kogucik.2972 22.04.10, 19:59 nagle zasypano mnie ofertami pokazu ....to proszę czekam ps.tylko poważne oferty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milky_way_1 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 20:17 Oferta nie do odrzucenia, dawaj pierwszy... Zobaczymy czym nas zaskoczysz? Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 20:24 a to ktoś będzie zaskoczony..? myślałem, że nikt nie ma wątpliwości... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 20:30 Dowód już mam wyrobiony i nie pytają w sklepie o pokazanie go, więc co od lat osiemnastu dozwolone też mogę jakby co. Tralam, tralam... oby było co oglądać i estetyczne takoż, bo jak będzie brzydkie to stracisz w wielu oczach. Sam tego chcialeś. Nie mówię co to ma być. Ma być ładne i estetyczne nieco kolorowe. Jak widzisz wybór jest duży.Do dzieła. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ponieważ.... 22.04.10, 20:31 Najpierw obejrzymy, a potem się zastanowimy, co z tym fantem zrobić Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 21:57 Piękny jesteś, mniam mniam... Nawet bym dała Tobie buzi, ale pewnie byś nie chciał. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:02 hej...a co Ty masz dziś dzień dobroci dla zwierząt...? Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:22 Nie, ja tak mam zawsze, tylko nie zawsze to da się zauważyć. Jaką Ty masz kurteczkę skórkową, pełny odjazd, brakuje tylko harleya i nie oddam Cię nikomu, zabieram do domu. Będziesz się mocno opierał...? Dam Ci ciepłe łóżeczko, ładną kołderkę i nawet misia jak zachcesz, do tego ładną podusię jasieczka mięciutkiego. Zgadzasz się ? Tak ładnie proszę, czy jeszcze ciut się podroczysz.? Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:26 taaa...a później przyjdzie Leziu...łeb mi upier... za to że wszystkie Kurki moje Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:45 Będziemy bronić Cię Koguciku jak niepodległości. Lezia też poprzytulamy coś z procentów coś mu damy opowiemy piękne czary całkiem będzie nie do wiary uzłocimy wszystko pięknie i wyglądać będzie wdzięcznie wszystkie coś przygotujemy na Melynę przyniesiemy Lezio lubi dobrze jadać nawet do mnie to powiadał wiersze pisać lubi bardzo i przewiązać je kokardą uśmiech lubi to już wiem więc się nie martw tylko zmień jak się wpisze zobaczymy i Melynę ustroimy w różne słowa może rymy może uśmiech tym sprawimy bo zobaczy że Melyna to wesoła jest dziewczyna w niej niejeden słowem włada uroczystym też pogada sam dał popis pięknych wierszy bo On w rymach jest tu pierwszy Odpowiedz Link
rudka.a Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:29 milky_way_1 napisała: > i nie > oddam Cię nikomu, zabieram do domu. Chyba się przesłyszałam ... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:34 Nie przesłyszałaś się, a będziesz się bić o niego ? Taki mięciutki istny przytulak, nie uważasz? Podzielimy się nim sprawiedliwie. Co drugi dzień będzie mój, a co pierwszy Twój. Co pierwszy dzień już mam coś na oku, chyba jakiś paproch to będzie w sam raz. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:38 chwilunia....ja chyba tu mam też coś do powiedzenia !! jakie - podzielimy ?? co podzielimy ??? Odpowiedz Link
rudka.a Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:45 milky_way_1 napisała: > Nie przesłyszałaś się, a będziesz się bić o niego ? Taki mięciutki > istny przytulak, nie uważasz? Podzielimy się nim sprawiedliwie. > Co drugi dzień będzie mój, a co pierwszy Twój. > Co pierwszy dzień już mam coś na oku, chyba jakiś paproch to będzie > w sam raz. Podzielić, to ja sie moge cukierkami odmowa stanowcza Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:48 no fajnie babulce... to ja sobie siądę wygodnie, piwko otworzę i popatrzę jak lecą pióra zwycięzca bierze wszystko Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:58 W takim razie, to ja poczekam sobie, jestem bardzo wyrozumiałą osobą uzbrojoną w cierpliwość. Koguciku, wyciągaj drugie piwko, siadam z Tobą na jakimś hamaku, lub jak wolisz na dużej dwuosobowej huśtawce i popatrzymy co się będzie działo. Jak się zmęczą i padną, przeciwnik będzie słabszy, co mam się wysilać już swoje zrobiłam, teraz czekam na profity. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:58 kogucik.2972 napisał: > no fajnie babulce... to ja sobie siądę wygodnie, piwko otworzę i popatrzę jak > lecą pióra zwycięzca bierze wszystko Jak mi spadnie włos z pętelki na uszkach, to masz porobione! Odpowiedz Link
rudka.a Re: Ponieważ.... 22.04.10, 23:09 Kogut z kurką, czy wiewiórką?? mezalians tu widzę Odpowiedz Link
kam_ea Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:14 Kogut, a czemu nie masz nic między nogami? bo skoro bez portek latasz to powinno coś byc widać? Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:19 oooo... moja droga...na - między nogami - to my się chyba musimy umówić... Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:28 no...w sumie już po 22 to można tu i teraz Odpowiedz Link
kam_ea Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:35 to pokazuj, byle nie znowu nieopierzonego mięśniaka w skajce Odpowiedz Link
kam_ea Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:25 kogucik.2972 napisał: > nie...pakuję sterydy... zawijasz w sreberka ? Odpowiedz Link
rudka.a Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:32 To chyba jakas podróba...nie ma okularków, zielonej bluzeczki, spodenek brazowych, 3ch piórek w doopce, i czerwonego kukuryku na czubku....główki...to falsyfikat Odpowiedz Link
kam_ea Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:36 najbardziej mnie interesuje kukuryku na główce Odpowiedz Link
rudka.a Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:41 Mówię Ci...to nie nasz Kogucik...weż sie dobrze przyjrzyj...z bliska Odpowiedz Link
kam_ea Re: Ponieważ.... 22.04.10, 22:48 Rudka, a skąd ja mam to wiedzieć, nie widziałam jego "kukuryku" Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 23:02 mniej...czy więcej...to robi sporą różnicę... Odpowiedz Link
rudka.a Re: Ponieważ.... 22.04.10, 23:21 kam_ea napisała: > szczerze, to wole więcej Hahaha .. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Ponieważ.... 22.04.10, 23:24 Widziałeś co sie dzieje? będzie wesele na forum Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 23:26 nie moje forum...nie moje zmartwienie.... Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 23:32 no właśnie nic nie widzę...a w sumie chciałbym... Odpowiedz Link
rudka.a Re: Ponieważ.... 22.04.10, 23:41 kogucik.2972 napisał: > no właśnie nic nie widzę...a w sumie chciałbym... Było iść pod kołderkę Milky? Odpowiedz Link
rudka.a Re: Ponieważ.... 22.04.10, 23:33 czlowiek_lesny napisał: > a ja wołam: Basia, Basia! > i co rudzielec na to?? A ja na to...piwkiem poczęstować? )))))))) Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 23:44 Byłam gdzieś tam sobie... i widzę, że mocna konkurencja, nie dam się wcale bawię się wspaniale, ale... ale co ja widzę, Kogucika Wam zastawiam, mierzę wyżej, a co mi tam... Kumpel wrócił, bratni znaczy się, to mnie pohuśta lub znajdziemy hamak i jakoś się zmieścimy a jak nie to będzie husiu husiu po kolei. Przed snem należy wyciszyć emocje, a jak trzeba będzie to poczytam Ci książeczkę Leśny_człwieku, chcesz ? Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Ponieważ.... 22.04.10, 23:58 Z matematyki... lepiej z polskiego z matmy to mogę dawać korepetycje... Chcesz abym się udusiła, będziesz odpowiedzialny za to. A powiedz mi chłopczyku, nie boisz się tak igrać z żywym ogniem, nie boisz się, że się sparzysz ? Ryzykujesz oj ryzykujesz Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Ponieważ.... 23.04.10, 00:13 Od badania to jest lekarz, od przystawania, a co jak odstaje to figura jest niekompletna? Lepiej dawaj z czego innego lakcje... może geometria to może lepsze, nie znam się na tym Odpowiedz Link