
flisy Re: Ogłoszenie :D 17.02.10, 10:12 Dokładnie,,,a za kilka lat to dopiero będzie szczęście będzie i mądra i jeszcze doświadczenia życiowego nabierze Odpowiedz Link
iwoman Re: Ogłoszenie :D 17.02.10, 11:24 że mnie to do głowy nie przyszło, żeby takie ogłoszenie dać, bo ja powinnam byłą sprzedać wszystkie dzieła Kotarbińskiego, które myślałam, że przeczytam jak się zestarzeję A tu proszę po wyjściu za mąż nie muszę czytać mam filozofa w domu, fakt, że domorosły a nawet można powiedzieć taki "wiejski filozof" ale Kotarbiński mi kurzem się przyprószył, dobrze, że Wielkanoc się zbliża to odkurzę Odpowiedz Link
rudka.a Re: Ogłoszenie :D 17.02.10, 13:58 Przyjdzie czas, że za darmo żonę będzie chciał oddać Odpowiedz Link
leziox Re: Ogłoszenie :D 17.02.10, 14:05 Zone jak zone ale dziela Kotarbinskiego moge wziac Odpowiedz Link
rudka.a Re: Ogłoszenie :D 17.02.10, 14:08 Przynajmniej nie marudzą i jeść nie wołają ))) Odpowiedz Link