Dodaj do ulubionych

Twój bot też człowiek

02.07.25, 09:38
Nie znam dokładnie kryteriów werbunku "na trolla" versus web-brygadzistę.
Mogę domniemywać, że na "forumie" część pochodzi z werbunku Igorka, bo mnie kiedyś też proponował rozmowę "na privie", a nie sądzę, by chodziło o moje (niewątpliwe) wdzięki.

Takie są symptomy"

1. Wielonikowość - u jednego egzemplarza doliczyłem się ... pięciu!

2. Ewidentna i kłamliwa antyukraińskość - ostatnio miał miejsce taki event:
jeden z forumowych folksdojczów znowu przypisał Ukraińcom pacyfikację Powstania Warszawskiego, a to z grubsza tyle prawdy, co oskarżanie Ślązaków, którym z poboru też się zdarzało być w 1944 w Warszawie.
Ale prosza o Achtung:
Antyukraińskość, to niekoniecznie deklarowana prokacapstańskość - oficer prowadzący wie w końcu, co robi!

3. Totalna krytyka naszej Bolandy, ktora to (Bolanda, nie krytyka) ewidentnie zadaje kłam legendzie polnische Wirtschaft, a to boli i to jak boli w kręgach aussiedlerskich!

4. Niemiecka emerytura - zrobiła się tak dziadowska, że liczy się każdy grosz, czyli jewrocent od postu propagandowego

5. Last but not least antyunijność - ciężka kromka chleba w Bolandzie, ale jak trzeba, to trzeba

Gdy symptomy się kumulują, to ho, ho ... mamy cinżkości, ale nie na waga!
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Prawdziwa twarz 02.07.25, 09:52
      borrrka napisał:

" Nie znam dokładnie kryteriów werbunku "na trolla" versus web-brygadzistę. Mogę domniemywać, że na "forumie" część pochodzi z werbunku Igorka, bo mnie kiedyś też proponował rozmowę "na privie", a nie sądzę, by chodziło o moje (niewątpliwe) wdzięki."

Mnie nic, skubany, nie proponowal. Pewnie jak ktos mial Tate, ktory byl u ruskich w obozie, odpadal z selekcji na lizusa ruskiej du..y. Obecnie, obraz ruskich sie pogorszyl i pewnie im coraz trudniej o propagandzistow. Atak Ukrainy pokazal ich prawdziwa twarz.

PF
      • borrrka Niepojęte są osądy 02.07.25, 10:01
        Może ja w oczach Igorka dawałem nadzieję na resocjalizację?
    • borrrka PS. Troll jest "komercyjny" 02.07.25, 09:57
      Web brygadzista w wielu wypadkach ideowy.
      • borrrka I taka ciekawostka 02.07.25, 10:07
        Pierwsze web-brygady powstawały podobno z ochotników białoruskich.
        W zamian za dość bajkowy wtedy dostęp do internetu, obywatele baćki wypisywali treści "patriotyczne".
        Może tylko plotka internetowa.
        • pijatyka Re: Może tylko plotka 01.08.25, 16:26

...ale taki jk2007 pasuje.

• petronella.kozlowska borrrka napisał: 02.07.25, 10:02
      Niestety, ale nazywasz nikogo konkretnie.

Punkty przez ciebie wymienione mnie nie dotyczą, ja żyję według zasady Bóg, Honor, Ojczyzna i ją też stosuję na forum.
      • borrrka Nie mam podstaw do konkretów 02.07.25, 10:11
        Bo skąd?
    • prze.nick Re: Twój bot też człowiek 02.07.25, 10:49
      Sam jesteś tylko bolandyjskim obcokrajowcem na tym forum.
      • pijatyka Uderz w stół... 15.02.26, 12:56
        .
    • pijatyka Re: Igorek proponował rozmowę "na privie" 02.07.25, 12:40

Amant z Muchosrańska ;-D

• petronella.kozlowska Re: Igorek proponował rozmowę "na privie" 02.07.25, 13:01
        Sugerujesz, że Igor lubi z facetami?
        • pijatyka Re: Igorek proponował rozmowę "na privie" 24.09.25, 11:48
          petronella.kozlowska napisała:

> Sugerujesz, że Igor lubi z facetami?

Kto go tam wie...

• petronella.kozlowska Re: Igorek proponował rozmowę "na privie" 24.09.25, 12:12
            Igor zniknął kompletnie, nawet nie nadaje pod nowym nickiem.

• pijatyka Re: Igor zniknął kompletnie 17.12.25, 17:25

Potrzebny tu był jak kacapski wrzód na polskiej dupie.

• igor_2025 petronella.kozlowska, nie zniknelem 15.02.26, 20:58
              petronella.kozlowska napisała:

> Igor zniknął kompletnie, nawet nie nadaje pod nowym nickiem.

Zagladam tu co jakis czas, ale nie widze sensu dyskutowac z ludzmi, ktore nie maja wlasnego rozumu. Jedyny kto pisze cos sensownego, to felusiak, ale dyskutowac z nim jest dosc ciezko, wiec wole poczytac co on pisze, nie wstepujac z nim w dyskusje.
              Dzis dokonalem wpisu tylko dlatego, ze jak okazalo sie, na to forum mnie pamietaja, wiec nie moglem nie zareagowac.
              • j-k poczulem sie niedowartosciowany :) 15.02.26, 21:19
                igor_2025 napisał:
                > Jedyny kto pisze cos sensownego, to felusiak,

poczulem sie niedowartosciowany :)

gdyz specjalnie nigdy Ci/Tobie nie dokuczalem.

ale ad thema:

na Ukrainie Wam nie idzie, czy tylko z Ukrami sie cackacie ?

• igor_2025 Janusz, przepraszam.... 15.02.26, 21:33
                  j-k napisał:

> poczulem sie niedowartosciowany :)

Lubiilemz Toba dyskutowac, ale tylko nie wtedy, gdy Ty nie byl po nie jednym glebszym :-)

> na Ukrainie Wam nie idzie, czy tylko z Ukrami sie cackacie ?

Wojna idzie na niszczenie calego potencjalu tego niedopanstwa, przy okazji niszczy sie potencjal panstw europejskich ( k ogromnej radosci Amerykanow). Jak dobrze wiesz, taka wojna moze trwac dosc dlugo, ale skonczyc sie niespodziewanie i bardzo szybko. Tak bylo w czasie I WS, ktora Niemcy przegrali, chociaz ich terytorium nie byl zdobyty przez inne panstwa. Po prostu Niemcom zabraklo resursow. U banderowcow resursow wlasnych juz dawno nie ma, oni tylko mieso armatnie, wiec walki skoncza sie bardzo szybko, gdy tylko zachod przestanie wojowac z Rosja rekami nieszczestnych ludzi, zamieszkujacych tereny bylej Ukrainskiej Republiki Radzieckiej.
                  • j-k bez obrazy. rozumiem. 15.02.26, 21:38
                    igor_2025 napisał:
                    gdy tylko zachod przestanie wojowac z Rosja rekami nieszczestnych ludzi, zamieszkujacych tereny bylej Ukrainskiej Republiki Radzieckiej.

bez obrazy. rozumiem.

czyli Twoim zdaniem - cackacie sie z nimi.

- tak przypuszczalem.

ale cena jest wysoka.
                    • igor_2025 Re: bez obrazy. rozumiem. 15.02.26, 22:02
                      j-k napisał:

> - tak przypuszczalem.
                      > ale cena jest wysoka.

Zauwaz, to jest jedyny konflikt zbrojny, w ktorym straty ludnosci cywilnej sa minimalne, i jesli dochodzi do ofiar wsrod cywile przez dzialania rosyjskich wojskowych, to tylko przez niezamierzone dzialania. Banderowcy to robia celowo.
    • taki-sobie-nick Re: Twój bot też człowiek 15.02.26, 20:06

>
      > 2. Ewidentna i antyukraińskość

A czy antyukraińskość nie kłamliwa wymaga oficera prowadzącego, czy uznasz osobę piszącą za normalnego usera?

> 3. Totalna krytyka naszej Bolandy, ktora to (Bolanda, nie krytyka) ewidentnie z
      > adaje kłam legendzie polnische Wirtschaft

Niestety legenda jest prawdziwa. To piszę ja, całe życie mieszkająca w Polsce.

• igor_2025 Boriska (borka) morda ty moja klamliwa 15.02.26, 20:52
      Nigdy nie proponowalem tobie rozmowy na priva, od samego poczatku wiedzialem, ze jestes dzieckiem Ukrainki, ktora wyjechala z zachodniej Ukrainy, gdzies z okolicy Kolomyi, do Polski na zarobki, i prawdopodobnie wyszla tam za maz. Sadzac po wszystkiemu, trafiles do Polski w wieku 12-13 lat, i prawdopodobnie nastapillo to krotko po rozpadzie ZSRR. O tym tobie napisalem, co wywolalo u ciebie wsciekloosc, co niewatliwie wskazywalo na to, ze trafilem w 10 - ke.Twoj polski 15 lat temu byl nie lepszy od mojego. Ile opowiadanych przez ciebie bajek, opisyjacych twoja przeszlosc, wykluczajacych sie nawzajem, pamietaja tylko ci , kto na to forum pisze od wiele lat. Najlepszym byl twoj wpis o tym, ze przeszedles lobotomie. Kiedys ty specjalnie nie kryles sie ze swoimi probanderoskimi pogladami, i nawet wiele razy probowales oskarzyc Polakow o to, ze to oni sa winni wydarzen na Wolyniu, poniewaz bardzo zle traktowali Ukraincow. Ale z czasem zrozumiales, ze oprocz nazywania ciebie banderowcem, nic wiecej nie ugrasz, dlatego ten temat porzuciles, przerzucajac sie na Rosjan.
      Wiec z tego co napisalem wyzehj, niezbicie wynika, ze nigdy nie mialem zamiaru ciebie "zwerbowac", bo widzialem w tobie tylko tepego ukr.nacjonaliste.
      • borrrka Mówi się "na zarobytki", Igorku 15.02.26, 22:15
        Jak już jesteś taki wylewny, to zdradź:
        zaczęli Cię puszczać do sowka za służbę w web brygadzie, czy ciągle nie?
        W końcu zdradziłeś matuszkę:), jak jaki własowiec!
    • pijatyka Brygada znów... 09.04.26, 09:50

...się ożywiła. Cóż - wiosna! ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka