dunajec1 08.05.17, 18:36 ...do melyny. Lezio pie......li melyne? Chyba, bo juz tak dlugo...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Seksualne podejscie... 08.05.17, 23:15 Ja pierdolę? Dlaczego niby ja? A może zapytaj tych co tu już przestali przychodzić z tego względu, że nie mają nic rozsądnego do powiedzenia. Zaś plotkami, obgadywaniem i obsmarowywaniem komuś dupy, obrażaniem, podawaniem w wątpliwość inteligencji tego czy owego zainteresowany nie jestem. Podobnie jak wiadomościami, kto z kim i za ile i na którym końcu jakiego forum kto pierdnął i jakim gazem z tego powodu waliło po nozdrzach. Większość tych, co zniknęła, zdawała się w takim razie nie dorastać poziomem do zwykłej melyny. Ot i tak to wygląda. Więc może zapytaj tychże obywateli, dlaczego wolą szambo od zwykłej wyłożonej kafelkami toalety. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Seksualne podejscie... 09.05.17, 01:01 No bo juz mylalem ze wybyles.....na trawe i lezysz na dwoch lonach... Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: Seksualne podejscie... 09.05.17, 07:31 Wolę zwykłą, wyłożoną kafelkami toaletę. Zdrowiej, czyściej i przyjemniej Odpowiedz Link
black-sandra Re: Seksualne podejscie... 19.03.18, 22:08 Mocne słowa Cały Leziox niezmiennie ten sam Wyglada na to , że wszystko i wszyscy się zmieniają tylko nie TY . Ludzie czasem znikają bo muszą ... Odpowiedz Link
leziox Re: Seksualne podejscie... 19.03.18, 22:15 Większość Sanderku tylko się przeprowadza aby zmienić klimat, niekoniecznie na lepszy. Odpowiedz Link