mati9957 12.06.08, 08:59 mam nadzieje ze moje przeslanie dotarlo do tego co mialo dotrzec Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rescue1112 Re: Ale nasz admin jest szybki 12.06.08, 10:59 idź po mamusię,bo zmiażdżona główka znowu daje o sobie znać... Odpowiedz Link
mati9957 Re: Ale nasz admin jest szybki 12.06.08, 11:36 I obiecuje ci ze to co napisales na moja zone i ze nabijasz sie z mojej matki to na forum odszczekasz OBIECUJE ci Odpowiedz Link
zbynek997 Re: Ale nasz admin jest szybki 12.06.08, 11:59 H ha ha ha Jak w podstawówce. "SOLÓWA" w lasku hihihih Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów Odpowiedz Link
zbynek997 Re: do rescue1112 12.06.08, 13:08 Jak dla mnie to jesteś chamem. Sam zaczepiasz a potem się dziwisz że ktoś Ci bluzgi posyła. mati jak mu przypier...isz to kopnij go w DUPĘ odemnie Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów Odpowiedz Link
rescue1112 Re: do rescue1112 12.06.08, 15:49 następny... zbynek,o to nie podejrzewałem,prześledź proszę forum ze szczególną uwagą kto kogo zaczepił... a jak chcesz mnie kopnąć, to mój telefon jest przecież dostępny... zrobimy sobie zajęcia wf Odpowiedz Link
fifi35 Re: do rescue1112 12.06.08, 19:19 Witam Nie fikaj zbynek do rescue bo ten poczęstuje Cię gazem. rescue okazał się tchórzem jakich mało. Najpierw psikną Maćkowi gazem a potem chciał się z nim bić. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rescue1112 Re: do rescue1112 12.06.08, 20:11 najpierw maciuś wyjął z samochodu nogę od stołu-to taka jego maskotka obronna - dlatego dostał gazem odstraszającym niebezpieczne zwierzęta , do lasu na pięści iść nie chciał ,wytłumaczyć o co mu chodzi również.taki sobie bohater internetowy myslący , że jak ma za sobą p.Sorokę-zarzad , to może prowokować , poniżać bez żadnych konsekwencji...a jednak. w skrócie-wyjął pałę,dostał gazem,zadzwonił po Policję,Policji zeznał ,że wyjął z bagażnika parasolkę na brutalnego sąsiada.no widać u niego w domu stól stoi na czterech parasolach. - szcerze -to z przyjemnością zapłacimy każda grzywnę w sądzie grodzkim , bo z chamem inernetowym trzeba walczyć jego,ale znacznie efektowniejszą bronią. matti-biedactwo.to nie ja poszłam z dziękczynieniem do zarządu,ale zarząd przyszedł do mnie oznajmić cudowna nowinę o atrakcyjnieszym miejscu parkingowym- zakładam , ze szanowny p.Soroka powiedział ci o tych podziękowaniach.żaden mieszkaniec pełnoprawny tego osiedla nie musi dziękować za coś co mu się należy komuś,kto po 6 m-cach urzędowania załatwił sprawę parkowania.(u nas w rodzinie to ja wysyłam męża do załatwiania takich spraw a więc wkurzyłes mnie sugestią że mąż wysłał żonę) a mieszkańcom przed oceną sytuacji-obawiam się linczu widząc jak p.Soroka z gestykulacją godną aktora teatrzyku przedszkolnego opowiadał zgromadzonym sąsiadom o brutalnej napaści na niewinnego matiego- życzę rozsądku i zrozumienia , ze ludzie mają za dużo problemów,żeby tolerować zaczepki słowne jakiegoś netowego pajacyka. nie ma we mnie zrozumienia,że facet musi dowarościować się dowalając innym na forum, faktem jest ,że mój mąz nie szczędził chamskich odpowiedzi matiemu- mysląc , że to wystarczy.niestety nawet mnie bezkonfliktową doprowadzały do szału uwagi naszych najblizszych sąsiadów,ze matti znowu tworzy - żona rescue Odpowiedz Link
zbynek997 Re: do rescue1112 20.06.08, 07:40 Rescue dlaczego na łysego piszesz "Soroka" jak on ma na nazwisko Sroka??? Jeszcze Boguś Master Kung Fu psiknie Ci gazem za tą pomyłkę i się dorobisz To oczywiście było zwrócenie Ci uwagi w żartobliwy sposób. Mam nadzieję że nikogo nie obraziłem )) Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów Odpowiedz Link
karczmarz68 Re: do rescue1112 12.06.08, 21:49 Tu Zbyniu niestety nie zgodzę się z Tobą.To mati nie potrafi soczyście odpowiedzieć,jego fantazji i inteligenci starcza na teksty typu-(ty parówo itp)Zostawiam GO bez komentarza.Pozdrawiam Wszystkich sąsiadów. Odpowiedz Link
zbynek997 Re: do rescue1112 13.06.08, 07:42 Drogi karczmarzu nie interesują mnie przejścia rescue z mati. Zobacz tylko kto zaczął w tym wątku całą awanturę. Powiedz mi po co był ten tekst "idź po mamusię,bo zmiażdżona główka znowu daje o sobie znać..." ? Tylko dlatego napisałem aby mati kopną go w dupę jeszcze odemnie. Pozatym napisałem to troszeczkę żartobliwie z piękną buźką na końcu. Nie jestem zwolennikiem rozwiązań siłowych a chemicznych tym bardziej. rescue dziwne że na spotkanie z mati miałeś przygotowany gaz. Czy on Ci wcześniej groził że dostaniesz tą parasolką? Jeżeli tak to to jest groźba karalna i zamiast zgrywać kozaka to trzeba było iść z tym problemem na POLICJĘ. Jeżeli jednak nie wiedziałeś że wyskoczy do Ciebie z parasolką to po co był Ci GAZ??? Mieliście załatwić sprawę w lasku a nie ku...wa na osiedlu na oczach innych ludzi czy też może dzieci psikać gazem. Karczmarz nie mieszajmy się w to bo jeszcze my się pokłócimy a strata takiego kumpla na forum jak ty będzie dla mnie wielkim ciosem. Co miałem napisać napisałem a reszta to RÓBTA CO CHCETA. Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów Odpowiedz Link
toudek74 Re: do rescue1112 13.06.08, 09:20 No i proszę bardzo. Jak co do czego przyszło to każdy umywa ręce. Anonimowość internetowa nie usprawiedliwia. Czytałem te posty i nie mogłem się nadziwić - jak daleko się to wszystko posunie. Pisałem już o tym wcześniej, ale niektórzy nie zrozumieli, że szerzenie niechęci a wręcz wrogości do innych na tym forum do niczego nie prowadzi. Zostałem wyzwany od pajacyków i debili. Nie zareagowałem tym samym i mam z tego satysfakcję. To co niektórzy napisali to po prostu dno. A ci co dolewali oliwy do ognia niczym się nie różnią. Zastanawiam się, co sobie pomyśli osoba postronna, która prześledzi to forum. Jaką markę sobie wystawiliśmy, bo to uderza we wszystkich mieszkańców HG. Jeszcze trochę i będziemy albo już jesteśmy "bardzo" popularni w mieście Marki. Administratorowi się wcale nie dziwię, że kasuje obraźliwe posty. Ja bym posunął się dalej - kasowałbym całe wątki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
toudek74 Re: do rescue1112 13.06.08, 09:30 Małe sprostowanie bo admin chyba wykasował cały wątek - mój błąd. Odpowiedz Link
zbynek997 Re: do rescue1112 13.06.08, 09:45 Nikt nie dolewa oliwy do ognia. Próbowałem nawet pogodzić karczmarza i matiego. Niestety ze swoim apelem nie zdążyłem dotrzeć do rescue i się stało się Wątek EURO 2008 nie został skasowany cały lecz znaczna jego część. Wydaje mi się że neuron8 dość sprawiedliwie do tego podszedł (czego nie mogę powiedzieć o rządach Pana Zbyszka B.). Nie chciałem też aby na temat EURO 2008 były rozpisywane komentarze o problemach ludzi z osiedla. Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów Odpowiedz Link
toudek74 Re: do rescue1112 13.06.08, 10:18 Nic już nie piszę bo będzie znowu, że się niesłusznie czepiam albo prowokuję. Ta cała sytuacja powiem szczerze, że mnie zszokowała. Wzajemne obrażanie się i rzucanie wyzwiskami dało swoje odzwierciedlenie w rzeczywistości. Dno!!! Ludzie opamiętajcie się!!! Chcecie zrobić z tak fajnego, cichego i przyjemnego osiedla bagno. A jak ktoś z was będzie chciał sprzedać mieszkanie - a opinie, zwłaszcza te negatywne bardzo szybko się rozchodzą. Zastanówcie się i przemyślcie. Sąsiad sąsiadowi wrogiem. Do czego to doszło!!! Odpowiedz Link
zbynek997 Re: do rescue1112 13.06.08, 11:15 Pisz pisz !!! Forum jest od tego aby na nim zamieszczać swoje komentarze. Możesz pisać o głupotach czy też o sprawach ważniejszych w wątku PISZCIE CO CHCECIE Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów Odpowiedz Link
jakuba78 Re: Ale nasz admin jest szybki 12.06.08, 21:50 Ja tyklko będę wdzięczny za info jakich miejsc na osiedlu mam unikać? Od kilku tygodni poziom forum osiągnął dno. A widzę, że i Ci bardziej inteligentni wyszli już na ulice. Dno to już za delikatne stwierdzenie. Tylko Ci biedni rodowici mieszkańcy Marek - rośnie kolejny Pekin. Ale to przecież inteligencja. Inteligencja, która myśli, iź agresja (i słowna i dosłowna) to ich sposób na sukces. Powodzenia życzę. Odpowiedz Link
karczmarz68 Re: Ale nasz admin jest szybki 13.06.08, 16:49 Nie rozumiem tej fali oburzenia?! Na 400 mieszkań dwóch facetów złapało się za oszewki,owszem mogli to zrobić w lesie a nie na głównej alei osiedlowej,a tu już jakieś horrory typu "nowy pekin" powstają.Poniosło nerwusów i wszystko w temacie.Ale jakoś nikt się nie kwapił żeby ich rozdzielić i pogodzić(Ja wróciłem jak już było pozamiatane)tylko teraz nowe rzygowiny jest komu lać.Jest przysłowie "co papom to nie łapom" i na przyszłość warto tego przestrzegać.Jeszcze nikt nie umarł od paru wiąch posłanych na forum,ale wyprawy KRZYŻOWE to mała przesada,nie warta niczego.Pozdrawiam Wszystkich sąsiadów. Odpowiedz Link
jaffke a moze na piwo? 19.06.08, 20:15 karczmarz ma racje, formum, nie powinno przenosić sie na ulicę. Reskju kilkakrotnie pisał co chciał i tyle. z gazem przesadził. w zasadzie to postawa obu ponów jest dośc mierna. takie spotkanie powinno byc umówionoe tylko w jednym celu - zgody! i zamiast wyciągać pały i gaz to lepiej mieć w kieszeni po 20zł i udać się knajpy na piwo. pierwsze moze być dość "gorzkie" ale drugie i następne już powinny smakować. Odpowiedz Link
zbynek997 Re: a moze na piwo? 20.06.08, 07:35 "jaffke" świetny komentarz. Zgadzam się z Wami w 100000%. karczmarz i mati pogodzicie się? Wiem że wy też troszkę za sobą nie przepadacie. Rescue musi troszkę ochłonąć po ostatnich wydarzeniach, ale też będę pierwszym aby pogodzić go z matim. PEACE ☺ Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów Odpowiedz Link
mati9957 Re: a moze na piwo? 20.06.08, 16:50 do kaczmarza nic nie mam wiec jak najbardziej mozemy isc na piwko i bilarda.pozdrawiam sasiadów Odpowiedz Link
karczmarz68 Re: a moze na piwo? 21.06.08, 20:00 Już pisałem i powtórze:bluzgałem,Mnie bluzgano,wyzywałem,byłem wyzywany itp,itd....Takie są uroki każdego forum.Najważniejsze aby mieć do tego jakiś dystans,bo szybko przekracza się granice smaku i wyczucia,czego dowodem była całkiem niepotrzebna zwada pana Piotrka z panem Maćkiem.A jeżeli chodzi o Mnie to jestem otwarty na wypicie browarku z każdym kto Mi pojechał na tym forum lub Ja pojechałem jemu.Znam swoją wartośc moralną i społeczną i nie karmię się nienawiścią.Jak to kiedyś ktoś fajnie ujął na forum,jestem "fany boy"!!!Mamy powarzny pretekst na wybydowanie osiedlowego grilla. Pozdrawiam wszystkich sąsiadów!!! Odpowiedz Link
karczmarz68 Re: a moze na piwo? 22.06.08, 07:32 Małe sprostowanie dla tych którzy chcą Mi teraz pojechać- "powarzny"piszę się przez samo"ż"!!!)))POWAŻNY Pozdrawiam wszystkich sąsiadów!!! Odpowiedz Link
zbynek997 Re: a moze na piwo? 24.06.08, 12:38 To ja Ci pojadę ) Jesteś jakiś nie powarzny pisząc "poważny" przez er zet ) Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów ps. do tych którzy teraz mi chcą pojechać ten błąd "nie powarzny" zrobiłem z pełną premedytacją. Odpowiedz Link