05.03.10, 10:42
Przed chwilą powiedziałam coś, że aż musiałam (pomimo zakazu) wejść do Melyny, żeby wam opowiedzieć, bo wyję sama do siebie jak kojot
Otóż zadzwoniła do mnie prezeska i powiedziała, żebym przygotowała taki jeden wykres i w poniedziałek go przyniosła bo 'Markowi jest bardzo potrzebny' na to ja się pytam ale czy mam pani dać w zęby czy Markowi? kurcze, miało być do ręki big_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • rudka.a Re: Gafa 05.03.10, 10:51
      Jak to można w jednym zdaniu wyrazic uczucia do ludzi z którymi sie
      pracuje big_grin
      • leziox Re: Gafa 05.03.10, 11:04
        Mnie interesowalby bardziej ten twoj zakaz wchodzenia do melyny,kto go ustanowil
        i kto chce w zeby big_grin
        • rudka.a Re: Gafa 05.03.10, 11:07
          Może Czesio po pijaku narozrabiał, a Ty nic nie wiesz wink weż go może
          przepytaj, jak wytrzeżwieje smile
          • leziox Re: Gafa 05.03.10, 11:10
            Ja teraz pytam osoby najbardziej zainteresowanej czyli Iwomanki ktora sie
            rzeczywiscie pokazuje tu ostatnio z czestotliwoscia komety Halleya.
            • iwoman Re: Gafa 05.03.10, 11:15
              No więc odpowiadam smile zakaz mam w pracy - dziś jakoś mało ludzi mi w kompa
              zagląda, w domu mam urwanie głowy, dziecko choruje naprawdę, a leniwiec mu
              wtóruje - ale jestem pewna że udaje
              • leziox Re: Gafa 05.03.10, 11:28
                Uff,no to czyli te normalne problemy zyciowe.Bo ja w swej zwyklej paranoi znowu
                podejrzewalem spisek jaki albo zmowe.
                • debi_bebi Re: Gafa 05.03.10, 17:21
                  Aha! Tak coś mi się zdawało, Leziu, że paranoja zagnieździła się w Tobie.
                  Pytanie - dlaczego?
                  • leziox Re: Gafa 05.03.10, 17:23
                    Niby czytasz codziennie forum melyna,a nie rozumiesz skad ta paranoja.Widocznie
                    ciezko ci zauwazyc rzeczy oczywiste,lezace przyslowiowo na wierzchu...
                    • debi_bebi Re: Gafa 06.03.10, 17:48
                      Mnie się zdaje, że te bym od razu widziała, ale skoro mówisz o spiskowej teorii
                      dziejów, to rzecz jasna, że spiskowanie raczej nie odbywa się na oczach całego
                      świata pomimo znanego porzekadła, ze najciemniej jest pod latarnią big_grin
    • kogucik.2972 Re: Gafa 05.03.10, 13:27
      Ivo ! Jakbyś potrzebowała pomocy w znalezieniu nowej pracy... - daj znać - kolektywnie pomożemy...!! big_grin big_grin big_grin
    • debi_bebi Re: Gafa 05.03.10, 17:23
      Gafa jest pierwsza klasa big_grin
      Co na to szefowa?
      • staruszeczka Re: Gafa 05.03.10, 17:44
        No przeciez grzecznie spytałabig_grin
        • pyskata.1 Re: Gafa 06.03.10, 17:22
          Włóczy się po melynach i potem nie wie co gada wink
          • debi_bebi Re: Gafa 06.03.10, 21:07
            To się nazywa terapeutyczna rola meliny. Polega na tym, że po paru wizytach gada
            się już tylko to, co się myśli wink
            • leziox Re: Gafa 06.03.10, 21:59
              A i klamac nie wypada bo po alkoholu jezyki sie rozwiazuja i kazdy mowi prawde big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka