z_oddali 22.05.10, 20:16 niesamowite jest to zdjęcie Uśmiecha na wstępie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Lezio, 22.05.10, 22:43 A zebyscie wiedzieli jak sie tam fajnie plywa.Fala dosc wysoka ale lagodna,woda przejrzysta i taka miekka jakas.Przyjemnie.Nedaleko plazy mala jaskinia w ktorej mona rozstawic namiot.Byle towarzystwo sie zgadzalo. Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio, 22.05.10, 22:49 Topless spokojnie,nago tez wieczorkami ludziska uskuteczniaja. Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio, 22.05.10, 22:57 Seks mozna robic wszedzie.Tylko nie w kazdej jaskini da sie drzec,bo moze sie nagle zawalic. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Lezio, 22.05.10, 23:07 Kamciu, ja tu myślę co napisać, bo zdjęcie mnie urzeka dalej, a Ty piszesz o pływaniu na golasa, a pływaj co mnie to, przechodziłam koło plaży nudystów jak byłam w Dźwiżynie. Kurcze aleś dała czadu. Zdjęcie piękne jakby poukładane kartki książki, a za chwilę zza skał wypłynie... statek może być podobny. To jest Dar Młodzieży. Gdzie zostało zrobione to zdjęcie Leziu, ładne skały z morzem. Lubię widok morza, wogóle lubię wodę, ale nie pływać w niej tylko brodzić. Skały dodają ciepła zdjęciu. Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio, 22.05.10, 23:19 Najlepiej sie plywa calkiem na golasa i to jest fakt niezaprzeczalny.Tylko nie wszedzie mozna no bo to moralnosc etc nie pozwala niektorym. Fotka z Krety,Triopetra. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Lezio, 23.05.10, 00:14 Jedynie w wannie na golasa pływalam a tak to nie. Wiesz ciekawie to brzmi, wypuścić się na plaży, ale byłby popłoch. Nie byłam na Krecie, natomiast dużo zdjęć z Krety ogladałam, tam jest pięknie. Przypomniał mi się film z Louisem de Funes jak gonili nudystów na plaży, to było dobre. Odpowiedz Link
marijola1 Re: Lezio, 23.05.10, 08:48 Wiele starcilas Milky.Nie ma to jak kochac sie z ciepla, morska woda np w Morzu Srodziemnym Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Lezio, 24.05.10, 10:36 Marijolko, mam prośbę, czy mogłabyś uściślić, kochać się z ciepłą wodą, czy w ciepłej wodzie? Jakoś z wodą to sobie nie wyobrażam, a w wodzie, owszem, mniam, mniam, to co innego Nie patrzę kategoriami strat i zysków, i jest mi happy. Wogóle jest mi dobrze, ach ja przyjemnie kołysać się wśró fal gdzy szumi szumi woda i płynie sobie w dal. Jak widzisz jest ślicznie, wręcz astronomicznie. Leona Lewis - Happy Odpowiedz Link
kitek1 juz znallazlem :) 23.05.10, 00:18 Jak oddać zapach w poezji... na pewno nie przez proste nazwanie ale cały wiersz musi pachnieć i rym i rytm muszą mieć temperatury miodowej polany a każdy przeskok rytmiczny coś z powiewu róży przerzuconej nad ogrodem rozmawialiśmy w jak najlepszej symbiozie aż do chwili gdy powiedziałem: "wynieś proszę to wiadro bo potwornie tu śmierdzi szczyną" możliwe że to było nietaktowne ale już nie mogłem wytrzymać Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: juz znallazlem :) 23.05.10, 00:42 Kitku, czasem coś skrobnę, jak mnie wena dopadnie. Nie da się pisać czasem tak jakbyśmy sobie życzyli. Co innego jest pisać a co innego odpisywać spontanicznie. Czytałam niejedną stronę z wierszami i różnie piszą niekoniecznie musi mieć rytm cały wiersz, a czasem bywają najróżniejsze przenośnie, które są całkowicie niezrozumiałe dla czytelnika i trzeba go tłumaczyć. Od czegoś trzeba zacząć Róża… róża… imię, kwiat czy poezji słowo A może owoc gdy stoję tu miła z Tobą To kwiat żółty przytul go do ust czerwonych Słodkich namiętnych jak miłości płomyk To piękny kwiat główkę w słońcu otwiera Jakże bogaty tak w kolory najpiękniej teraz Gdy aksamitne płatki w kolor go żółty zdobią Przyjmij go ode mnie gdy jestem teraz z Tobą Ty jesteś moją różą tą jedną w całym świecie Nawet w poezji słodkiej już takiej nie znajdziecie Rozkwitłaś będąc ze mną jak kwiat którego dałem Takiego nigdy wcześniej zapachu nie poznałem Odpowiedz Link
anus-hka Re: Lezio, 24.05.10, 10:57 Owszem jest to zdjęcie niesamowite ALE ja na dzień dzisiejszy krajobrazów z widokiem na wodem w jakiejkolwiek postaci ma eeee dość)) Można powiedzieć, ze od jakiegos czasu wzdrygam sie na widok wody;- ))) Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio, 24.05.10, 14:46 Anushka,przykro mi,fotkami pustyni na razie nie dysponuje... Odpowiedz Link