marijola1 Re: Plaga na forumie 17.02.10, 21:39 O!!!! Nie wiedzialam ze ma takie ladne skrzydelka Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 17.02.10, 21:41 Ma, jak sfruwa z tego swojego 8 pietra Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Plaga na forumie 17.02.10, 21:44 Mari, coś się stało Tubisiowi, bo od rana twierdzi, że my kobiety jesteśmy tym wszystkim, co uda mu się tu wkleić w formie obrazka. Biedactwo, on po prostu stracił rozeznanie, z kim ma do czynienia Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 17.02.10, 21:42 Czujesz się osaczony? Martwi Cię to? Może chcesz o tym ze MNĄ porozmawiać? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 17.02.10, 21:47 Ty udaj sie do kol Kitka. On na pewno Cie wyslucha i poradzi Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 17.02.10, 21:53 A czy ja tu wklejam zdjęcie świni albo jakiego innego gruboskórnego odrażajacego stwora z sugestia wiadomo jaka? hę? Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 17.02.10, 21:56 No Na Hardego bym nie wklejała - on jest za młody na takie inwektywy i jest poetą - mógłby przeżyc jakiś wstrząs emocjonalno twórczy na widok takiej męskiej szowinistycznej świni!!! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 17.02.10, 21:57 Jestes pewna, ze nie ma w domu lustra? Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 17.02.10, 22:04 Nie każdy facet, wbrew pozorom, to świnia! A co do faktu iż Hardy nie jest wieprzem to tylko Ciebie chyba muszę przkonywać! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 17.02.10, 22:07 Nie wiem czym jest.... szczerze powiedziawszy malo mnie to interesuje Odpowiedz Link
hardy1 Re: Plaga na forumie 17.02.10, 22:42 Hardy słyszy. Hardy słyszy że mówią. Hardy słyszy że mówią o nim. Hardy nie jest wieprzem. Hardy nie jest świnią. Hardy nie podkłada świń. Świnia jest czystym żywiątkiem. Hardy zapamięta obronę Hardego mężnej Herminy przed gruboskórnym Tubisiem .Hardy dlatego jest delikatny bo jest Hardy. Hardy zapamięta gruboskórnego Tubisia, którego nie interesuje.Hardy nie chce już go na 300-krotnego teścia z powodu Jagien. Hardy rezygnuje z haremu. Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 17.02.10, 22:46 Widzisz Hardy jak ja Cię rycersko broniłam? Bez cienia korzysci!!! Oczywiście zamierzałam Ci to wypomniec w naszej dalszej przyjaźni, ale powinno mi być to policzone na duzy plus, nieprawdaż? Zwłaszcza, że wiesz jaki Tubiś potrafi być okrutny, dla herminki zwłaszcza!!! Odpowiedz Link
hardy1 Re: Plaga na forumie 17.02.10, 23:21 Hardy zapamięta. Korzyści odłożone w czasie są wielokrotnie większe niż odrazowe. Hermina żartuje że chciała "w dalszej..." wypomnieć. Hermina chciała tylko przypomnieć Zgadzam się bo kobiety mają lepszą pamięć co do szczegółów pamięci. Jak przyjdzie czas to Hermina może liczyć na duuuży "plus" Rozpoznaję Tubisia. W miarę przesuwu na osi czasu Tubiś z gruboskórnego zmierza w stronę okrutnego...dla Herminki zwłaszcza!!! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 07:19 Jeszcze troche i Tubis stanie sie baaardzo nieprzyjemny. Tubis nie lubi bowiem doopkow. Szczegolnie takich u ktorych slowotok miesza sie z slinotokiem Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 08:29 Nie wyobrażam sobie tubisia baaardzo nieprzyjemnego! Myśle, że przekracza to znaczaco jego wewnętrzny urok! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 08:59 Sa tacy, ktorzy przekonuja sie na wlasnej skorze, ze wcale nie musi byc sielankwo. Mam alergie na pare postaw. Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 09:06 Nie nacapierzaj sie tak okropnie!!! Czym sobie zasłużyłam na taką napaść? Brak miłości to jeszcze jakoś zniese, ale takie napaści to są na wskorś i przełaj zasmucające! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 09:08 czy bja nacapierzam sie na Ciebie? Dlaczego tak sadzisz? masz nieczyste sumienie? Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 09:13 No skoro masz alergie na moje postawy, to to jest raczej zasmucające niż rozweselające A przecież się staram i sumienie mam czyste! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 09:25 Aha, wiec doczytalas gdzies, ze chodzi o postawy prezentowane przez Ciebie? Ciekawe Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 09:57 To fakt - czasem czytam bez zrozumienia! Przez takiego Ulisesa nie mogłam przebrnać Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 10:06 Czytalam bez zrozumienia, wiec nie wiem czy skumplował się z Ligią czy Legią? Nie wiem, mnie nie pytaj! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 10:09 Ulisses skumplowal sie z Ligia, jestem pewny. Gral go Nastula. Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 10:13 Skoro tak mówisz to musze uwierzyć Ci na słowo Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 10:26 U nas jest wiele takich fenomenow- tylko w Polsce Brunner moze zagrac Jagielle w filmie Krzyzacy Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Plaga na forumie 18.02.10, 11:21 Pomyliło Ci się z Ursusem z Quo Vadis, a Herminka miała na myśli Ulissesa Jamesa Joyce'a, Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 11:36 Nic mi sie nie pomylilo Doskonale wiem co i po co pisalem Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 11:40 O i ja ja też wiedziałam cały czas!!! No A Ulisesa ni hu hu nie rozumiem! Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 11:56 Hmmm Ja słabo rozumiem klasyków Ale za to rozmiłowana jestem ostatnio w Houellebecqu - tam jest duzo o erekcji, a jak wiesz mi sie wszystko kojarzy - tam natomiast jak krowie na rowie stoi co i jak i rozumiem wszystko Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 12:43 Ja tez czytalem niedawno ksiazke historyczna z opisem Wolnej Erekcji Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 12:48 Edukacja erekcyjna jest ważna - a Ty sie ze mnie naśmiewaleś, że ciągle głuptami się zajmuje Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 12:54 To zajmij sie fallizmem na wieksza skale- od Wiezy Eiffla do Shiwalingi Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 12:59 Architektura mnie aż tak nie pociąga. Formy falliczne z łatwoscia moża obserwować w przyrodzie - taki ogórek albo banan można wziasć na warsztat Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 13:10 Wiesz mi chodzilo o np Shivling, czyli linge Shivy- twor jak najbardziej naturalny. Wiem, stanalem kiedys na samej gorze Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 13:14 No co Ty? Wlazłeś tam?!wow Robi wrażenie - mówie poważnie! No to pewnie Ci nie zaimponuje moje zdobycie... Giewontu? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 13:17 Wlazlem tam w 1987 roku. Zreszta ni tylko tam.... Zdobycie Giewontu jest frajda, wiem, bo w dobrym sezonie , byly dni, ze 3 razy dziennie na Giewont z wycieczkami wylazilem Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 13:24 Ja nie mam zadatków na alpinistke - ja lubie łazikowanie po górach. A takie wspinanie się to zdecydowanie nie dla mnie. Chociaz szczerze podziwam - ja bym nie dała rady chyba przez tydzien trzy razy na Giewont wleść Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 13:40 Jakos trzeba bylo jako student dorabiac. A prowadzenie wycieczki za 500 na Giewonta moglo dac 1500 na dzien. Za to mozna bylo tydzien chlac Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 13:51 Ja za żadne picie bym się na taki wysiłek nie zdobyła. A juz płacenie, zeby ktoś sie nademna znęcał i mnie na jakies wysokosci zapędzał to już szczyt wszystkiego Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 14:06 najlepiej wspolpracowalo mi sie z grupami sportowcow. Bylo konkretnie- wybiegamy na Giewont na przyklad, na skroty wracamy i zalatwione. Ja kasowalem, oni sie cieszyli, ze szybko maja to za soba Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 14:10 teletoobis napisał: > najlepiej wspolpracowalo mi sie z grupami sportowcow. Bylo konkretnie- wybiegam > y > na Giewont na przyklad, na skroty wracamy i zalatwione. Ja kasowalem, oni sie > cieszyli, ze szybko maja to za soba Wybiegamy to brzmi masakrycznie! Wogóle fajnie jest utrzymywac sie z pracy, którą się lubi. Jakby Ci sie trafił taki malkontent i leń wspinaczkowy jak ja, to żadne pieniądze nie wynagrodziły by ci tego malkontenctwa, marudzenia i potoku wyzwisk, który z moich ust padł pod adresem Giewontu Odpowiedz Link
hermina26 Re: Plaga na forumie 18.02.10, 14:19 I takie formy masochizmu ciężko mi pojać Odpowiedz Link
leziox Re: Plaga na forumie 18.02.10, 09:33 Tubol.Jezeli ktos jest uprzejmy,nie oznacza to automatycznie jego slabosci.Kazdy tu lubi gadac,ciebie nie wylaczajac.A zaczepki jesli szukasz,to znalezc ja zawsze mozesz.Wystarczy przejsc sie do najblizszej knajpy i tam sie odreagowac. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 09:40 Nie bede tlumaczyl genealogii. Moze gdybys poczytal jego rozmowki z Ryza nie bylbys zdziwiony... Odpowiedz Link
leziox Re: Plaga na forumie 18.02.10, 10:01 Ch...mnie obchodza jego rozmowki z Ryza.To wolny kraj i kazdy moze mowic co mu sie podoba,nie obrazajac innych.Nie bedziesz mi zrazal innych forumowiczow tylko dlatego ze masz jakies ci tam wydumane animozje.Jezeli cos do kogos masz,pisz mu majlem,co o nim myslisz. Ale publicznie tego robic nie bedziesz.I to nie jest zadna prosba. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 10:05 wiec nie pros dokladnie o to samo innych forumowiczow. tak bedzie lepiej. jesli tam sie nie odzywalem to tylko dlatego, ze nie chcialem dolewac oliwy do ognia. Nie bede sie tlumaczyl. Powiedzialem mu co mysle, zamiast obgadywac z innymi na GG Odpowiedz Link
leziox Re: Plaga na forumie 18.02.10, 10:16 Twoje odwracanie kota ogonem jest juz legendarne.W ciagu 9 lat pobytu na roznych forumach nigdy nie byles winien,zawsze Ci Inni byli winni.Oni cie prowokowali,oni knuli intrygi,oni przesladowali biednego Mario,Mario2,Teletubisia etc.Mimo tego ze budowales nieraz jedno szambo po drugim,nigdy nie dostrzegales swojego w tym udzialu.Nie znosisz krytyki,nie znosisz prawdy,nie znosisz z niewiadomych przyczyn ludzi inteligentnych lub takich co sie z toba nie zgadzaja.Usilujesz ich niszczyc swoim slowotokiem lub innymi sposobami,wlaczajac w to rowniez interwencje w realu. Jestes tu nadal na warunkowym i znowu,po dokladnie dwoch tygodniach spokoju zaczynasz mi podnosic cisnienie. Nastepnego marudzenia nie bedzie.Tylko fru fru. Ostatecznie nie musisz sie tu z nikim meczyc,a i nikt z toba. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 10:33 To prawda co piszesz. Szefujesz wszystkim, w tym mnie. Wiec prosze o spowodowanie by rozni tacy raczyli odstosunkowac sie ode mnie. Ja tez chce byc chroniony, nietykalny i chce by inni byli straszeni kiedy tylko w jakis sposob napisza cokolwiek co moze mnie urazic. Jesli maja cos- to powiedz im z laski swojej, by odezwali sie do mnie na priv. Bo nie bedziesz tolerowal prowokowania na forumie. Byl spokoj, zgadza sie i bylby dalej. A jesli myslisz, ze kazdy komu przyjdzie ochota napluc na mnie, moze to uczyni- to od razu wywal mnie, bo wiesz, ze ja na siebie pluc nie pozwole. Ad merritum- prosilem grzecznie kolege kilka razy, jakos nie pojal. A moze nie chcial pojac swiadomie prowokujac? Mniejsza z tym, dzis powedzialem spokojnie, ze nie zycze sobie jego wpisow pod kazdym moim postem. Tyle. To zbrodnia, naruszenie prawa, regulaminu, czy tylko terroryzm al-khaidy? Odpowiedz Link
leziox Re: Plaga na forumie 18.02.10, 10:53 -Nie mozesz niestety nikomu zabronic wpisywania sie pod wlasnymi postami.To bylby wlasnie terroryzm.I nie tylko powiedziales spokojnie,twoje wyrazenie o gownianych postach bylo co namniej obrazliwe i tak samo bym to odebral. -Jezeli uwazasz ze ktos cie urazil-obrazil,poprosze o linka.Takie same prawa dla wszystkich. -Doskonale wiesz o funkcji przyjaciel-nieprzyjaciel,ktora mozesz w kazdej chwili wlaczyc.Nie bedziesz sie musial denerwowac lub denerwowac innych.To dziala! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 11:00 leziox napisał: -Nie mozesz niestety nikomu zabronic wpisywania sie pod wlasnymi postami. Zabronic nie moge, moge prosic. I to czynilem niezwykle delikatnie -Jezeli uwazasz ze ktos cie urazil-obrazil,poprosze o linka.Takie same prawa dla wszystkich. Alez uczynilem to, podajac nawet odpowiedni watek z "uwag". Niestety nie bylo odzewu. Wiec zareagowalem na obrazajacy mnie post dopiero po uplynieciu nocy, kiedy uprawomocnila sie tolerancja ataku bezposredniego. Od tego czasu mniej wiecej kolega zaczynal byc w stosunku do mnie coraz bardziej zuchwaly, chociaz w ogole sie do niego nie odzywalem w ani jednym watku. Poczul poblazanie i wykoncypowal, ze skoro inni moga, to on tez. -Doskonale wiesz o funkcji przyjaciel-nieprzyjaciel,ktora mozesz w kazdej chwil i wlaczyc.Nie bedziesz sie musial denerwowac lub denerwowac innych.To dziala! Radzilem to innym wielkokrotnie- rowniez nie korzystali. To wypacza odbior ogolny, o czym wiesz tak samo jak ja Odpowiedz Link
leziox Re: Plaga na forumie 18.02.10, 11:14 Wprawdzie dostaje czesto poczte z "uwagami"ale od ciebie nie bylo nic,z linkiem lub bez.Ostatnia twoja wiadomosc zawedrowala do mojej skrzynki 13.02. Nad reszta nie bede dyskutowal.Sam wiem dobrze co sie dzieje na forum i kiedy.Nie zauwazylem tylko jednego-aby cie ktos obrazal lub zaczepial. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 11:36 Słuchaj ty kreaturo...jeszcze raz mnie zaczepisz i wytrzesz sobie swoja niewyparzoną morde moją osobę, to potraktuję cie jeszcze gorzej. Precz!.. Dobrze wiedziec, ze wlazenie komus w rozmowe i wyzywanie od kreatur, straszenie, mowienie o czyjejs mordzie jest ok. .... Odpowiedz Link
leziox Re: Plaga na forumie 18.02.10, 11:40 To nie byl Hardy,tylko Ruda i moglbym na to przytoczyc wiele innych twoich inwektyw,wystosowanych w jej kierunku.Uwazam ze pomiedzy wami jest remis.Nie ma wiec powodu aby jego wciagac w wasze rozgrywki.Zreszta Hardy nie ulomek i tez bronic sie umie,ale byc moze nie chce dalej jatrzyc.Sa ludzie ktorzy chca tylko spokoju i mozliwosci pisania na forum bez przeszkadzania im.Ja wiem,to ciezko zrozumiec. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 11:52 Lezio, takiego samego spokoju i ja pragne. Bez napadow ze strony sfrustrowanych modliszek, bez wtretow grafomanskich itp. Jak sie mnie nikt nie czepia, ani nie wchodzi w droge, ja trzymam sie swojego i nie wadze nikomu. Co do podanego cytatu..... owszem pojawily sie moje kontry, ale dopiero po tym co napisala Ryza. I to odczekalem dosyc dlugo w swej naiwnosci wierzac, ze jedenz punktow watku pod szpilka "uwagi" tyczy sie wszystkich.... Odpowiedz Link
leziox Re: Plaga na forumie 18.02.10, 11:55 Nie,nie wszystkich.Ciebie traktowalem dosc dlugo zbyt tolerancyjnie.Teraz bede cie traktowal wlasnie jak wszystkich. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 12:13 O to wlasnie prosze. Tak jak WSZYSTKICH. bez wyjatku. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Plaga na forumie 18.02.10, 09:51 Ja obiecuję mieć dziś dzień dobroci dla Tubisia i niczym go nie denerwować Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Plaga na forumie 18.02.10, 09:56 Znaczy do marca cisza wszędzie? I dlaczego do marca? Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 18.02.10, 10:00 Skad wniosek o ciszy? A marzec dlatego, ze..... mi sie podoba ten miesiac Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Plaga na forumie 17.02.10, 21:50 Mnie nie wynika, żeby w Zębie wieżowce stały Odpowiedz Link
teletoobis Re: Plaga na forumie 17.02.10, 21:52 W Zebie nie stoja, ale modliszek tu tez nie ma. Za to jedna taka jest co na 8 pietrze mieszka w stolycy. I co smieszne- zaraz obok modliszki-nestorki Odpowiedz Link