debi_bebi 25.02.10, 06:15 Znad Melyny wesołej, jak wiatr zad Melyny zielonej, jak lato dzwon nam dzwoni co rano bim bom! spotkań jest to codzienny nasz znak Dzwon to nad Melyną, dzwooon.....!! P.S. trochę przerobiłam piosenkę pani Stanisławskiej, bo mi pasowała, jak ulał Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:04 Czego?!!! Nad Melyną trzyma zima Śniegu mnóstwo, ktoś przeklina - Gdzie ta zieleń, gdzie ta Wiosna, piękna, młoda i radosna?! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:11 To mi wygląda na regulaminowe użalanie się, za pomocą którego jeszcze nikomu nie udało się wyleczyć bólu zębów Dzyń dobry Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:14 To przerob tez Gąssowskiego... Zielone wzgorza nad melyna.... Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:21 w latach 60 nie bylo jeszcze disco-polo Odpowiedz Link
debi_bebi Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:40 Ale były takie piosenki piejące w sam raz na wiejskie weseliska i inne zabawy w remizie, i to jest jedna z rodzaju takich Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:42 wspolczuje gustu... www.youtube.com/watch?v=BGBZV4LcCSA Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:47 Ale to wlasnie z discopolo nie ma nic wspolnego. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:54 Tylko dlatego, że w latach 60-tych nie było disco polo Ta akurat piosenka nie podoba mi sie i KONIEC. To jest moje prawo własności do osobistego gustu Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:57 Tym razem do bezguscia, ale niech Ci bedzie Gąssowski wascynuje mnie czym innym, mianowicie swoja dykcja- do dziś dzwieczy mi w uszach: " ja to sie ciesię byle ćym " Odpowiedz Link
debi_bebi Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 13:32 Tobie naprawdę podobają się Zielone wzgórza nad Soliną w wykonaniu Gąssowskiego???? Weź mnie nie dobijaj! Odpowiedz Link
gryzka12 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 14:49 Nie on się zachwyca jego seplenieniem Np. Śpidy Gonżaleśz Odpowiedz Link
debi_bebi Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 15:18 Bardżo lubię Śpidiego Gonżalesza, ale GĄSZOWSZKIEGO i jego WZGORZ nad SZOLINĄ nie lubięno i czo ja mam terasz żrobić? Odpowiedz Link
foremka.1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:27 Serdeczne witaski Leziowiańczyszczykowiańcsy ! Odpowiedz Link
foremka.1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:30 Debi, śliczny wierszyk. Teletubisiu śliczny. Jak się spałoś ? Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:44 mam prosbe- wyjdz prosze z tej maniery pogrubiania pisowni nickow, czy odzywania sie do mnie jak do dziecka. Ja wiem, ze glupotami bardzo czesto sie mozna zarazic, ale po co bezmyslnie malpowac i to kogos tak prostackiego? Odpowiedz Link
foremka.1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:50 Phiii, aleś mnie przywitał Dobrze, nie będę pisała po grubości ! A w którym to miejscu traktuję Ciebie jak dziecko co ? I kogo to ja niby małpuję ? Iiii, chyba wstałeś lewą nogą. Poczekam aż humor Ci się poprawi. Miłego dnia Teletoobisiu. Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:54 "Tubisiu sliczny" smoje boje, dzikie weze... styl hardyjowski. I nie spalem dzis wcale. Hokeisci mnie wykoncza Odpowiedz Link
foremka.1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:59 O widzisz jak przekręcasz ? Napisałam nie Tubisiu, tylko Teletubisiu ! Ale to nic, chyba nie chcesz się ze mną kłócić, bo nie ma o co, a styl mam taki jaki mam. Powiedz wprost : odp....się babo i zrozumiem. Nie obrażę się. Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 08:02 poprosilem wprost bys nie stosowala tego czego nie lubie- tego innego nie powiem, bo tak nie mysle Odpowiedz Link
foremka.1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 08:18 No dobra ! Nie będę. Jesteś miły,lubię Ciebie, a jak coś napiszę nie tak, to wybacz. A co to jest ten styl " hardyjowski ". Możesz mnie oświecić Odpowiedz Link
foremka.1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 08:04 Jaki to jest styl " hardyjowski" ?? Czy masz na myśli " hardego " ? Odpowiedz Link
foremka.1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:33 O psiakość. Źle napisałam końcówkę w pierwszym poście. Ma być : " scy " Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 07:56 Dzieńdobry ! Spadł śnieg - znowu. Nie ma wiosny ahhhh Ale kicia dzisiaj ze mną spała, wiec humorek mi dopisuje. Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 08:20 Skąd ten pomysł? Kicia ma sprawny ogonek - Zosia umie go zawijać w znak zapytania! Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:10 Ona sama decyduje w co ogonek zwija! Nie śmiej sie z mojej kcici, bo to wrazliwa dzewczyna jest! Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:21 Ale powinna pocwiczyc- klucz wiolinowy albo patragraf powinna robic bez zmruzenia okiem Odpowiedz Link
foremka.1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 08:49 Zmieniłam sygnaturkę. Miłego dnia Leziaczki. Ps. Teletoobisu. I nie dowiedziałam się jaki to ten styl " hardyjowski". Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:16 Czytam że znów jest "w użyciu" moja osoba, mój nick - bez najmniejszej zaczepki czy kontaktu z mojej strony. W takim razie i ja poczekam na jasną deklarację - czy chodziło o mnie czy nie. Brak odpowiedzi uznam za milczące potwierdzenie. Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 14:10 Starczy danego czasu. Uzyskałem w ten sposób milczące potwierdzenie... Teraz więc do teletoobisa mogę napisać wprost - zaatakowałeś mnie niedawno raz. Nie chciałem psuć Leziowi Melyny idiotycznymi przepychankami w twoim stylu. Dlatego odszedłem na kilka dni dając czas tobie na ochłonięcie. Jako rzekłem przy odejściu - nie będziesz mnie już czytał...co nie znaczyło iż w ogóle nie będę pisał w Melynie tylko że będę omijał łukiem twoje wpisy; nie będę się do nich odnosił. Jak widzę, trzeba było to napisać dużymi wytłuszczonymi literami z dopiskiem że i ty masz mnie omijać. Może wtedy byś zrozumiał. Nie dotarło? Kłopoty ze zrozumieniem? To teraz dotrze - piszę tak prosto że prościej już nie można: Twoje oceny teletoobisu - mojego stylu obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Podobnie jak nie obchodzi mnie twój styl, którym sam sobie wystawiasz świadectwo. Natomiast obchodzi mnie twoje hultajskie zachowanie w stosunku do mnie, połączone z prowokacjami. Od tej chwili masz mnie nie widzieć na forum tak jak ja ciebie od powrotu do Melyny nie widziałem. Spróbuj jeszcze raz gdzieś o mnie chamsko napomknąć i zaczepić nieproszony...to wtedy miej pretensje tylko do siebie. Nie powtarzam się. To uprzedzenie dla niejakiego teletoobisa i jednocześnie informacja dla gospodarza Melyny - Lezioxa. Lezio - od mojego powrotu nie znajdziesz ani jednego mojego wpisu odnoszącego się do wpisów teletoobisa. Teraz zostałem przez niego ponownie bez powodu zaatakowany i sprowokowany. Za pierwszym razem, dla spokoju w Melynie, ustąpiłem. Ustępuję też tylko raz. Drugiego razu u mnie nie będzie. Zdecydujesz wtedy Lezio jak zdecydujesz. To Twoja Melyna a nie teletoobisa czy moja. Ja tu jestem tylko gościem, który jednak ma prawo żądać aby nie był obrażany. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 14:21 Hardy ! wyluzuj ! czasem trzeba oko przymknąć i udać, że to mnie nie dotyczy... Tubiś ! - jeśli mogę - dajcie sobie Panowie po razie i szlus... no qużwa - naprawdę - jak dzieci... Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 14:54 To miło, że nie tylko mnie tak się wydawało. Miejmy nadzieję, że następnego razu nie będzie. Odpowiedz Link
rudka.a Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:10 nawrotka1 napisała: > To miło, że nie tylko mnie tak się wydawało. > Miejmy nadzieję, że następnego razu nie będzie. Alez oczywiscie, że będzie... dziwię się, że jeszcze tu jest...za chamstwo jakie reprezentuje. Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 15:37 czkawki dostaniesz jak bedziesz sie tak napinal. I nie badz taki do przodu bo cie z tylu zabraknie. Jakos nie chce mi sie polemizowac z produkowana przez ciebie mamalyga. takie teksty rzucaj sobie swoim czytaczom na blogach. By sie do mnie odzywac jestes za krotki. Jesli juz to czynic musisz, to wymagam formy "pan". Zazwyczaj nie przechodze na ty z ziobrami, czego i teraz nie mam zamiaru uczynic. Obrazony nie zostales, bo nie da sie ciebie obrazic. Jesli juz - to pokaz GDZIE, a nie zalewaj slowotokiem foruma. Ponial? Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 15:57 Trąciłeś. Już? Żyłka nie pękła? Krótki to faktycznie jesteś teletoobisu ...pęcin ci nie staje. Na "pana" trzeba zasłużyć, nie każdy u mnie na to zasługuje. Wśród nich jesteś ty. Dorośniesz mentalnie a nie tylko metrykalnie, zrozumiesz "o co biega" to wtedy możesz o to mnie poprosić. Nie muszę pokazywać gdzie jestem obrażany, każdy normalny to widzi. Chcesz z siebie dalej robić tego kogo w tej chwili robisz, to rób. Takich jak ty nie trzeba siać, sami pod rękę się nawijają. Trafiłeś mi pod rękę z własnego wyboru, bez zaproszenia. Więc już dalej będzie bez zaproszenia. Kapewu czy ponowić tłustym drukiem? Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 16:08 smieszny jestes Ubawiles mnie setnie dzieciaku. Nawet nie chce mi sie odpowiadac, bo i tak ch.... zrozumiesz. A teraz - udaj sie utarytm szlakiem prosto do warzywniaka i pewnie wiesz co masz tam zrobic, nie? Zaproszenie? kapewu? Biedny jestes, bos glupi, glupi, bos biedny. I nie chodzi tu o zasoby materialne. A teraz: www.youtube.com/watch?v=nnLYaSfo7n0 Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 16:18 Gdzieś ktoś coś? ...coś poczułem. Wyraźnie doleciało do mnie z dołu. Aaaa...teraz widzę. Niejaki teletoobis. Typowy szczyl pałętający się między nogami. Już uważa że sięga główką ponad stół bo od kumpla z przedszkola nauczył sie kilku brzydkich wyrazów. Wytarłeś już sobie jak byłeś w warzywniaku? No i jak wyglądasz? Mówiłem żebyś wpierw liściem łopianu a potem rączunię umył a nie od razu nią po buzi przeciągał. Idź z powrotem, zasyp co pozostawiłeś i umyj się. I czekaj...ćwicz czekanie. Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 16:24 smieszny jestes jeszcze bardziej wtedy kiedy sie nadymasz jak zaba. A moze ktos wsadzil ci slomke w tylek i nadmuchal? Powtorze za Lemem, ze gdyby nie internet, nigdy bym sie nie dowiedzial, ze na swiecie zyje az tyle osob inteligentnych inaczej dzieki za poprawienie humoru, grafomaniku Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 16:47 PANOWIE ! quźwa ! - fajnie się bawicie ? Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 16:51 to czknij sobie jeszcze.... może Ci ulży.... Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 16:50 No proszę, proszę...dobrze żeś opisał siebie. Nie ma to jak patrzeć w lustro...Nie pękłeś jak siebie sam dymałeś? Przez tę rurkę? Pamiętaj przy następnym dymaniu że twoja żabia skóra ma ograniczoną wytrzymałość. Nie przeholuj...wiem że odczuwasz wtedy rozkosz ale nie przedobrzyj. Lem miał rację...i miał rację że ci inteligentni inaczej tak mówią o inteligentnych. Inteligentni nie potrzebują tego mówić...zawsze taki jak niejaki teletoobis pierwszy się wyrwie i określi "who`s who". Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 17:00 w dyskusji z idiota jestem bez szans. najpierw sprowadza mnie do swego poziomu, a pozniej pokonuje doswiadczeniem. Poddaje sie Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 17:04 Koniecznie chcesz wlezc miedzy wodke i zakaske? Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 17:47 no w sumie - to po pierwsze - nazywasz mojego kumpla idiotą... trudno nie reagować. Strasznie mnie wkur...ją takie pyskówki - to po drugie, a po trzecie - bardzo mi się podpasił ten obrazek.... miałbym ochotę tak osobiście...a że jesteś śliczny, to gdzieś tu wyczytałem... obydwu Panom dedykuję... teletoobis napisał: > Koniecznie chcesz wlezc miedzy wodke i zakaske? Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 17:51 sliczny? pierwsze slysze Koompla nie nazywam ci idiota. Bron boze. Dle idiotow mam szacun Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 17:38 Wreszcie w jednym się zgodzę - jesteś teletoobisu bez szans w dyskusji nawet z idiotą. Cóż dopiero w dyskusji z normalnymi ludźmi, jeżeli tylko zechcą. Zginiesz od własnej broni. Do mnie zaś nawet nie próbuj jeszcze raz zastartować i sprowokować. Będziesz omijał mnie odtąd szerokim łukiem to i ja ciebie nie trącę, tak jak do tej pory to czyniłem. Rzekłem i się nie powtarzam. Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 17:45 dalej napuszony jestes jak paw. Wsadz se jeszcze jedno piuorko w tylek a bedzie z ciebie niezla ges wyscigowa. Dzidzius, duzo jeszcze wody uplynie w Wisle, zanim bedziesz mogl chocby sprobowac ze mna czegos na ksztalt dyskusji. Masz racje, z idiota nie mam szans w dyskusji- zatemn ustepuje ci miejsca. A co ja bede robil, kogo omijal, to nietety nie w twojej gestii jest decydowanie o tym. Wiem, ze kolegom schowasz piornik, albo dzgniesz cyrklem i tak wymuszasz posluch. Mi dzieciuchu mozesz naskakac. Ja sie bede z ciebie smial, bo jetes coraz bardziej smieszny, a jednoczesnie zalosny. Jesli omijac cie bede, to li tylko z powodu odorku jaki rozsiewasz z wybroczyn twego przepoconego mozdzku Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 17:57 Spróbuj teletoobisiu jeszcze raz. Typowy "w umie" z ciebie chłoptyś w porciętach na szelkach, który myślał że może każdego pognać z piaskownicy. Moje ustąpienie z tego forum za pierwszym razem nie było oznaką słabości. I to był twój największy błąd że tego nie zrozumiałeś i tknąłeś mnie oraz sprowokowałeś drugi raz. Z tobą dyskusja? O czym? Na jakim poziomie? Na twoim? Tak nisko jeszcze nie upadłem i nigdy nie upadnę. To tutaj do czego doprowadziłeś swoim wrednym zachowaniem na forum w stosunku do mnie, to nie jest dyskusja. To tylko zszedłem nisko do twego poziomu i prowadzę wymianę tymi słowy aby wreszcie coś do ciebie dotarło. I albo dotrze albo będzie co innego. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:02 Hardy ? .... czy ja może chybiłem ....? Fajnie się z Wami gaworzy, znów poczułem się jak w przedszkolu... ale może styknie - co ? No Panowie - nie macie innych problemów ... ? Wódka stygnie.... Odpowiedz Link
leziox Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:02 No coz,styl "hardyjowski"nie musi byc w sumie ostatnim powodem do awantury,ale mysle ze Hardemu chodzi teraz o caloksztalt,kiedy to Tubis zaczal go prowokowac.Co jest do udowodnienia wiec nie ma sensu aby Tubis umywal rece w niewinnosci,bo wystawi sie tylko na posmiewisko.Tubis zaczal,Hardy kontynuuje. Nie mam powodu aby obu panow wyrzucac,bo wyglada to na dyskusje w zlosci,zreszta usprawiedliwionej. Nie wtracam sie,posiedze tu i popatrze,pijac browarek. Najbardziej rozsadna osoba w waszej dyskusji wydal mi sie Kogucik. Oraz kubel zimnej wody przez niego tu przytargany.Czy z tego kubla zimnej wody skorzystacie-okaze sie wkrotce. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:14 zaszczyt to dla mnie niebywały, przyjąć komplement, przysiądę się zatem z browarkiem także... Leziu ? A pamiętasz dowcip Millera, który to tyle kontrowersji swojego czasu w mediach wywołał... ? No ten, co to Miller obwieścił, że faceta to się poznaje nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak ...kończy... Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:08 zaczynasz sie rzucac, to dobrze To jednak tylko zbyteczna fanfaronada i tania autoreklama z twojej strony. Bufon jestes kolego. Rzucasz sie jak weszka na grzebieniu, podskakujesz, dokazujesz.... Za chwile zaczniesz sie czerwienic i syczec. tak naprawde mam gdzies wszystko co zwiazane jest z twoja osoba. Nie zwyklem schylac sie do tak niskiego poziomu. Bo to co soba prezentujesz to poziom kreta na Zulawach. Jedyne co osiagasz, to coraz wieksza porcja wesolosci, ktora mnie ogarnia po przeczytaniu twych kolejnych wypocin. Uwazaj, bo jak kiedys spadniesz z poziomu swego ego, na swoj poziom IQ, mozesz tego nie przezyc. Kurcze - nie wiedzialem, ze sa ludzie ktorzy tak bardzo cierpia z powodu malego siusiaka Odpowiedz Link
leziox Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:14 To znaczy-nie mam powodu do banowania kogokolwiek na razie-tak mialem napisac. Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:16 Pewnie, ze nie masz! Co by nie powiedziec Hardy na to nie zasluguje, a do mnie sie juz przyzwyczailes Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:25 no i proszę ! parę wiaderek wody i od razu rozsądna gadka ! Odpowiedz Link
leziox Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:56 Na to przyzwyczajenie do ciebie az tak bardzo bym w twoim przypadku,Tubis,nie liczyl.Sa sytuacje w ktorych po prostu przyzyczaic sie do twojego stylu po prostu nie da. Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:03 abstrahujac od tego, ze nikt na to nie liczy. Lacznie ze mna Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:07 Jasne, teletoobisu. Nie czytaj mnie...i oto chodzi. Po co masz się dowiedzieć prawdy o sobie. I znów z jednym muszę się zgodzić - zbyt długa próba utrzymania uśmiechu spowodować może u ciebie również kurcz mięśni twarzowych...wtedy odpadnie tobie problem ze spożywaniem posiłku stałego...w takim stanie radzę nie próbować... Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:16 megalomanie da sie leczyc. W twoim przypadku weterynarz powinien wystarczyc, grafomaniku Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:40 Więc ją lecz, teletoobisu. Niech cię ten weterynarz wyleczy dubeltowo - z mega gali i manii mega. I w jednej i drugiej wyglądasz tak jak wyglądasz. Nie muszę opisywać..."teletoobis jaki jest każdy widzi". Na razie mam teraz inne zajęcia...ćwicz cierpliwe czekanie teletoobisu, jak nakazałem na początku. Sprawdzę po powrocie. Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:50 nie wybierasz sie w kosmos? Gdyby glupota potrafila latac.... Odrob zadanko domowe, daj tatusiowi dzienniczek do podpisu, i obejrzyj dobranocke. Im dluzej przygladam sie temu co i jak piszesz, tym bardziej wierze, ze czlowiek od malpy pochodzi. ty pewnie tez, chociaz chyba nie ma takiej malpy, ktora by chciala sie do ciebie przyznac Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 23:07 Poćwiczyłeś teletoobisiu? To była pierwsza lekcja. Możesz już puścić zwieracze,tylko nie całkiem. Melyna to nie byle jakie miejsce... Swobodnie, postawa swobodna mówię. Co się tak ciągle w słowach powtarzasz, w przedszkolu do którego chodzisz, pani przedszkolanka nie uczy was nowych słówek? Zresztą już czytasz to sam poszukaj w słowniku synonimów...to takie coś podobne. Mam przodka który był wspólnym przodkiem dla mnie i małp. Ale ten mój przodek umarł gdzieś z 8 i pół miliona lat temu...mam, jak widzisz teletoobisu, bardzo długi rodowód. I jestem dumny z posiadania takiego antenata i dumny że jestem z głównego pnia humane. Natomiast ty jesteś pierwszy w rodzie...z tej bocznej gałęzi. Kilka nieartykułowanych dźwięków już rozpoznaję u ciebie. Na razie bardziej przypominają niewerbalne...ale poćwiczę ciebie, może kilka sensownych potrafisz wyartykułować. Nastawiłem się na długie nauczanie ciebie podstaw człowieczeństwa. Odpowiedz Link
hermina26 O Boszszsze 26.02.10, 10:14 Umarłam ze śmiechu chłopaki, a jestem dopiero chyba w połowie tej wymiany zdań Odpowiedz Link
teletoobis Re: O Boszszsze 26.02.10, 15:49 wiecej nie bedzie- kopanie sie z koneim, vulgo rozmowa z idiota nie ma sensu. Odpowiedz Link
hardy1 Re: O Boszszsze 26.02.10, 16:20 Już ci mówiłem teletoobisu - nie masz szansy przy swoim poziomie kultury osobistej nawet z idiotą. O mnie i innych normalnych ludziach nawet nie wspomnę. Poczułeś na sobie? Myślałeś że ustąpię przed twoimi bezpodstawnymi wulgarnymi atakami i oczernianiem? Myślałeś że mnie ponownie sprowokujesz i wtedy ponownie się wyżyjesz obrzucając błotem a ja znów zniknę? Źle trafiłeś. Uprzedziłem raz. Nie skorzystałeś z szansy. Próbowałeś dalej chuligaństwa na forum. Ale to że inne osoby które wcześniej chamsko i bez powodu atakowałeś uciekły przed tym, to nie znaczy że taki ja jestem. Ja przed chamstwem nie ustępuję, tak w realu jak i w wirtualu. Jeżeli to ciebie czegoś nauczy - że każde chuligaństwo kiedyś wreszcie spotka się z odporem...to dobrze. Jeżeli dalej będziesz próbował rozrabiactwa- to pretensje miej do siebie. Reszta - tak jak wczoraj w ciągu dnia już pisałem. Odszukaj, przypomnij sobie. Będziesz wiedział co robić. Nie będę się powtarzał bo mówię tylko raz. Szlus, skończyłem sprawę. Czy ponownie zostanie otwarta - to tylko będzie zależało od twojego postępowania. Odpowiedz Link
teletoobis Re: O Boszszsze 26.02.10, 16:21 ok, nie mam z toba szansy A teraz wez w raczke siusiaka i sie pobaw, dziecinko Odpowiedz Link
hardy1 Re: O Boszszsze 26.02.10, 16:28 Dalej sądzisz po sobie? Że w tej chwili to czynisz to nie znaczy że inni też. Że ukazujesz się jako dziecinka mimo że metrykalnie dorosły - to nie znaczy że inni też nimi są. Odpowiedz Link
teletoobis Re: O Boszszsze 26.02.10, 17:11 dobreze juz rozwielitko. jestes ewenementem na skale swiatowa- rozwielikta zarazona slwotokiem nie skazonym mysla... Odpowiedz Link
hardy1 Re: O Boszszsze 26.02.10, 20:31 Że jestem ewenementem to nie musisz o tym ogłaszać Melynie et orbi. Jak każdy inny osobnik człeczy który jest sam w sobie ewenementem. Natomiast widzę że rośniesz...jeszcze wczoraj przedstawiałeś się teletoobisu jako wesz na zębie grzebienia siedząca...teraz już przepoczwarzyłeś się w rozwielitkę? Znaczący postęp...poćwicz jeszcze tylko ten słowotok...jak pewna ważna część twa przestanie przypominać gładką kulę bilardową i lekko się pomarszczy...to może i skażysz się pierwotniakową myślą. Byle pomarszczenie miało inną przyczynę niż przypadłość spowodowaną uwiądem starczym... Odpowiedz Link
hardy1 Re: O Boszszsze 26.02.10, 21:23 Jak czytam, na razie nie skażyłeś się nawet pierwotniakową myślą. Nie wiedziałem że można się cofnąć w rozwoju poniżej dna. Ty jednak w tej chwili to udowodniłeś - jesteś tym wyjątkiem potwierdzającym regułę. Zasób słów zmniejsza się u ciebie w zastraszającym tempie...niedługo pewnie będziesz się teletoobisu posługiwał tylko kilkoma wyrazami, powszechnie używanymi jako przerywniki przez pewne środowiska. Poczekam, posłucham...mogę w ciemno założyć że podobnie odzywałeś się a może i dalej odzywasz do kobiet na forum...tyle to już się domyśliłem. Kompromituj się dalej...popatrzę które jeszcze dno pod kolejnym dnem przebijesz... Odpowiedz Link
hardy1 Re: O Boszszsze 26.02.10, 22:04 Nie. Nie powtarzam. Możesz czytać tyle razy aż lekko pomarszczy ci się ta gładź jak u bilardowej kuli...tak długo aż coś zaczniesz rozumieć. Wpierw jednak odstaw to co przed tobą stoi od kilku godzin. Odpowiedz Link
teletoobis Re: O Boszszsze 26.02.10, 22:21 bez komentarza, sam sie durniu kompromitujesz, a mi sie juz nie chce czytac twoich wypierdzin mozgowych. Daj se siana glabie Odpowiedz Link
hardy1 Re: O Boszszsze 26.02.10, 22:43 Jak przewidziałem. Jesteś teletoobisu tak prostacki i rozpoznawalny że rozwielitka przy tobie jest geniuszem. Zmniejszający się u ciebie zasób słów przyspiesza w zastraszającym tempie. Jesteś w tej chwili dla mnie już tylko obiektem obserwacji aberracji psychicznych. Nanoszę kolejną potwierdzoną doświadczalnie tezę...kolejne tezy już mam postawione. Odpowiedz Link
teletoobis Re: O Boszszsze 26.02.10, 22:53 (....) odruch wymiotny i sraczka. Przestan, prosze... Odpowiedz Link
hardy1 Re: O Boszszsze 26.02.10, 23:39 Następna teza z obserwacji obiektu doświadczalnego, znacznik "teletoobis", potwierdzona. Zaobserwowano u obserwowanego gwałtowne skurcze mięśni żołądka i przełyku oraz gwałtowne przyspieszenie perystaltyki jelit powodujące wydalanie przez naturalne otwory - wlotowy i wylotowy - przerobionej treści żołądkowej. Prawdopodobna przyczyna - niemożliwość wyartykułowania sensownej wypowiedzi spowodowana nadmierną absorpcją przez obiekt nieznanej cieczy... Analiza w toku. Dalsza obserwacja również w toku. Odpowiedz Link
leziox Re: O Boszszsze 26.02.10, 22:58 Tubis.Poprosze o obrazanie w slowach nieobrazajacych. Odpowiedz Link
teletoobis Re: O Boszszsze 27.02.10, 09:42 Nie obrazam, nie mam kogo... Toto takie rozmemłane nie da sie obrazic. Po raz pierwszy widze amebe piszaca nibynozkami na klawiaturce Odpowiedz Link
hardy1 Re: O Boszszsze 27.02.10, 10:25 ...trzeci dzień obserwacji obiektu doświadczalnego "teletoobis": Obiekt zmienił postać po raz trzeci. Pierwsze stadium - wesz. Drugie stadium - rozwielitka. Obecne stadium - ameba. Charakterystyka szczególna: I.rozmemłana. II.potrafi klikać. III.swoje odbicie w lusterku odbiera jako obcą osobę. Zalecenia: dalsza wnikliwa obserwacja. Odpowiedz Link
teletoobis Re: O Boszszsze 27.02.10, 10:32 czy ty jestes od urodzenia taki glupi, czy ci za to placa? A moze mieszkasz w domciu bez klamek, okien...ze scianami wyscielonymi miekkim materialem? Poza tym wymysl cos od siebie a nie posilkuj sie uzywanymi wczesniej przeze mnie okresleniami, zreszta bardzo trafnie charakteryzujacymi ciebie. Kompleks malego siusiaka musi byc dla ciebie bardzo traumatyczny. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: O Boszszsze 27.02.10, 13:46 cześć dzieciaczki ! widzę że przedszkole i w sobotę czynne... Odpowiedz Link
hardy1 Re: O Boszszsze 27.02.10, 17:39 Wznowienie obserwacji obiektu "teletoobis": Zaobserwowano wyraźne oznaki zmęczenia psychicznego objawiające się tęsknotą obiektu do domu bez klamek. Jednak ma w antraktach nawroty szczątkowego myślenia przynależnego istotom posiadającym samoświadomość ponieważ marzy o wyłożeniu ścian w tym domku czymś miękkim. Prawdopodobna przyczyna tkwi w przewidywanej przez obiekt autoagresji, możliwe że ma chwilowe nawroty pamięci związane z tym przeżyciem w przeszłości. Obiekt "teletoobis" w dzieciństwie musiał przeżywać traumatycznie syndrom niedorozwoju cewki moczowej, prawdopodobnie połączonej z wnętrostwem...wskazana dalsza obserwacja wspomnianej części obiektu. Dla szczegółowej obserwacji należy zastosować silniejsze powiększenie. Dotychczas zastosowana lupa ledwie pozwala na zauważenie całego obiektu... Zalecenia: dalsza systematyczna i wnikliwa obserwacja obiektu. Obiekt zdradza pierwsze symptomy przechodzenia do fazy drugiej eksperymentu. Odpowiedz Link
teletoobis Re: O Boszszsze 27.02.10, 17:49 przeisujesz wszystko z wlasnej karty wypisowej? To dobrze, znaczy sie odruch malpowania masz wyksztalcony. Idz pobaw sie malutkim siusiakiem, i nie bij go za mocno jak zacznie pluc Odpowiedz Link
hardy1 Re: O Boszszsze 27.02.10, 23:11 Kolejny zapis: "W obiekcie "teletoobis" zaobserwowano iż genetyczne skrzywienie seksualne przekształciło się w nabyte - zadowolenie osiąga tylko własną rączką. Do zaobserwowania - którą bardziej. Dodatkowo zaobserwowano wyraźne inklinacje do rozpowszechniania i jawnego propagowania własnej obsesji. W jego przypadku prawdopodobnie za późno już na skierowanie jego preferencji w kierunku płci przeciwpołożnej. Ostatnia szansa- spróbować lekkich elektrowstrząsów. Napięcie stałe. Poziom napięcia ustawić jak w elektrycznym pastuchu - 48 voltów". Zalecenia: bez zmian. Odpowiedz Link
teletoobis Re: O Boszszsze 01.03.10, 12:43 tak to juz jest, ze u niektorych mysl zastepowana jest przez slinotok. To znane w psychiatrii zboczenie obserwowane u grafomanow, ba- nawet u grafomaniakow. Odpowiedz Link
hermina26 Jest i ciąg dalszy 01.03.10, 12:54 Prawie bym nie zauważyła gdyby nie tubis i ominełoby mnie dzisiaj tak wiele radości!Dzięki chłopaki! Odpowiedz Link
teletoobis Re: Jest i ciąg dalszy 01.03.10, 13:02 Nie ma za co, ja tez z wielkim zadowoleniem lubie sie posmiac z glupca. Gdyby tylko sie tak nie powtarzal. Staje sie on coraz bardziej marudny. Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:30 ...znów oglądałeś swojego w lustrze? Który to już raz dzisiaj? Widzę że naprawdę cierpisz z tego powodu...inaczej byś o tym nie wspominał. Ten kto nie musi biadolić nie uzewnętrznia się jak ty z twoimi problemami. Ale mam dla ciebie radę, teletoobisiu - widziałem reklamę takich pompeczek do pompowania...jak z pół godziny popompujesz to może dojrzysz coś u siebie ze strony przeciwpołożnej miejscu gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę...oczywiście mówię o pozostałych ludziach których plecy zasługują na "szlachetność w nazwie". Twoje zaś...nie będę cię dobijał. Aha...jakbyś jednak mimo wysiłku dalej nie dojrzał nic specjalnego u siebie to pożyczę lupę. Dalej próbuj wypacać z siebie...świetnie sam siebie dobijasz. Nawet nie muszę się wysilać. Zresztą niczego innego się nie spodziewałem. Nie pierwszy taki w necie jak niejaki teletoobis, nie ostatni. Zastanawiałem się kiedy dowiem się jaką wielkość sobą "reprezentujesz". Już wiem - wielkość tej weszki na grzebieniu. Mam nadzieję że nie jesteś jeszcze mniejszy. Nie mam na podorędziu mikroskopu, jedynie lupę do popatrywania jak popiskujesz na ząbku grzebienia siedząc...uważaj, nie spadnij. Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:35 hihi, narzyziku Nawet mi sie czytac nie chce. Za duzo smiechu jest tez niezdrowe Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:43 gdy blady świt wyrywa z łóżka cieciów, domowa pomoc po bułeczki gna i jak co rano warczy wóz od śmieciów i jak co rano do dom wracam ja ach te noce, te noce nieprzespane z byle kim, byle gdzie, byle jak, ach te mordy, te mordy pijane i ta pani, co zawsze chciała na wznak.... a... tak mi się przypomniało..... Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:45 w sumie to twoj kumpel, nie moj. Musisz go dobrze znac Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:48 w sumie śliczny... to dawno się tak nie ubawiłem... a tekst Chyły, to bardziej do mnie był... Odpowiedz Link
leziox Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 18:58 Dziwne ze nie znam tego tekstu ale jakos z tworczoscia spod celi mi sie tu kojarzy deko. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:01 stare jak świat.... mój stary znał mnóstwo takich... a to jest tekst Chyły... bardzo na melynę pasuje - wręcz hymnem mógłby być... Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:01 no to masz magniuto.wrzuta.pl/audio/awJBUfo3wHf/tadeusz_chyla_-_ballada_o_straszliwej_rzezi Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:13 no to masz www.djoles.pl/mp3/pobierz/624041,tadeusz-chyla-ballada-o-joziu.html Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:17 Ja mam te plyte- niestety vinilowa. Ale zawsze Odpowiedz Link
leziox Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:37 Ale tego co zacytowal Kogucik jakos nie znalazlem. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:43 niestety - nie ma tego na płytach, w necie też szukałem, bo za cholerę nie mogę sobie przypomnieć reszty zwrotek, a stary już mi nie podpowie.... jak znajdę - nie omieszkam... Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 19:45 Leziu ! szykuj melynę ! Będzie weselisko... ! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 20:02 toż nie widzisz jak głębokie uczucia nam tu kiełkują... ? jak nic będzie weselisko ! leziox napisał: > Jakie znowu weselisko?!Nie strasz! Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 20:36 Jak ktos kogos pierd...i to juz seks, czy dopiero gra wstepna? Odpowiedz Link
leziox Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:04 Tubis moze miec podobny syndrom reakcji na Tubisia slicznego/hahaha,no mnie to strasznie bawi,smieje sie od wczoraj,hiehiehie/ehm...no co to ja kcialem-aha-no on moze ma taki syndrom reakcji,jak ja reaguje na niewinne przeciez slowo:"misiu".Tez czyms ciezkim chetnie rzucilbym. Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:19 Leziuniu słodki co Cie tak śmieszy myszko? Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:27 Szczerze mówiac oczekiwałam w napieciu jak długo To wytrzymasz Śliczniutki Tubisu Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:38 Jak widac bardzo krotko. i zaraz mi sie przypomnial Tomek S. starymarzyciel.wrzuta.pl/audio/8YFLEUW8q7j/tomasz_szwed_-_nie_mow_do_mnie_misiu Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:41 A ja i tak jestem pełna podziwu! I że aż dwie doby wytrzymasz to bym sie nie założyła. Dzielny jesteś Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:47 Jest co podziwiać. Każdy inny nick dawno usłyszałby bluzgi, a tu proszę, jaki szczyt dyplomacji....delikatne zwrócenie uwagi z równoczesnym zwaleniem winy na kogo innego...że niby złym przykładem jest. Mnie to jakoś nie smieszy... Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:49 Bluzgi bylyby po pierwszym ostrzezeniu i olaniu go. Winy nie zwalalem na nikogo, tylko wskazalem antyprzyklad- czyli jak zachowywac sie nie nalezy, czy moze, jakiego zachowania nie trawie. Do tego typu nalezy rowniez szukanie dziury w calym na czas i za wszelka cene... Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:00 Dobrze wiedzieć. To ja Ci się zrewanżuję podobnie intymnym zwierzeniem - czyli jak zachowywac sie nie nalezy, czy moze, jakiego zachowania nie trawie. Zaczepiania bogu ducha winnych ludzi w celu odreagowania złych humorów i obrażania ich bez powodu Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:05 Wiec nie obrazaj nikogo, tylko jak masz zly humor to idz sobie pobiegac Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:29 Nastepna, ktora domaga sie opierd.... Bawic to ja sie bede po powrocie Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:39 Chyba czas, abys pobiegał Przynajmniej na środku pokoju, dookoła walizki Odpowiedz Link
leziox Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:47 Ja sie przyznam ze czekale na reakcje ktora predzej czy pozniej nastapilaby.Przyznam ze Tubol i tak dosc dlugo wytrzymal . Foremka,bez urazy,nie bierz do czachy ale tu faceci sa jeszcze facetami a nie misiami przytulankami Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:50 Leziu Sliczny, jak Ty wszystko ladnie potrafisz wytlumaczyc. Tak dyplomatycznie Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:53 to ja wrócę, jak się przestaniecie ciumkać....quźwa ! zaszkodziło Wam coś, czy jak... ? Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:50 Foremko Droga! Nie płacz! Przeciez to nie do Ciebie prztyczki!!! Jakbyś do mnie mówiła hemino sliczna i to jeszcze wytłuszczonym drukiem, to bym sieśmiala, ale od tubisia to było do przewidzenia, ze po lapkach dostaniesz. A po łapkach było bardzo kurtuazyjnie. Przeciez to nie z ciebie, siostro w perwersji, sobie podsmiechujki robiłam tylko z sytuacji. Przecież juz Ci pisałam love you!!! Odpowiedz Link
leziox Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:50 Nie rycz mala,nie rycz Ja znam te wasze numery... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:51 Cześć Herminka, cześć Foremka cześć Nawrotka, cześć Kamea, cześć Flisy, cześć Lezio Buziaki dla wszystkich - i nie dajmy się zimie! Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:53 Cześć Zima w odwrocie, nic nam już nie zrobi Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 09:57 wrrrrr, przeciez nie masz za co przepraszac Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:08 Foremka! Przestań natentychmiast przepraszać!!! Usmiechnij sie Odpowiedz Link
foremka.1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:09 Przepraszam Was za moją głupotę i za denny styl. Jestem prosta i głupia, ale bardzo uczuciowa. Nie chciałam naśmiewać się z nikogo, a tym bardziej z Teletoobisa. Chciałam być miła i nie wyszło Dziękuję bardzo za wybaczenie. Poprawię się, oby tylko nie z papucia na lać. Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:19 Weź foremka wyluzuj - hajne babasko z Ciebie!!! Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:26 Mysle, ze ja trzeba po prostu spic. Gdyby nie to, ze mnie nie bedzie na zlocie, to bym ja zabral z soba do auta i zawiozl do Wawy Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:32 Mario2 przecież moze Cię wyręczyć Spić i wykorzytsac i będzie zgoda! A jak foremka na mnie sie też gniewa za te podsmiechujki to czy ja mam też ja spic i wykorzystac na zgode? hmmm Co foremka? Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:39 Mario2 nikogo nie wykorzystuje seksualnie. Ty mozesz sprobowac Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:42 No ten Mario to musi być porządny chłopak zatem Zobaczymy czy bedzie taka koniecznosć czy foremka zadowoli się sponiewieraniem alkoholowym Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:48 Spytaj ja sama o to. Ja nie wiem. Mario nie wie, moze Lezio cos wie... Wszak to on ja tu wpuscil A Foremka nastep[nym razem powinna do mnie od chu.... wyskoczyc, to bede wiedzial jak sie zachowac i poczuje sie jak u siebie Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:52 Hmmm Lubisz, jak sie do Ciebie brzydko mówi? To zawsze jakaś podpowiedz skoro po dobroci nie dziala Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:53 Lubie jak sie do mnie normalnie mowi, a nie ciumcia. Na to patent ma tylko jedna Pysia Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:56 A to szczęscira! A my niegodni tego zaszczytu Odpowiedz Link
foremka.1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:46 Herminko, ja nie potrafię się gniewać, a tu tym bardziej nie miałabym powodu, bo to, że napisano mi prawdę? Nie wiedziałam, że można być uczulonym na zdrobnienia. To przyzwyczajenie z pracy. Za krótko tu jestem, a poza tym nie doczytałam się pierwszego opeeru od Teletoobisa. Musiałam przeoczyć. Chyba bryle są mi potrzebne. Jesteś Herminko bardzo ciepła. Dziękuję. A Teletoobis ? On udaje takiego niedostępnego. On ma dobre serce i też jest ciepły. Ja to wiem. Może sobie psioczyć. Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:50 Foremko! Ja też próbuje złamac tubisia, ale on się stawia. Moze razem damy mu rade. On nawet raz niechcący zupełnie był dla mnie miły!!! Skrzydełka mi urosły i cały dzien pyszczek mi sie cieszył Jak sie za niego obie weżmie to chłop nie wytrzyma - mowie Ci! A jak sie nie gniewasz to dobrze, bo juz się bałam ze gwałtem będe Cie musiał wziasc - na przeprosiny oczywiscie. Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:52 hermina26 napisała: gwałtem będe Cie musiał* wziasc** - na przeprosiny oczywiscie. * i wszystko jasne ** a pani od polskiego wlasnie sie powiesila Odpowiedz Link
hermina26 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:55 Phi nie pierwszt to muj tak hójowy wyskok Odpowiedz Link
foremka.1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 10:56 Teletoobis-iu. Ani z Tych, ani z Tamtych, ale kiebych Ci napisała ze s Twoich, to wiary nie dos. Herminko Miłego dnia. Kończę pisanie.Do wieczora Odpowiedz Link
foremka.1 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 11:00 www.youtube.com/watch?v=0tQGiy-Rujk&feature=related Odpowiedz Link
leziox Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 11:01 To czas by moze wymyslic kolejna afere,co jak wiadomo,nagania niemozliwie forumowy licznik Odpowiedz Link
leziox Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 11:48 Kiedy wlasnie mam z tym trudnosci...Ale bede musial chyba zasiegnac za flaszke informacji u prawdziwych mistrzow Odpowiedz Link
teletoobis Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 11:52 nic z tego. Mistrzyni trzezwieje po geburtstagu Odpowiedz Link
leziox Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 11:55 No to bede sie musial w takim razie zwrocic do wicemistrza... Ale z tego co wiem on teraz nie bedzie mial czasu Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 12:03 Leziu ! ja do awanturki zawsze.... wszędzie..... i o każdej porze... Tubiś ! Ciebie to trzeba by skumać z moją ulubioną góralką... oj poszły by wióry.... Odpowiedz Link
leziox Re: DZYŃ DZYŃ DZYŃ! 25.02.10, 12:44 Kto wie,moze sie i znaja tylko o tym nie wiedza. Odpowiedz Link